Jump to content

Recommended Posts

• KLICEK featured this topic
Posted

Ma ktoś do polecenia jakieś materiały odnośnie Ureala w wizualizacji? Chodzi mi o tzakres od zera do bohatera 😄 jeśli chodzi o kwestię Ureala nie samej wizualizacji.

Posted

Tam jest prawie 150 nagranych lekcji + 5 webinarow, co jakiś czas przewijają mi się prace ludzi po kursach z tej akademii i zawsze stoją na wysokim poziomie l. Dużym plusem jest to że taki kurs to zamkniętą całość ale tak jak Cgma do najtańszych nie należy.

Posted (edited)

Lepiej wylozyc kase na cos takiego jesli sie powaznie mysli pracy, zamiast jakis kursikow-dupslikow prowadzonych lokalnie przez pana Mieczyslawa znanego z tego ze... ten kurs prowadzi. Albo jakiejs "szkoly", co sobie dodala to do programu nauczania bo wypadalo "no i ludzie sie pytali" - ale tak na prawde maja zerowe pojecie i ucza "historii silnikow czasu rzeczywistego" albo jakichs innych, niepotrzebnych bzdetow jak to na naszych wspanialych studiach teoretycznych.
Ale rozumiem tez ze jak ktos nie jest juz w wieku szczeniecym, ma prace i rodzine to nie bardzo jest czas na siedzenie przed kompem o narzuconej porze... No i kasy tez jakby mniej jest jak sie ma na co wydawac 🙂
Powodzenia w kazdym razie!

Edited by Nezumi
Posted

chyba muszę dodać, że to na razie ma być na zasadzie zajawki i nie mam pojęcia, czy będę miał z tego tematu zlecenia. Wiec na tym etapie wydanie prawie 1000 euro na szkolenie raczej nie ma sensu, co innego gdym wiedział, że taki koszt się zwróci lub sfinansuje ze względu na wykonywaną pracę. Jak bym miał na każdą moją zachciankę z edukacją wydawać tyle pieniędzy, pewnie dalej zbierałbym na pierwszy komputer :D

Posted

no raczej zlecenia bedziesz miec 🙂 moj znajomy postaciowiec przerzucil sie na robienie wizek w UE i pokazuje je klinetom na Oculus Quescie 😉 mowi ze klienci wychodza obsrani ze spotkan 😄