Katarzyna Grabowska Napisano 28 Czerwiec 2021 Share Napisano 28 Czerwiec 2021 Cześć, chciałabym pokazać swoje ostatnie prace: 1 Model drzewa: 2 Model liści: Swoją pracę opisuję również na Blogu: https://pakamera3d.pl/ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 11 Lipiec 2021 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2021 Mały pszczeli domek 🙂 Mój proces tworzenia pasieki low poly w programach: Maya, Substance Painter oraz Zbrush z wykorzystaniem insert brush i nano mesh. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 14 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2021 Trochę ogórków do ukiszenia 🙂 Zapraszam do pobrania darmowych materiałów z mojego bloga - link : https://pakamera3d.pl/pobierz-materialy/ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 14 Wrzesień 2021 Share Napisano 14 Wrzesień 2021 Dopiero teraz na to trafiłem! Świetne materiały wideo. Myślę, że możemy to rozreklamować 🙂 Możesz napisać skąd pomysł na kanał i bloga? Mało osób na to się decyduje, a to naprawdę świetny sposób na wypracowanie własnego brandu. Myślę, że tego typu materiałów szczególnie w języku polskim jest bardzo mało. Napisz kilka słów o tym, jak często zamierzasz coś takiego wrzucać. Pomagamy takim osobom (patrz świetny podcast wideo - Rozmowy z mistrzem) Tutaj dział WIP jest trochę mylący. Jest to w sumie WIP, ale mogłaś też to wrzucić do "Aktualności" lub dyskusji (ale oczywiście tutaj też może zostać jako taka teczka z materiałami wideo). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 16 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2021 Cześć! Napisałam wiadomość prywatną 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 16 Wrzesień 2021 Share Napisano 16 Wrzesień 2021 Hej, fajne to 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 16 Wrzesień 2021 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2021 Michalo, Dzięki 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Wrzesień 2021 Share Napisano 16 Wrzesień 2021 Fajne lubie takie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 23 Listopad 2021 Autor Share Napisano 23 Listopad 2021 Hej, Podsyłam coś nowego od siebie 🙂 Pierwszy filmik z trzech, przedstawiający mój proces modelowania lisa. Od szkicu do wstępnej animacji. W tym filmiku rzeźbię lisa w Zbrush'u oraz przeprowadzam retopologię i UV unwrapping w programie Maya. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 25 Listopad 2021 Autor Share Napisano 25 Listopad 2021 (edytowane) Hej 🙂 Druga część mojego liska. Postanowiłam wykonać lisa w 3D od szkicu do prostej animacji. Wrzucam drugi filmik w formie timelapse z procesu teksturowania w programie Substance Painter. Zapraszam do oglądania 🙂 Edytowane 25 Listopad 2021 przez Katarzyna Grabowska 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 3 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2021 (edytowane) ⛄️🦊Hej! Oto trzecia a tym samym ostatnia część mojego liska. W filmiku pokazuję mój proces riggowania i tworzenia prostej animacji w formie walk cycle w Blenderze. Zapraszam do oglądania 🙂 Edytowane 3 Grudzień 2021 przez Katarzyna Grabowska 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 23 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2021 (edytowane) ❄️⛄Hej! Postanowiłam wykonać model kredensu z moich wspomnień z dzieciństwa, a dokładnie kredensu kuchennego, który moja babcia miała w swoim domu. Wykonałam go w nieco stylizowanej formie, bazując na tym co mi po nim pozostało, czyli kilku zdjęciach. Kredens trzeba jeszcze oczywiście uzupełnić o jakieś filiżanki... ale to niebawem 🙂 Edytowane 23 Grudzień 2021 przez Katarzyna Grabowska 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 23 Grudzień 2021 Share Napisano 23 Grudzień 2021 Super. Tez mnie nachodza takie klimaty zeby zrobic cos z mieszkania dziadkow z ktorymi sie wychowalem, albo altanke na dzialce dziadka... Eh.. 🥲 Juz na lisku pokazalas ze jestes swietna artystka wiec nie dziwi ze i tu fajny efekt. Wesolych Swiat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 30 Grudzień 2021 Share Napisano 30 Grudzień 2021 Co do lisa, animujesz kompletnie od innego końca niż ja, było ciekawe oglądnąć 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 29 Styczeń 2022 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2022 Podrzucam kolejny filmik, tym razem okno w stylizowanej formie - Blender, Zbrush Substance Painter. Zapraszam do oglądania - link 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 7 Luty 2022 Autor Share Napisano 7 Luty 2022 💡hej! Kolejny filmik ode mnie 🙂 Tym razem pokazuję w jaki sposób modeluję lampkę mojej babci. (Blender, Substance Painter) Timelapse + wskazówki. Na tym stylizowanym rysunku to właśnie moja babcia z dziadkiem 🙂 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triget Napisano 10 Marzec 2022 Share Napisano 10 Marzec 2022 Ten lis jest po prostu świetny. Bardzo mi się podoba : ) Jest taki słodki :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Grabowska Napisano 27 Marzec 2022 Autor Share Napisano 27 Marzec 2022 @triget Bardzo dziękuję 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi