n-pigeon Napisano 22 Styczeń 2020 Share Napisano 22 Styczeń 2020 Cześć! o/ Tak, to znowu ja xD Z okazji powrotu syna marnotrawnego, zakładam nową teczkę. 🙂 ArtStation: https://www.artstation.com/sirpigeonz 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Styczeń 2020 Share Napisano 22 Styczeń 2020 no i dziendobry byku 🙂 witamy z powrotem 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 22 Styczeń 2020 Share Napisano 22 Styczeń 2020 Powitac! Teraz forum mozna uznac za otwarte oficjalnie 😄 Te do Starfindera to oficjalna sprawa czy fanarty? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 22 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2020 @KLICEK siema! 😄@Nezumi Kope lat 😄 Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobiłem też coś dla Pathfindera, ale jeszcze nie mogę publikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 22 Styczeń 2020 Share Napisano 22 Styczeń 2020 Moze nawet dwie kopy 🙂 46 minutes ago, n-pigeon said: Oficjalna, pionki do dodatku "Dawn of Flame". Zrobiłem też coś dla Pathfindera, ale jeszcze nie mogę publikować. Gratulacje! Te dwa systemy (moze wszystko z Paizo?) maja najladniejsze opracowanie graficzne wedlug mnie, jesli chodzi o tradycyjne rpg. Na pewno postaci maja na wysokim poziomie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 22 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2020 @Nezumi Dzięki 😄 No mi też się podobają, tym bardziej że dostałem moją kopię dodatku hehe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 24 Styczeń 2020 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2020 Wow, dzięki za ficzerki! 😄 To moje pierwsze na Maxie xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 30 Listopad 2020 Autor Share Napisano 30 Listopad 2020 yo! Zrobiłem coś i chce poznać wasze odczucia i opinie 🙂 Fan art inspirowany Void Elfami z WoWa 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 30 Listopad 2020 Share Napisano 30 Listopad 2020 W moim odczuciu świetne i jak najbardziej wpasowuje się w stylistykę gry 🙂 Choć z Wowem mam ten problem, że wolałbym by wyglądał jak na cinematicach niż gameplayach 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 30 Listopad 2020 Autor Share Napisano 30 Listopad 2020 Haha, dzięki! 😄 A co do gry, chyba wszyscy byśmy woleli, aby wyglądała jak na cinematicach jak np. Overwatch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 30 Listopad 2020 Share Napisano 30 Listopad 2020 Ano wszyscy... i w sumie dziwię się, że tak nie jest... a przynajmniej, że się do tego nie zbliżają... maszyny teraz są takie, że by to uciągnęły, a WOW w gameplay-u wygląda jak rysunki kolegi Blaza (bez urazy)... najwyraźniej chcą utrzymać ten styl... widać w słupkach wychodzi, że to się opłaca... a co do pracy jakby to powiedział Spongebob - "Bardzo dobrze"... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 30 Listopad 2020 Share Napisano 30 Listopad 2020 Bardzo bardzo! Praca znaczy sie. Osobiscie mnie wkurzaly zawsze pol metrowe uszy u elfow ale co tam. Fajny klimat i swiatlo, szkice tez spoko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Grudzień 2020 Share Napisano 1 Grudzień 2020 super obrazeczki 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Grudzień 2020 Share Napisano 1 Grudzień 2020 16 godzin temu, Papa Pio napisał: Ano wszyscy... i w sumie dziwię się, że tak nie jest... a przynajmniej, że się do tego nie zbliżają... Raczej nigdy nie zmienią silnika i znacząco nie poprawią grafiki bo to za duże koszty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 1 Grudzień 2020 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2020 Dzięki! 🙂 No coś tam updateują jeśli chodzi o grafikę, ale to raczej stopniowe odświeżanie modeli i tekstur. Mam wrażenie, że oszczędzają na grafice, puki mają graczy i nie muszą walczyć z konkurencją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Marzec 2021 Autor Share Napisano 12 Marzec 2021 (edytowane) Hej! Tęsknie za czasami gdy miałem 16 lat i siedziałem tutaj codziennie xD Niestety mało czasu na wszystko 😕 Mały art dump mam nadzieje, że się wam spodoba 🙂 Edytowane 12 Marzec 2021 przez n-pigeon 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 12 Marzec 2021 Share Napisano 12 Marzec 2021 Jest klimacik! 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Marzec 2021 Share Napisano 12 Marzec 2021 nom spoczyslawzasada 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 13 Marzec 2021 Autor Share Napisano 13 Marzec 2021 Dzięki xD@KLICEK Chyba z 5 min próbowałem przeczytać to "słowo", które wymyśliłeś xDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WDWD Napisano 13 Marzec 2021 Share Napisano 13 Marzec 2021 Wow, super ilustracja. Jedyne do czego można się przyczepić to poza głównej postaci, wygląda jak jakaś domyślna poza z DAZa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 15 Marzec 2021 Autor Share Napisano 15 Marzec 2021 (edytowane) Dzięki 🙂 Fakt, muszę popracować nad dynamiką i przy okazji ekspresjami. Trochę padałem na ryłko jak to robiłem, więc zabrakło mi powera, by popchnąć to dalej xD Trzeba będzie wziąć na warsztat prostsze ilustracje i skupić się na pozach i twarzach :B Edytowane 15 Marzec 2021 przez n-pigeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi