Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam... !!!... dziadek3d powraca, żeby nudno tu nie było wśród rzemieślników....:)

Moja animacja 3d "Amelia & Saturnin" teraz w konkursie Międzynarodowego Festiwalu Filmowego „Kino i Ty” w Mariupolu, Ukraina.

Była w wielu konkursach i wygrywała także. Co tam u Was słychać ... chłopcy z kolorowymi balonikami.... pękają czy uciekły...??...:)

Pewnie już tu nie ma już tych starych chłopców tylko nowi jeszcze bardziej nadmuchani i kolorowi....:)

trailer: 

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ..nie martw się... ja dopiero zaczynam umierać... ale to trochę trwa...!!...:) ...teraz Unreal...:).. i dużo latam dronem....:) .... eeeee tam ... fajna...!!!... tylko nagradzana...:).

• ... jaszcze walczę...!!!... chociaż już idąc wzdłuż muru cmentarnego...:)... pozdrawiam administracje....!!!

• Ważne, że wróciłeś, więc rodzina prawie w komplecie 😉  Gratuluję sukcesów i przesiadki na UE., Zainteresuej się megascans  - darmowe assety Unreal Engine. Na pewno coś znajdziesz dla siebie pomoc

Posted Images

Napisano

O ho, a już się zaczynałem o ciebie martwić. Nadal cryengine? 

Widzę w formie 🙂

Napisano
  • Autor
16 godzin temu, michalo napisał:

O ho, a już się zaczynałem o ciebie martwić. Nadal cryengine? 

Widzę w formie 🙂

..nie martw się... ja dopiero zaczynam umierać... ale to trochę trwa...!!...:)

...teraz Unreal...:).. i dużo latam dronem....:)

duality-of-imagination-4.jpg

458.jpg

16 godzin temu, KLICEK napisał:

O super ze wrociles 🙂 naprawde fajna animacja, widac postep 🙂 

.... eeeee tam ... fajna...!!!... tylko nagradzana...:)... a to jak wiesz... niewiele...:)

Napisano

Ważne, że wróciłeś, więc rodzina prawie w komplecie 😉 

Gratuluję sukcesów i przesiadki na UE., Zainteresuej się megascans  - darmowe assety Unreal Engine. Na pewno coś znajdziesz dla siebie pomocnego. 

Napisano

Witamy ponownie i cieszymy się z powrotu. Świetnie Cię widzieć tutaj i gratulacje. 
Ogólnie nawet jak Cię nie było starałem się gdzieś śledzić Twoje poczynania.

Napisano
  • Autor

... jaszcze walczę...!!!... chociaż już idąc wzdłuż muru cmentarnego...:)... pozdrawiam administracje....!!!

Napisano

Fanem Twojej twórczości nigdy nie byłem, tej co teraz wstawiłeś, tez nie jestem, ale za watkami z Twoim udziałem to chyba się stęskniłem xD 

Witaj ponownie, mam nadzieje ze ten mur cmentarny to niczym mur chiński i czeka Cię jeszcze długi spacer zanim ujrzysz bramę ; )

Napisano
  • Autor

Amelia & Saturnin" w selekcji konkursowej Animae Caribe International Animation & Digital Media Festival - Port of Spain, Trinidad and Tobago

"Amelia & Saturnin" w selekcji konkursowej Międzynarodowy Festiwal Filmowy Niepokorni "Kino i Ty" - Mariupol - Ukraina

"Amelia & Saturnin" w selekcji konkursowej XII Międzynarodowy Festiwal Filmowy Niepokorni Niezłomni Wyklęci - Gdynia - Polska

"Amelia & Saturnin"semi-finalist na ECOCINE - Międzynarodowy Festiwal Filmów o Środowisku i Prawach Człowieka, San Sebastian, Brazylia

Edytowane przez agdybybyl