Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Katarzyna Grabowska
    Katarzyna Grabowska

Trochę ogórków do ukiszenia 🙂 Zapraszam do pobrania darmowych materiałów z mojego bloga - link : https://pakamera3d.pl/pobierz-materialy/    

• Katarzyna Grabowska
    Katarzyna Grabowska

⛄️🦊Hej! Oto trzecia a tym samym ostatnia część mojego liska. W filmiku pokazuję mój proces riggowania i tworzenia prostej animacji w formie walk cycle w Blenderze. Zapraszam do oglądania 🙂 

• Katarzyna Grabowska
    Katarzyna Grabowska

❄️⛄Hej! Postanowiłam wykonać model kredensu z moich wspomnień z dzieciństwa, a dokładnie kredensu kuchennego, który moja babcia miała w swoim domu. Wykonałam go w nieco stylizowanej formie, bazując na

Posted Images

Napisano

Dopiero teraz na to trafiłem! Świetne materiały wideo. Myślę, że możemy to rozreklamować 🙂

Możesz napisać skąd pomysł na kanał i bloga? Mało osób na to się decyduje, a to naprawdę świetny sposób na wypracowanie własnego brandu. Myślę, że tego typu materiałów szczególnie w języku polskim jest bardzo mało.

Napisz kilka słów o tym, jak często zamierzasz coś takiego wrzucać. 

Pomagamy takim osobom (patrz świetny podcast wideo - Rozmowy z mistrzem)

Tutaj dział WIP jest trochę mylący. Jest to w sumie WIP, ale mogłaś też to wrzucić do "Aktualności" lub dyskusji (ale oczywiście tutaj też może zostać jako taka teczka z materiałami wideo). 

Napisano
  • Autor

Hej, Podsyłam coś nowego od siebie 🙂 Pierwszy filmik z trzech, przedstawiający mój proces modelowania lisa. Od szkicu do wstępnej animacji. W tym filmiku rzeźbię lisa w Zbrush'u oraz przeprowadzam retopologię i UV unwrapping w programie Maya.

Napisano
  • Autor

Hej 🙂 Druga część mojego liska. Postanowiłam wykonać lisa w 3D od szkicu do prostej animacji. Wrzucam drugi filmik w formie timelapse z procesu teksturowania w programie Substance Painter. Zapraszam do oglądania 🙂

Edytowane przez Katarzyna Grabowska

Napisano
  • Autor

🦊Hej! Oto trzecia a tym samym ostatnia część mojego liska. W filmiku pokazuję mój proces riggowania i tworzenia prostej animacji w formie walk cycle w Blenderze. Zapraszam do oglądania 🙂 

lis-3d-modelowanie-animacja.thumb.jpg.0b1bad1fd7c7b783d4d478c91bbde2d4.jpg

Napisano
  • Autor

❄️Hej! Postanowiłam wykonać model kredensu z moich wspomnień z dzieciństwa, a dokładnie kredensu kuchennego, który moja babcia miała w swoim domu. Wykonałam go w nieco stylizowanej formie, bazując na tym co mi po nim pozostało, czyli kilku zdjęciach. Kredens trzeba jeszcze oczywiście uzupełnić o jakieś filiżanki... ale to niebawem 🙂

Napisano

Super. Tez mnie nachodza takie klimaty zeby zrobic cos z mieszkania dziadkow z ktorymi sie wychowalem, albo altanke na dzialce dziadka... Eh.. 🥲 Juz na lisku pokazalas ze jestes swietna artystka wiec nie dziwi ze i tu fajny efekt. Wesolych Swiat!

Napisano

Co do lisa, animujesz kompletnie od innego końca niż ja, było ciekawe oglądnąć 🙂

Napisano
  • Autor

💡hej! Kolejny filmik ode mnie 🙂 Tym razem pokazuję w jaki sposób modeluję lampkę mojej babci. (Blender, Substance Painter) Timelapse + wskazówki. Na tym stylizowanym rysunku to właśnie moja babcia z dziadkiem 🙂

Napisano

Ten lis jest po prostu świetny. Bardzo mi się podoba : ) Jest taki słodki :D