Artem Napisano 8 Maj 2023 Autor Share Napisano 8 Maj 2023 Cześć, ostatnio mało się tu dzieje, ponieważ nie miałem czasu za bardzo na swoje personale, za jakiś czas dowiecie się dlaczego. Po uporządkoaniu wszystkiego wracam ze zdwojoną mocą do swoich personali, ale mniejsza... tutuaj szybki szkic z odmętów mojej głowy. Zauważyłem u siebie znaczną poprawę jeżeli chodzi o czas i swobodę w realizacji takich bloobów. Szkić wykonany w niecałą godzinkę w powrocie do domu, na kolanie w pociągu. Jak tylko zakończę to nad czym teraz pracuje, wrzucam go do Zetki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 9 Maj 2023 Share Napisano 9 Maj 2023 No nie wiem, nie wiem. Mam wrażenie że ten pan z rogami mnie ocenia... i nie jest to pozytywna ocena mojej skromnej osoby 😉 Diaboł jak diaboł, jaki jest każdy widzi, nie czepiam się bo prędzej urodzę złoty samorodek 😉 niż wykręcę tak twarzowego pana z rogami 🙂👍 wiec kompetencji mi brak 🙂 ale fajnie sie zapowiada chętnie zobaczę ciąg dalszy 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano 14 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2023 (edytowane) Cześć, chciałbym zaprezentować wam postać, jaką udało mi się zrealizować. Jest to mój pierwszy likness. To jeszcze nie koniec, jest wiele rzeczy do poprawy, niestety termin gonił z oficialnym rednerem. Nie wiem jeszcze dokładnie od czego takie drastyczne zmiany na twarzy. Może to przez focal albo shadery. Robię chwilkę przerwy i wracam, by dopracować gościa do końca. Jeżeli chociaż trochę wam przypomina to znaczy, że nie jest tak źle. Video_Body0001-0250.mp4 Edytowane 14 Czerwiec 2023 przez Artem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano 14 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2023 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 14 Czerwiec 2023 Share Napisano 14 Czerwiec 2023 No jeszcze troszke trzeba popracować, ale wiem kto to ;)... powodzenia w podnoszeniu skila. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 14 Czerwiec 2023 Share Napisano 14 Czerwiec 2023 (edytowane) O dziwo bez textur bardziej podobny do Shelbiego niż z. Może to kwestia shederu. Dopracowałbym też fryzurę 👍 Edytowane 14 Czerwiec 2023 przez Mortom 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano 16 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2023 (edytowane) @MortomTak też zdaje mi się, że to problem z shaderem, na próbnych renderach z blendera wygladało to o niebo lepiej i mniej gumowo, ale chce jeszcze troche dopracować kilka kwestii, zanim rzuce swoj oficjalny redner. ;D Edytowane 16 Czerwiec 2023 przez Artem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi