Gumen Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 Siemka Jak siedziałem w 3D to nigdy nie założyłem teczki. Teraz jak już od lat nie modeluję to jakoś mnie naszło. Głowa pieska WIP. Box modeling po godzinach z zamiarem wydruku w 3d. Docelowo breloczek do kluczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Luty 2020 Share Napisano 24 Luty 2020 dawaj, dawaj wiecej 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 29 Luty 2020 Autor Share Napisano 29 Luty 2020 Dzięki za doping @KLICEK 😁 Próbuję dopasować proporcje tak aby model przypominał psa, na którym się wzoruję. Chyba już jest ok. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 4 Marzec 2020 Autor Share Napisano 4 Marzec 2020 Trochę więcej detalu. Zwłaszcza nos. Generalnie większe zagęszczenie siatki. Troszkę lepsza siateczka na szyi. Zmieniłem pozę bo chciałbym żeby po wydrukowania dało się postawić model. Poprzedni na pewno by się przewracał. W tle proste modele kluczy dla poczucia skali. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 4 Marzec 2020 Share Napisano 4 Marzec 2020 Hej, docelowo będzie taki low poly żeby poligony były widoczne, czy zagęścisz go jakoś? Fajny ten piesek. Bardzo przyjemna buźka - przypomina mi to co widzę w animacjach. Szkoda, że to "tylko" breloczek a nie całą postać 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 4 Marzec 2020 Autor Share Napisano 4 Marzec 2020 @michalo siemka 🙂 No właśnie ciągle się waham. Z jednej strony podoba mi się pomysł, że po wydrukowaniu będzie widać siatkę. Wtedy nikt nie pomyśli, że to był skan. Z drugiej strony podobałby mi się model w stylu rzeźby. Jeszcze nie zdecydowałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 7 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2020 (edytowane) Takiego go już zostawię. I tak będzie wydrukowany w rozmiarze około 4,5 cm wysokości. Edytowane 7 Kwiecień 2020 przez Gumen 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milek Napisano 7 Kwiecień 2020 Share Napisano 7 Kwiecień 2020 Fajny piesek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 7 Kwiecień 2020 Share Napisano 7 Kwiecień 2020 (edytowane) jaki milusi ;] fajna siatka Edytowane 8 Kwiecień 2020 przez tr3buh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumen Napisano 8 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2020 @milek, @tr3buh dzięki panowie 🙂 Jak dostanę wydruk to wrzucę fotę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 8 Kwiecień 2020 Share Napisano 8 Kwiecień 2020 zeje**ta mordka 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi