Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• KLICEK changed the title to Black friaday - promki na soficik
  • Odpowiedzi 16
  • Wy艣wietle艅 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Paintera i Desingera聽 ju偶 przytu艂em ze steam. Licki sta艂e. Mam obecnie paintera 2 ale zdecydowa艂em si臋 ze wzgl臋du na UDIM i OCIO Acess. Nie ma tylko dost臋pu do sklepu. Upgrady free przez ca艂y 2022r.

• 25% na moje pluginy do blendera

• https://flippednormals.com/downloads/vfx-tools-for-maya/聽 聽 聽 dla majowc贸w聽

Posted Images

Napisano

Paintera i Desingera聽 ju偶 przytu艂em ze steam. Licki sta艂e. Mam obecnie paintera 2 ale zdecydowa艂em si臋 ze wzgl臋du na UDIM i OCIO Acess.
Nie ma tylko dost臋pu do sklepu. Upgrady free przez ca艂y 2022r.

Wszystkie po 361,79z艂:
My艣le jeszce Samplera pykn膮膰.....聽
Blender nie zainstalowany xD....

image.png.279df553ea9fe14f85d864390df7c964.png

Edytowane przez Sebazx6r

Napisano
45 minut temu, Sebazx6r napisa艂:

Paintera i Desingera聽 ju偶 przytu艂em ze steam. Licki sta艂e. Mam obecnie paintera 2 ale zdecydowa艂em si臋 ze wzgl臋du na UDIM i OCIO Acess.

Czyli ca艂y czas mo偶na kupi膰 sta艂膮 lick臋 Paintera na Steam i p贸藕niej przerobi膰 j膮 na zwyk艂膮 nieSteamow膮? Tak jak to by艂o wcze艣niej.

Napisano
2 godziny temu, PLS napisa艂:

Czyli ca艂y czas mo偶na kupi膰 sta艂膮 lick臋 Paintera na Steam i p贸藕niej przerobi膰 j膮 na zwyk艂膮 nieSteamow膮? Tak jak to by艂o wcze艣niej.

Eee tego nie wiem chyba nie?

Napisano

Z ciekawostek a prospos Paintera, normalnie jest promocja 33%, ale jak kto艣 ma poprzedni膮 wersj臋 to pojawia si臋 50%. Ja mam akurat wersj臋 z 2019.

Edytowane przez makak

Napisano
  • Autor

drobna cybula :

Dobra promka na bud偶etowe zamienniki Photoshopa, Illustratora i InDesign w Islandzkim Microsoft Store.
Za 3600 ISK mo偶na naby膰 licencj臋 na jeden z program贸w Affinity : Photo, Designer lub Publisher.
hoto i przy p艂atno艣ci Revolutem to 115,64z艂.

Designer

Publisher

Napisano
W dniu 24.11.2021 o 19:21, Sebazx6r napisa艂:

Wszystkie po 361,79z艂:
My艣le jeszce Samplera pykn膮膰.....聽
Blender nie zainstalowany xD....

image.png.279df553ea9fe14f85d864390df7c964.png

Oj niedobry TY! Przez Ciebie kupi艂em Substance Painera 馃槈
THX bro!

Napisano

@Sebazx6rPowiem 偶e przesiadka z 2018 na 2022 jest do艣膰 szokuj膮ca聽馃檪聽Ale w og贸lnym rozrachunku te nawet zmiany s膮 na plus. Kasa z Adobe'a chyba zosta艂a wykorzystana w dobrej sprawie 馃檪聽Cho膰 Adobe'a nie cierpi臋聽ze wzgl臋du na to co wprowadzi艂 na rynek, to przyznaj臋 偶e czasem maj膮 przeb艂yski dobrej woli聽馃檪

Edytowane przez Mortom

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci