Napisano 22 Stycze艅 20205 l Cze艣膰! o/ Tak, to znowu ja xD Z okazji powrotu syna marnotrawnego, zak艂adam now膮 teczk臋. 馃檪 ArtStation: https://www.artstation.com/sirpigeonz
Napisano 22 Stycze艅 20205 l Powitac! Teraz forum mozna uznac za otwarte oficjalnie 馃槃 Te do Starfindera to oficjalna sprawa czy fanarty?
Napisano 22 Stycze艅 20205 l Autor @KLICEK siema! 馃槃@Nezumi Kope lat 馃槃 Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobi艂em te偶 co艣 dla Pathfindera, ale jeszcze nie mog臋 publikowa膰.
Napisano 22 Stycze艅 20205 l Moze nawet dwie kopy 馃檪 46 minutes ago, n-pigeon said: Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobi艂em te偶 co艣 dla Pathfindera, ale jeszcze nie mog臋 publikowa膰. Gratulacje! Te dwa systemy (moze wszystko z Paizo?) maja najladniejsze opracowanie graficzne wedlug mnie, jesli chodzi o tradycyjne rpg. Na pewno postaci maja na wysokim poziomie.
Napisano 22 Stycze艅 20205 l Autor @Nezumi Dzi臋ki 馃槃 No mi te偶 si臋 podobaj膮, tym bardziej 偶e dosta艂em moj膮 kopi臋 dodatku hehe.
Napisano 30 Listopad 20204 l Autor yo! Zrobi艂em co艣 i chce pozna膰 wasze odczucia i opinie 馃檪 Fan art inspirowany Void Elfami z WoWa
Napisano 30 Listopad 20204 l W moim odczuciu 艣wietne i jak najbardziej聽wpasowuje si臋 w stylistyk臋 gry 馃檪聽Cho膰 z Wowem mam ten problem, 偶e wola艂bym by wygl膮da艂 jak na cinematicach ni偶 gameplayach 馃槃
Napisano 30 Listopad 20204 l Autor Haha, dzi臋ki! 馃槃 A co do gry, chyba wszyscy by艣my woleli, aby wygl膮da艂a jak na cinematicach jak np. Overwatch.
Napisano 30 Listopad 20204 l Ano wszyscy... i w sumie dziwi臋 si臋, 偶e tak nie jest... a przynajmniej, 偶e si臋 do tego nie zbli偶aj膮... maszyny teraz s膮 takie, 偶e by to uci膮gn臋艂y, a WOW w gameplay-u wygl膮da jak聽rysunki kolegi Blaza (bez urazy)... najwyra藕niej chc膮 utrzyma膰 ten styl... wida膰 w s艂upkach wychodzi, 偶e to si臋 op艂aca... a co do pracy jakby to powiedzia艂 Spongebob - "Bardzo dobrze"...聽
Napisano 30 Listopad 20204 l Bardzo bardzo! Praca znaczy sie. Osobiscie mnie wkurzaly zawsze pol metrowe uszy u elfow ale co tam. Fajny klimat i swiatlo, szkice tez spoko.
Napisano 1 Grudzie艅 20204 l 16 godzin temu, Papa Pio napisa艂: Ano wszyscy... i w sumie dziwi臋 si臋, 偶e tak nie jest... a przynajmniej, 偶e si臋 do tego nie zbli偶aj膮... Raczej nigdy nie zmieni膮 silnika i znacz膮co nie poprawi膮 grafiki bo to za du偶e koszty :(
Napisano 1 Grudzie艅 20204 l Autor Dzi臋ki! 馃檪 No co艣 tam updateuj膮 je艣li chodzi o grafik臋, ale to raczej stopniowe od艣wie偶anie modeli i tekstur. Mam wra偶enie, 偶e oszcz臋dzaj膮 na grafice, puki maj膮 graczy i nie musz膮 walczy膰 z konkurencj膮...
Napisano 12 Marzec 20214 l Autor Hej! T臋sknie za czasami gdy mia艂em 16 lat i siedzia艂em tutaj codziennie xD Niestety ma艂o czasu na wszystko 馃槙 Ma艂y art dump mam nadzieje, 偶e si臋 wam spodoba 馃檪 聽 Edytowane 12 Marzec 20214 l przez n-pigeon
Napisano 13 Marzec 20214 l Autor Dzi臋ki xD@KLICEK Chyba z 5 min pr贸bowa艂em przeczyta膰 to "s艂owo", kt贸re wymy艣li艂e艣 xDDD
Napisano 13 Marzec 20214 l Wow, super ilustracja. Jedyne do czego mo偶na si臋 przyczepi膰 to poza g艂贸wnej postaci, wygl膮da jak jaka艣 domy艣lna poza z DAZa.
Napisano 15 Marzec 20214 l Autor Dzi臋ki 馃檪 Fakt, musz臋 popracowa膰 nad dynamik膮 i przy okazji ekspresjami. Troch臋 pada艂em na ry艂ko jak to robi艂em, wi臋c zabrak艂o mi powera, by popchn膮膰 to dalej xD Trzeba b臋dzie wzi膮膰 na warsztat prostsze ilustracje i skupi膰 si臋 na pozach i twarzach :B Edytowane 15 Marzec 20214 l przez n-pigeon
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto