Napisano 28 Czerwiec 20213 l Cześć, chciałabym pokazać swoje ostatnie prace: 1 Model drzewa: 2 Model liści: Swoją pracę opisuję również na Blogu: https://pakamera3d.pl/
Napisano 11 Lipiec 20213 l Autor Mały pszczeli domek 🙂 Mój proces tworzenia pasieki low poly w programach: Maya, Substance Painter oraz Zbrush z wykorzystaniem insert brush i nano mesh.
Napisano 14 Wrzesień 20213 l Autor Trochę ogórków do ukiszenia 🙂 Zapraszam do pobrania darmowych materiałów z mojego bloga - link : https://pakamera3d.pl/pobierz-materialy/
Napisano 14 Wrzesień 20213 l Dopiero teraz na to trafiłem! Świetne materiały wideo. Myślę, że możemy to rozreklamować 🙂 Możesz napisać skąd pomysł na kanał i bloga? Mało osób na to się decyduje, a to naprawdę świetny sposób na wypracowanie własnego brandu. Myślę, że tego typu materiałów szczególnie w języku polskim jest bardzo mało. Napisz kilka słów o tym, jak często zamierzasz coś takiego wrzucać. Pomagamy takim osobom (patrz świetny podcast wideo - Rozmowy z mistrzem) Tutaj dział WIP jest trochę mylący. Jest to w sumie WIP, ale mogłaś też to wrzucić do "Aktualności" lub dyskusji (ale oczywiście tutaj też może zostać jako taka teczka z materiałami wideo).
Napisano 23 Listopad 20213 l Autor Hej, Podsyłam coś nowego od siebie 🙂 Pierwszy filmik z trzech, przedstawiający mój proces modelowania lisa. Od szkicu do wstępnej animacji. W tym filmiku rzeźbię lisa w Zbrush'u oraz przeprowadzam retopologię i UV unwrapping w programie Maya.
Napisano 25 Listopad 20213 l Autor Hej 🙂 Druga część mojego liska. Postanowiłam wykonać lisa w 3D od szkicu do prostej animacji. Wrzucam drugi filmik w formie timelapse z procesu teksturowania w programie Substance Painter. Zapraszam do oglądania 🙂 Edytowane 25 Listopad 20213 l przez Katarzyna Grabowska
Napisano 3 Grudzień 20213 l Autor ⛄️🦊Hej! Oto trzecia a tym samym ostatnia część mojego liska. W filmiku pokazuję mój proces riggowania i tworzenia prostej animacji w formie walk cycle w Blenderze. Zapraszam do oglądania 🙂 Edytowane 3 Grudzień 20213 l przez Katarzyna Grabowska
Napisano 23 Grudzień 20213 l Autor ❄️⛄Hej! Postanowiłam wykonać model kredensu z moich wspomnień z dzieciństwa, a dokładnie kredensu kuchennego, który moja babcia miała w swoim domu. Wykonałam go w nieco stylizowanej formie, bazując na tym co mi po nim pozostało, czyli kilku zdjęciach. Kredens trzeba jeszcze oczywiście uzupełnić o jakieś filiżanki... ale to niebawem 🙂 Edytowane 23 Grudzień 20213 l przez Katarzyna Grabowska
Napisano 23 Grudzień 20213 l Super. Tez mnie nachodza takie klimaty zeby zrobic cos z mieszkania dziadkow z ktorymi sie wychowalem, albo altanke na dzialce dziadka... Eh.. 🥲 Juz na lisku pokazalas ze jestes swietna artystka wiec nie dziwi ze i tu fajny efekt. Wesolych Swiat!
Napisano 30 Grudzień 20213 l Co do lisa, animujesz kompletnie od innego końca niż ja, było ciekawe oglądnąć 🙂
Napisano 29 Styczeń 20223 l Autor Podrzucam kolejny filmik, tym razem okno w stylizowanej formie - Blender, Zbrush Substance Painter. Zapraszam do oglądania - link
Napisano 7 Luty 20223 l Autor 💡hej! Kolejny filmik ode mnie 🙂 Tym razem pokazuję w jaki sposób modeluję lampkę mojej babci. (Blender, Substance Painter) Timelapse + wskazówki. Na tym stylizowanym rysunku to właśnie moja babcia z dziadkiem 🙂
Napisano 10 Marzec 20223 l Ten lis jest po prostu świetny. Bardzo mi się podoba : ) Jest taki słodki :D