Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 20
  • Wy艣wietle艅 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hej! T臋sknie za czasami gdy mia艂em 16 lat i siedzia艂em tutaj codziennie xD Niestety ma艂o czasu na wszystko 馃槙 Ma艂y art dump mam nadzieje, 偶e si臋 wam spodoba 馃檪 聽

• yo! Zrobi艂em co艣 i chce pozna膰 wasze odczucia i opinie 馃檪 Fan art inspirowany Void Elfami z WoWa

• Ano wszyscy... i w sumie dziwi臋 si臋, 偶e tak nie jest... a przynajmniej, 偶e si臋 do tego nie zbli偶aj膮... maszyny teraz s膮 takie, 偶e by to uci膮gn臋艂y, a WOW w gameplay-u wygl膮da jak聽rysunki kolegi Blaza (

Posted Images

Napisano

Powitac! Teraz forum mozna uznac za otwarte oficjalnie 馃槃 Te do Starfindera to oficjalna sprawa czy fanarty?

Napisano
  • Autor

@KLICEK siema! 馃槃

@Nezumi
Kope lat 馃槃

Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobi艂em te偶 co艣 dla Pathfindera, ale jeszcze nie mog臋 publikowa膰.

Napisano

Moze nawet dwie kopy 馃檪

46 minutes ago, n-pigeon said:

Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobi艂em te偶 co艣 dla Pathfindera, ale jeszcze nie mog臋 publikowa膰.

Gratulacje! Te dwa systemy (moze wszystko z Paizo?) maja najladniejsze opracowanie graficzne wedlug mnie, jesli chodzi o tradycyjne rpg. Na pewno postaci maja na wysokim poziomie.

Napisano
  • Autor

yo!

Zrobi艂em co艣 i chce pozna膰 wasze odczucia i opinie 馃檪 Fan art inspirowany Void Elfami z WoWa

Void_Shaper_small_fix1_smaller.jpg

CA_blacksmith.jpg

CA_blacksmith_hammer.jpg

thumbs_set_01.jpg

Thumbs1b.jpg

Napisano

W moim odczuciu 艣wietne i jak najbardziej聽wpasowuje si臋 w stylistyk臋 gry 馃檪聽Cho膰 z Wowem mam ten problem, 偶e wola艂bym by wygl膮da艂 jak na cinematicach ni偶 gameplayach 馃槃

Napisano
  • Autor

Haha, dzi臋ki! 馃槃
A co do gry, chyba wszyscy by艣my woleli, aby wygl膮da艂a jak na cinematicach jak np. Overwatch.

Napisano

Ano wszyscy... i w sumie dziwi臋 si臋, 偶e tak nie jest... a przynajmniej, 偶e si臋 do tego nie zbli偶aj膮... maszyny teraz s膮 takie, 偶e by to uci膮gn臋艂y, a WOW w gameplay-u wygl膮da jak聽rysunki kolegi Blaza (bez urazy)... najwyra藕niej chc膮 utrzyma膰 ten styl... wida膰 w s艂upkach wychodzi, 偶e to si臋 op艂aca... a co do pracy jakby to powiedzia艂 Spongebob - "Bardzo dobrze"...聽

Napisano

Bardzo bardzo! Praca znaczy sie. Osobiscie mnie wkurzaly zawsze pol metrowe uszy u elfow ale co tam. Fajny klimat i swiatlo, szkice tez spoko.

Napisano
16 godzin temu, Papa Pio napisa艂:

Ano wszyscy... i w sumie dziwi臋 si臋, 偶e tak nie jest... a przynajmniej, 偶e si臋 do tego nie zbli偶aj膮...

Raczej nigdy nie zmieni膮 silnika i znacz膮co nie poprawi膮 grafiki bo to za du偶e koszty :(

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki! 馃檪

No co艣 tam updateuj膮 je艣li chodzi o grafik臋, ale to raczej stopniowe od艣wie偶anie modeli i tekstur. Mam wra偶enie, 偶e oszcz臋dzaj膮 na grafice, puki maj膮 graczy i nie musz膮 walczy膰 z konkurencj膮...

Napisano
  • Autor

Hej! T臋sknie za czasami gdy mia艂em 16 lat i siedzia艂em tutaj codziennie xD Niestety ma艂o czasu na wszystko 馃槙

Ma艂y art dump mam nadzieje, 偶e si臋 wam spodoba 馃檪

ruined_king_sir_pigeonz_small_sharper.thumb.jpg.82235382ca2807c9fa9d1fb34b6323e5.jpg

ruined_king_close_sir_pigeonz.thumb.jpg.2dbd6cb014e410abc49c1dadf0d3e452.jpg

process.gif.8e8d8704210b9423cebbb6040123d557.gif

Edytowane przez n-pigeon

Napisano

Wow, super ilustracja. Jedyne do czego mo偶na si臋 przyczepi膰 to poza g艂贸wnej postaci, wygl膮da jak jaka艣 domy艣lna poza z DAZa.

Napisano
  • Autor

Dzi臋ki 馃檪
Fakt, musz臋 popracowa膰 nad dynamik膮 i przy okazji ekspresjami. Troch臋 pada艂em na ry艂ko jak to robi艂em, wi臋c zabrak艂o mi powera, by popchn膮膰 to dalej xD
Trzeba b臋dzie wzi膮膰 na warsztat prostsze ilustracje i skupi膰 si臋 na pozach i twarzach :B

Edytowane przez n-pigeon

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci