Napisano 24 Luty 20205 l Siemka Jak siedzia艂em w 3D to nigdy nie za艂o偶y艂em teczki. Teraz jak ju偶 od lat nie modeluj臋 to jako艣 mnie nasz艂o. G艂owa pieska WIP. Box modeling po godzinach z zamiarem wydruku w 3d. Docelowo breloczek do kluczy.
Napisano 29 Luty 20205 l Autor Dzi臋ki za doping @KLICEK 馃榿 Pr贸buj臋 dopasowa膰 proporcje tak aby model przypomina艂 psa, na kt贸rym si臋 wzoruj臋. Chyba ju偶 jest ok.
Napisano 4 Marzec 20205 l Autor Troch臋 wi臋cej detalu. Zw艂aszcza nos. Generalnie wi臋ksze zag臋szczenie siatki. Troszk臋 lepsza siateczka na szyi. Zmieni艂em poz臋 bo chcia艂bym 偶eby po wydrukowania da艂o si臋 postawi膰 model. Poprzedni na pewno by si臋 przewraca艂. W tle proste modele kluczy dla poczucia skali.
Napisano 4 Marzec 20205 l Hej, docelowo b臋dzie taki low poly 偶eby poligony by艂y widoczne, czy zag臋艣cisz go jako艣? 聽 Fajny ten piesek. Bardzo przyjemna bu藕ka - przypomina mi to co widz臋 w animacjach. Szkoda, 偶e to "tylko" breloczek a nie ca艂膮 posta膰 馃槈
Napisano 4 Marzec 20205 l Autor @michalo siemka 馃檪 No w艂a艣nie ci膮gle si臋 waham. Z jednej strony podoba mi si臋 pomys艂, 偶e po wydrukowaniu b臋dzie wida膰 siatk臋. Wtedy nikt nie pomy艣li, 偶e to by艂 skan. Z drugiej strony podoba艂by mi si臋 model w stylu rze藕by. Jeszcze nie zdecydowa艂em.
Napisano 7 Kwiecie艅 20205 l Autor Takiego go ju偶 zostawi臋. I tak b臋dzie wydrukowany w rozmiarze oko艂o 4,5 cm wysoko艣ci. Edytowane 7 Kwiecie艅 20205 l przez Gumen
Napisano 8 Kwiecie艅 20205 l Autor @milek, @tr3buh dzi臋ki panowie 馃檪 Jak dostan臋 wydruk to wrzuc臋 fot臋.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto