Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jeśli ktoś chciał kupić najnowszego Paintera 2022 to jest świetna okazja ku temu. W ramach Humble Bundle możecie nabyć Paintera 2022 wraz z innymi programami graficznymi, dodatkami i programami do edycji wideo w świetnej cenie.

Aby kupić Paintera w pakiecie trzeba zapłacić minimum 30 EUR. 

Jesteśmy partnerem Humble Bundle - kupując pakiet przez nasz link - wspieracie nasz serwis:

https://www.humblebundle.com/software/anything-but-ordinary-painter-bundle-software?partner=max3d

Jeśli kupicie zestaw, to w świetnej cenie oprócz Paintera możecie uzyskać licencje na:

- dodatkowe brushe
- programy do edycji wideo:  VideoStudio Pro 2022, Plus PaintShop Pro 2022 oraz AfterShot Pro 3

Zobacz cały news

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 748
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mój Painter 2019 z Humble Bundle nadal czeka na pierwszą instalację 😄 Ale na pewno odpalę! SOON! 

• to tak jak z grami. Kurde, bycie dorosłym i zarabianie na te gry/softy o których kiedyś można było pomarzyć lub spiracić wcale nie jest fajne....

• Kto pamięta jak lata temu dopiero wchodziły zakupy grupowe softów i gier na rynek i producent Mesiah studio idealnie wyczuł moment, rzucił mesjasza za grosze a ludzie się rzucili jak kornik na meblośc

Napisano

Korci trochę przyznam. Zwłaszcza painter i video studio.. nie potrzebne mi w zasadzie, ale nadal korci. 

Napisano

Pocieszające, że co roku dają taką promkę. Może za rok przyda się bardziej heheh.

Napisano

Mój Painter 2019 z Humble Bundle nadal czeka na pierwszą instalację 😄 Ale na pewno odpalę! SOON! 
200w.gif?cid=82a1493bxx3sve488srl92qrgzz

Edytowane przez Mortom

Napisano
21 minut temu, KLICEK napisał:

no ja kupilem ostatnio troche softu i sie kurzy

to tak jak z grami.

Kurde, bycie dorosłym i zarabianie na te gry/softy o których kiedyś można było pomarzyć lub spiracić wcale nie jest fajne....

Napisano
12 hours ago, Mortom said:

Mój Painter 2019 z Humble Bundle nadal czeka na pierwszą instalację 😄 Ale na pewno odpalę! SOON! 
200w.gif?cid=82a1493bxx3sve488srl92qrgzz

Kto pamięta jak lata temu dopiero wchodziły zakupy grupowe softów i gier na rynek i producent Mesiah studio idealnie wyczuł moment, rzucił mesjasza za grosze a ludzie się rzucili jak kornik na meblościankę, ludzie co nie animowali nawet po kilak licencji kupowali bo może się przyda a potem producent zwiną manatki i cieszył się wypłatą 😄 

Napisano
11 minut temu, Destroyer napisał:

Kto pamięta jak lata temu dopiero wchodziły zakupy grupowe softów i gier na rynek i producent Mesiah studio idealnie wyczuł moment, rzucił mesjasza za grosze a ludzie się rzucili jak kornik na meblościankę, ludzie co nie animowali nawet po kilak licencji kupowali bo może się przyda a potem producent zwiną manatki i cieszył się wypłatą 😄 

Zawsze miałem łeb do interesów Ricky Chłopaki z baraków ...

Napisano
37 minut temu, Destroyer napisał:

Taa, pamiętam, że gość strugał animację w tym mesjaszu o rycerzu i nawet śledziłem zajawki, a później się okazało, że wyszło tak sobie. 850 meters.

Napisano
1 hour ago, alex3d said:

Taa, pamiętam, że gość strugał animację w tym mesjaszu o rycerzu i nawet śledziłem zajawki, a później się okazało, że wyszło tak sobie. 850 meters.

Też pamiętam tą animację, zawsze było głośno po każdym teeserze jaki wrzucił i wszędzie były o tym newsy więc nie było łatwo to przegapić 🙂 Efekt końcowy nie sprostał tym oczekiwaniom które bardzo rosły z czasem 😛 

Napisano

@Destroyer nom pamietam ta akcje z Mesiahem... ale sie spóźniłem i soft już był za free.... a program raz zainstalowałem, pomykałem z 2 suwaczkami i walnąłem w kont, bo może się jeszcze przyda. I właśnie sprawdziłem dysk z softsmi.... Nadal tam czeka na ponowną instalację 🤣

Tak wiem chomik zemnie, w prawdziwości tez chomikuje różne rzeczy bo zawsze może się co przydać 🥺

Edit

O tej animacji mówicie?

Edytowane przez Mortom

Napisano
7 godzin temu, Destroyer napisał:

Też pamiętam tą animację, zawsze było głośno po każdym teeserze jaki wrzucił i wszędzie były o tym newsy więc nie było łatwo to przegapić 🙂 Efekt końcowy nie sprostał tym oczekiwaniom które bardzo rosły z czasem 😛 

Coś mi to przypomina. Hehe, trochę jak z Blenderem, czekam już paręnaście lat, ale różnica taka, że jest w ciągłym rozwoju, więc nie można źle oceniać. Nie ma, ale będzie. Trzeba jakieś statystyki z ZUS pobrać kto ma szansę tego doczekać: emerytury i  XXII wieku.

Edytowane przez alex3d

Napisano

WOW! teeser świetny jak na tamte lata - i pomysł i całkiem, całkiem animacja, a short 🤮 - jakoś tak za dużo tych ekstremalnych minek, zwolnień czasu co 2 min itd. No ale i tak bym takiej animacji chyba nie zrobił więc... jestem ostatnim gościem do krytyki 🙂 
grumpy-old-man-tuckin.gif

A co do Blendera to powiem tak 😉 
jest-kijowo-ale-stabilnie-krolik_2020-08

Napisano
1 hour ago, blood_brother said:

Tak, o tej, tylko bańka oczekiwań wyrosła na podstawie teasera, który był całkiem niezły i świeży na tamte czasu. A cały szort wyszedł kupowaty.

Ale wydaje mi się, że rycerz przeżył i trafił do jakiegoś średniego serialu dla dzieci.

Dobrze mi się wydawało!

https://www.imdb.com/title/tt5995728/?ref_=ttrel_rel_tt

O proszę! 52 odcinki nastukali a to już nie w mąkę pierdnął, niezłe osiągnięcie 🙂

Napisano

właśnie miałem piać że panter znowu w menu 😉 Ale widzę że wszyscy już wiedzo 😜 
UFk9.gif