KLICEK Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Witam No to zarzucamy propozycjami tematow 😄 i dajcie znac czy sa chetni na vol3? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Smok, chętnie zrobię coś takiego. Albo może projekt broni? Steampunk, fantasy, historyczna - dowolna. Ja się zgłaszam na vol 3. Ku chwale max3d! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 (edytowane) Moja propozycja: BOSS może być np. boss mafii ale też może być boss z gry (istniejącej albo nieistniejącej ;]) pole do interpretacji multum mi się wydaje Edytowane 15 Kwiecień 2020 przez tr3buh 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 steampunk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav31 Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 dualizm albo mitologia 😄 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 GNIAZDO HIMENÓW 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 (edytowane) kolejny pomysł: "podróż w czasie". Można by było machnąć jaskiniowca czy jakąś królewnę, kałboja czy cuś ;] Edytowane 15 Kwiecień 2020 przez tr3buh 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArnoldSzczesliwy Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 podróż w czasie spoko temat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 15 Kwiecień 2020 Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Sztimpunk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fbr_de Napisano 16 Kwiecień 2020 Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Od prawie 24h nie było nowej propozycji, to może już czas na ankietę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2020 a moze niech zwyciezca wybierze temat z tego co tu mamy? 😄 @zlyczlowiek - rzuc okiem co ludzie zaproponowali i wybierz to co Ci sie najbardziej podoba 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 16 Kwiecień 2020 Share Napisano 16 Kwiecień 2020 (edytowane) 16 minut temu, KLICEK napisał: a moze niech zwyciezca wybierze temat z tego co tu mamy? 😄 @zlyczlowiek - rzuc okiem co ludzie zaproponowali i wybierz to co Ci sie najbardziej podoba 🙂 Aaa, dzieki wszysstkim za glosy! Sorka, ze opozniam start nowego tematu, ale wczoraj mi sie komp spalil... Zerkne na propozycje i moze co wybiore! Edytowane 16 Kwiecień 2020 przez zlyczlowiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Kwiecień 2020 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2020 7 minut temu, zlyczlowiek napisał: Aaa, dzieki wszysstkim za glosy! Sorka, ze opozniam start nowego tematu, ale wczoraj mi sie komp spalil... Zerkne na propozycje i moze co wybiore! dejm 😕 przykra sprawa, ale cos powaznego czy tylko zasilacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlyczlowiek Napisano 16 Kwiecień 2020 Share Napisano 16 Kwiecień 2020 6 godzin temu, KLICEK napisał: dejm 😕 przykra sprawa, ale cos powaznego czy tylko zasilacz? Okazalo sie, ze bios sie wysypal. Dziwna sprawa, byla awaria pradu u mnie, a po jego przywroceniu komp juz nie odpalal... Ok, ide robic temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Kwiecień 2020 Share Napisano 17 Kwiecień 2020 On 4/15/2020 at 11:40 AM, gryzon said: GNIAZDO HIMENÓW Bardzo dobry pomysł 🙂 aEkJGMke_700wv_0.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi