pazzi Napisano 14 Maj 2003 Napisano 14 Maj 2003 PABLO, JA CAŁY CZAS CZEKAM NA KOLEJNE UPDATY, gdzie Ty się podziałeś? Wracaj i rób swoją ładną prackę....
Pablo Napisano 15 Maj 2003 Autor Napisano 15 Maj 2003 Pazzi....chetnie...ale mam zapieprzsz w skzole :((( jak zwyk;e :(((....w weekend postaram sie ja skonczyc... pozdrofki
boowa Napisano 17 Maj 2003 Napisano 17 Maj 2003 Pablo kurcze Subaru Impreza widziałem skończona i na www.eeye.com siedzi zatem czekamy na tego Wolno Umierającego gościa :)..... pozdrawiam [piwo]
Pablo Napisano 17 Maj 2003 Autor Napisano 17 Maj 2003 Boowa....przed chwila wrocilem z dzialki...a wczoraj jescze bylem na dysce....i jestem kompletnie skonany....dziisaj moze cos wrzuce..a jak nie dziisaj to jutro na pewno :)) pzodr
Pablo Napisano 18 Maj 2003 Autor Napisano 18 Maj 2003 buuuu :(:( poddaje sie :((( NIE UMIEM TEXTUROWAC !!! z resztra zobaczcie sami ! :(((....wszystko mi sie rozmazuje po bokach :(( nawet jak jest mapowanie cylindryczne :(((( !!
SiD Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 Pablo Spoko psoko fajna textura, nie denerwój sie , wrtzuc uwvrmap i tam w edit spokojnie porzmieszczaj gdzie ma byc co poukładaj twoją postac dokąłdnie do mapy ja mona dopasowac, , lub jak sie rozmazuje spróbuj crobic cos mapą , np. zwiekszej ilosc tendil , albo nizej obiz jej widoczność , wez na 0 i enter a powinno sie pokazac 0,001 , u mnie tak jest i mapa jest widoczniejsza , wiec próbuje próbuj a napewno sie da trzymam za ciebie kciuki jak cos to zoabcz jak u mnie to wyglada tezz sie rozciąga hehehe
inespew Napisano 19 Maj 2003 Napisano 19 Maj 2003 prawa.reka.twojej.postaci.nadaje.sie.do.wymiany......[rotfl]
Pablo Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 No i koniec....nie mam juz sil na te texturki...puszczam Wam finalna wersje....ta bitwe moge dodac do tych nieudanych:((( --------------------------------Texty------------------------- Text Polski: Postac jest z typu fantasy...szkice nie są moje tylko Fenga Zhu ( www.artbyfeng.com ).Postac przedstawia pol martwa istote ktora zostaje powoli pochlaniana przez inna organiczna forme zycia.Proboje uciec lecz bez zadnego skutku. Software: 3ds Max 5.1,Photoshop 7.0 Render: Scanline Polygony: 216000 Text English: Character is in fantasy style.. drawings aren\'t mine but Feng Zhu (www.artbyfeng.com). The figure is a half-dead creature, which is slowly absorb by other organic form of life. It is trying to escape but it\'s not able to do this. Software: 3ds Max 5.1,Photoshop 7.0 Render: Scanline Polygons: 216000 pozdr
Phantom Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 heh...jakby go prosto z Czernobyla wyshedł :D...bardzo dobrze to wygląda...napewno dużo lepiej nish łysy model...pozdro...pablo :D
SiD Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 Ooooo w do licha normalnie szczna mi odpadal hehe , ale czeogs takiego si enie spodziewałem no wymiatam teraz , stary hehehehe rozwaliłęsm mnie fekt swietlny jest zabujczy heheh i ten budyniowaty glutek jest wrecz , noo nie mogee jak , i keidys niee no weee załatwiłęs mnie teraz hehehe gratuluje czlowiek , normalnie gratuluje heheh :D
MeG Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 a miauczales ze texturowac nie umiesz teraz wygalda swietnie !! pracka ma klimat futurystyczno umierajacy ..lol nie modelling jest b.ladny / ale to chyba wiesz / a co do calosci super odjazdowe b. mi sie podoba ![wow][wow][wow]
boowa Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 hehe Pablo - widzę, że wyszedłeś z twarzą z tych problemów z teksturowaniem... jeszcze raz potwierdza się, że myślenie ma przyszłość.... gratuluję pracy - wyślij ją mistrzowi Zhu - pewnie się spodoba :) pozdrawiam [piwo]
Pablo Napisano 20 Maj 2003 Autor Napisano 20 Maj 2003 dzieki za mile slowa....staralem sie jak moglem...ale jescze jest duzo bugow.... pozdr
MareG Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 Hej Pablo, wczoraj jak sie laczylem przez modem to zobaczylem tutaj wspaniale wykonczona pracke :o , a dzis jak mam no limits przez siec to sie nie otwiera:( A ja chce dac stosowny komentarz!!! pozdr Marek
MareG Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 O juz sie wyswietla!!! No wiec ja rowniez gratuluje mobilizacji i ukonczenia tej pracy, ktorej powstawaniu towarzyszyl tak niesamowity entuzjazm i wielkie zaangazowanie z Twojej strony! Uwazam ze bardzo dobrze udalo Ci sie wyjsc z kryzysowej sytuacji, jaka powstala gdy przyszedl czas na teksturowanie / wykonczenie postaci. Proste zabiegi materialowe + stosowne oswietlenie / wyeksponowanie spowodowaly, ze efekt finalny wyglada bardzo przyzwoicie. Widac ze dostales \"nowego tchnienia\" i raz jeszcze (spokojnie) usiadles do komputera i po prostu godnie ukonczyles swoja prace! Dobra robota Pablo! pozdr Marek
Pablo Napisano 21 Maj 2003 Autor Napisano 21 Maj 2003 MareG- wczoraj byly jakies problem z serwerem dlatego nie bylo widac obrazka....co do komentarza to wielkie dzieki :))) dobrze ze organizowane sa te bitwy, gdyz na nich czlowiek potrafi sie wiele nauczyc.,...na pewno wszyscy na tym skorzystali:))) pozdr[piwo]
NeZik Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 noo mi sie tesh podobie zupenie inaczej teraz wygląda [piwo]
felav Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 ///Jak jusz pisalem praca w sam raz na pierwsza nagrode a przynajmniej wyroznienie;) Stara poza rzeczywiscie lepsza... /// sorx komentarze mi sie pochrzanily, wychodzi spanie po 3h dziennie. Nie mowie ze praca jest zla, faktycznie mogl bys ja bardziej dopracowac, ale i tak zrobiles naprawde duzo, miales fajny pomysl i w duzej czesci go zrealizowales...
Pablo Napisano 21 Maj 2003 Autor Napisano 21 Maj 2003 Felav dzieki za mile slowa...ale niestety sa one nie realne....za duzo bledow jest na niej...np. za duzy bump... pozdr i dzieki :)
felav Napisano 21 Maj 2003 Napisano 21 Maj 2003 chcialem powiedzec ze model bardzo fajny i swietnie wybrnales z texturkami. Wogole ladna praca moze faktycznie z tym podium przesadzilem, ale i tak jest dobrze, daj moze to wszystko troch ciemniej jak to bylo na ktoryms wczesniejszym renderze
MeG Napisano 12 Czerwiec 2003 Napisano 12 Czerwiec 2003 widzialam juz na cg talk :) pracka swietna i niezle wybrnales z problemu textur :) brawa !!
Rekomendowane odpowiedzi