Napisano 19 Sierpie艅 20213 l Bawi艂em si臋 troch臋 w 5聽i powiem wam 偶e 艣wiat艂o w unrealu jest przecudowne 馃槈
Napisano 2 Wrzesie艅 20213 l Ma kto艣 do polecenia jakie艣 materia艂y odno艣nie Ureala w wizualizacji? Chodzi mi o tzakres od zera do bohatera 馃槃 je艣li chodzi o kwesti臋 Ureala nie samej wizualizacji.
Napisano 24 Wrzesie艅 20213 l to wygl膮da na porz膮dny kurs zw艂aszcza, 偶e oni specjalizuj膮 si臋 w wizkach architektonicznych a nie jak jaki艣 przypadkowy tutorial na udemy czy innym digital tutors. Alternatywnie taniej wyjdzie ogl膮da膰 jakie艣 randomowe tutki i sklei膰 samemu wszystko w ca艂o艣膰 馃檪https://www.stateofartacademy.com/courses/unreal-engine-for-archviz-online/ Edytowane 24 Wrzesie艅 20213 l przez Destroyer
Napisano 26 Wrzesie艅 20213 l @Destroyer dzi臋ki za odpowied藕, ale kurs聽 za prawie 1000 euro聽 raczej odpada,聽 szczeg贸lnie聽 偶e to webinar wi臋c聽 trzeba by膰 obecnym.
Napisano 26 Wrzesie艅 20213 l Tam jest prawie 150 nagranych lekcji + 5 webinarow, co jaki艣 czas przewijaj膮 mi si臋 prace ludzi po kursach z tej akademii i zawsze stoj膮 na wysokim poziomie l. Du偶ym plusem jest to 偶e taki kurs to zamkni臋t膮 ca艂o艣膰 ale tak jak Cgma do najta艅szych nie nale偶y.
Napisano 26 Wrzesie艅 20213 l Lepiej wylozyc kase na cos takiego jesli sie powaznie mysli pracy, zamiast jakis kursikow-dupslikow prowadzonych lokalnie przez pana Mieczyslawa znanego z tego ze... ten kurs prowadzi. Albo jakiejs "szkoly", co sobie dodala to do programu nauczania bo wypadalo "no i ludzie sie pytali" - ale tak na prawde maja zerowe pojecie i ucza "historii silnikow czasu rzeczywistego" albo jakichs innych, niepotrzebnych bzdetow jak to na naszych wspanialych studiach teoretycznych. Ale rozumiem tez ze jak ktos nie jest juz w wieku szczeniecym, ma prace i rodzine to nie bardzo jest czas na siedzenie przed kompem o narzuconej porze... No i kasy tez jakby mniej jest jak sie ma na co wydawac 馃檪 Powodzenia w kazdym razie! 聽 Edytowane 26 Wrzesie艅 20213 l przez Nezumi
Napisano 1 Pa藕dziernik 20213 l chyba musz臋 doda膰, 偶e to na razie ma by膰 na zasadzie zajawki i nie mam poj臋cia, czy b臋d臋 mia艂 z tego tematu zlecenia. Wiec na tym etapie wydanie prawie 1000 euro na szkolenie raczej nie ma sensu, co innego gdym wiedzia艂, 偶e taki koszt si臋 zwr贸ci lub sfinansuje ze wzgl臋du na wykonywan膮 prac臋. Jak bym mia艂 na ka偶d膮 moj膮 zachciank臋 z edukacj膮 wydawa膰 tyle pieni臋dzy, pewnie dalej zbiera艂bym na pierwszy komputer :D
Napisano 2 Pa藕dziernik 20213 l Autor no raczej zlecenia bedziesz miec 馃檪聽moj znajomy postaciowiec przerzucil sie na robienie wizek w UE i pokazuje je klinetom na Oculus Quescie 馃槈聽mowi ze klienci wychodza obsrani ze spotkan 馃槃
Napisano 23 Luty 20223 l Unreal Engine 5 is now available in Preview! - Unreal Engine Przetestowa艂em sobie i jest o niebo lepiej zoptymalizowany 馃檪聽Szkoda, 偶e nadal nanite nie obs艂uguje translusency, ale i tak jest sztos. Da艂em na scen臋 600mln tris贸w z bliska, czy z oddali i ca艂y czas 60fps, na lapku!聽 Edytowane 23 Luty 20223 l przez damian85osg
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto