Napisano 15 Kwiecień 20204 l Witam No to zarzucamy propozycjami tematow 😄 i dajcie znac czy sa chetni na vol3?
Napisano 15 Kwiecień 20204 l Smok, chętnie zrobię coś takiego. Albo może projekt broni? Steampunk, fantasy, historyczna - dowolna. Ja się zgłaszam na vol 3. Ku chwale max3d!
Napisano 15 Kwiecień 20204 l Moja propozycja: BOSS może być np. boss mafii ale też może być boss z gry (istniejącej albo nieistniejącej ;]) pole do interpretacji multum mi się wydaje Edytowane 15 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 15 Kwiecień 20204 l kolejny pomysł: "podróż w czasie". Można by było machnąć jaskiniowca czy jakąś królewnę, kałboja czy cuś ;] Edytowane 15 Kwiecień 20204 l przez tr3buh
Napisano 16 Kwiecień 20204 l Autor a moze niech zwyciezca wybierze temat z tego co tu mamy? 😄 @zlyczlowiek - rzuc okiem co ludzie zaproponowali i wybierz to co Ci sie najbardziej podoba 🙂
Napisano 16 Kwiecień 20204 l 16 minut temu, KLICEK napisał: a moze niech zwyciezca wybierze temat z tego co tu mamy? 😄 @zlyczlowiek - rzuc okiem co ludzie zaproponowali i wybierz to co Ci sie najbardziej podoba 🙂 Aaa, dzieki wszysstkim za glosy! Sorka, ze opozniam start nowego tematu, ale wczoraj mi sie komp spalil... Zerkne na propozycje i moze co wybiore! Edytowane 16 Kwiecień 20204 l przez zlyczlowiek
Napisano 16 Kwiecień 20204 l Autor 7 minut temu, zlyczlowiek napisał: Aaa, dzieki wszysstkim za glosy! Sorka, ze opozniam start nowego tematu, ale wczoraj mi sie komp spalil... Zerkne na propozycje i moze co wybiore! dejm 😕 przykra sprawa, ale cos powaznego czy tylko zasilacz?
Napisano 16 Kwiecień 20204 l 6 godzin temu, KLICEK napisał: dejm 😕 przykra sprawa, ale cos powaznego czy tylko zasilacz? Okazalo sie, ze bios sie wysypal. Dziwna sprawa, byla awaria pradu u mnie, a po jego przywroceniu komp juz nie odpalal... Ok, ide robic temat!
Napisano 17 Kwiecień 20204 l On 4/15/2020 at 11:40 AM, gryzon said: GNIAZDO HIMENÓW Bardzo dobry pomysł 🙂 aEkJGMke_700wv_0.mp4