Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Katarzyna Grabowska
    Katarzyna Grabowska

Trochę ogórków do ukiszenia 🙂 Zapraszam do pobrania darmowych materiałów z mojego bloga - link : https://pakamera3d.pl/pobierz-materialy/    

• Katarzyna Grabowska
    Katarzyna Grabowska

⛄️🦊Hej! Oto trzecia a tym samym ostatnia część mojego liska. W filmiku pokazuję mój proces riggowania i tworzenia prostej animacji w formie walk cycle w Blenderze. Zapraszam do oglądania 🙂 

• Katarzyna Grabowska
    Katarzyna Grabowska

❄️⛄Hej! Postanowiłam wykonać model kredensu z moich wspomnień z dzieciństwa, a dokładnie kredensu kuchennego, który moja babcia miała w swoim domu. Wykonałam go w nieco stylizowanej formie, bazując na

Posted Images

Napisano

Dopiero teraz na to trafiłem! Świetne materiały wideo. Myślę, że możemy to rozreklamować 🙂

Możesz napisać skąd pomysł na kanał i bloga? Mało osób na to się decyduje, a to naprawdę świetny sposób na wypracowanie własnego brandu. Myślę, że tego typu materiałów szczególnie w języku polskim jest bardzo mało.

Napisz kilka słów o tym, jak często zamierzasz coś takiego wrzucać. 

Pomagamy takim osobom (patrz świetny podcast wideo - Rozmowy z mistrzem)

Tutaj dział WIP jest trochę mylący. Jest to w sumie WIP, ale mogłaś też to wrzucić do "Aktualności" lub dyskusji (ale oczywiście tutaj też może zostać jako taka teczka z materiałami wideo). 

Napisano
  • Autor

Hej, Podsyłam coś nowego od siebie 🙂 Pierwszy filmik z trzech, przedstawiający mój proces modelowania lisa. Od szkicu do wstępnej animacji. W tym filmiku rzeźbię lisa w Zbrush'u oraz przeprowadzam retopologię i UV unwrapping w programie Maya.

Napisano
  • Autor

Hej 🙂 Druga część mojego liska. Postanowiłam wykonać lisa w 3D od szkicu do prostej animacji. Wrzucam drugi filmik w formie timelapse z procesu teksturowania w programie Substance Painter. Zapraszam do oglądania 🙂

Edytowane przez Katarzyna Grabowska

Napisano
  • Autor

🦊Hej! Oto trzecia a tym samym ostatnia część mojego liska. W filmiku pokazuję mój proces riggowania i tworzenia prostej animacji w formie walk cycle w Blenderze. Zapraszam do oglądania 🙂 

lis-3d-modelowanie-animacja.thumb.jpg.0b1bad1fd7c7b783d4d478c91bbde2d4.jpg

Napisano
  • Autor

❄️Hej! Postanowiłam wykonać model kredensu z moich wspomnień z dzieciństwa, a dokładnie kredensu kuchennego, który moja babcia miała w swoim domu. Wykonałam go w nieco stylizowanej formie, bazując na tym co mi po nim pozostało, czyli kilku zdjęciach. Kredens trzeba jeszcze oczywiście uzupełnić o jakieś filiżanki... ale to niebawem 🙂

Napisano

Super. Tez mnie nachodza takie klimaty zeby zrobic cos z mieszkania dziadkow z ktorymi sie wychowalem, albo altanke na dzialce dziadka... Eh.. 🥲 Juz na lisku pokazalas ze jestes swietna artystka wiec nie dziwi ze i tu fajny efekt. Wesolych Swiat!

Napisano

Co do lisa, animujesz kompletnie od innego końca niż ja, było ciekawe oglądnąć 🙂

Napisano
  • Autor

💡hej! Kolejny filmik ode mnie 🙂 Tym razem pokazuję w jaki sposób modeluję lampkę mojej babci. (Blender, Substance Painter) Timelapse + wskazówki. Na tym stylizowanym rysunku to właśnie moja babcia z dziadkiem 🙂

Napisano

Ten lis jest po prostu świetny. Bardzo mi się podoba : ) Jest taki słodki :D