Napisano 18 Sierpień 20213 l Witam... !!!... dziadek3d powraca, żeby nudno tu nie było wśród rzemieślników....:) Moja animacja 3d "Amelia & Saturnin" teraz w konkursie Międzynarodowego Festiwalu Filmowego „Kino i Ty” w Mariupolu, Ukraina. Była w wielu konkursach i wygrywała także. Co tam u Was słychać ... chłopcy z kolorowymi balonikami.... pękają czy uciekły...??...:) Pewnie już tu nie ma już tych starych chłopców tylko nowi jeszcze bardziej nadmuchani i kolorowi....:) trailer:
Napisano 18 Sierpień 20213 l O ho, a już się zaczynałem o ciebie martwić. Nadal cryengine? Widzę w formie 🙂
Napisano 19 Sierpień 20213 l Autor 16 godzin temu, michalo napisał: O ho, a już się zaczynałem o ciebie martwić. Nadal cryengine? Widzę w formie 🙂 ..nie martw się... ja dopiero zaczynam umierać... ale to trochę trwa...!!...:) ...teraz Unreal...:).. i dużo latam dronem....:) 16 godzin temu, KLICEK napisał: O super ze wrociles 🙂 naprawde fajna animacja, widac postep 🙂 .... eeeee tam ... fajna...!!!... tylko nagradzana...:)... a to jak wiesz... niewiele...:)
Napisano 19 Sierpień 20213 l Ważne, że wróciłeś, więc rodzina prawie w komplecie 😉 Gratuluję sukcesów i przesiadki na UE., Zainteresuej się megascans - darmowe assety Unreal Engine. Na pewno coś znajdziesz dla siebie pomocnego.
Napisano 9 Wrzesień 20213 l Witamy ponownie i cieszymy się z powrotu. Świetnie Cię widzieć tutaj i gratulacje. Ogólnie nawet jak Cię nie było starałem się gdzieś śledzić Twoje poczynania.
Napisano 19 Wrzesień 20213 l Autor ... jaszcze walczę...!!!... chociaż już idąc wzdłuż muru cmentarnego...:)... pozdrawiam administracje....!!!
Napisano 24 Wrzesień 20213 l Fanem Twojej twórczości nigdy nie byłem, tej co teraz wstawiłeś, tez nie jestem, ale za watkami z Twoim udziałem to chyba się stęskniłem xD Witaj ponownie, mam nadzieje ze ten mur cmentarny to niczym mur chiński i czeka Cię jeszcze długi spacer zanim ujrzysz bramę ; )
Napisano 6 Październik 20213 l Autor Amelia & Saturnin" w selekcji konkursowej Animae Caribe International Animation & Digital Media Festival - Port of Spain, Trinidad and Tobago "Amelia & Saturnin" w selekcji konkursowej Międzynarodowy Festiwal Filmowy Niepokorni "Kino i Ty" - Mariupol - Ukraina "Amelia & Saturnin" w selekcji konkursowej XII Międzynarodowy Festiwal Filmowy Niepokorni Niezłomni Wyklęci - Gdynia - Polska "Amelia & Saturnin"semi-finalist na ECOCINE - Międzynarodowy Festiwal Filmów o Środowisku i Prawach Człowieka, San Sebastian, Brazylia Edytowane 6 Październik 20213 l przez agdybybyl