adek Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 Jeśli ktoś chciał kupić najnowszego Paintera 2022 to jest świetna okazja ku temu. W ramach Humble Bundle możecie nabyć Paintera 2022 wraz z innymi programami graficznymi, dodatkami i programami do edycji wideo w świetnej cenie. Aby kupić Paintera w pakiecie trzeba zapłacić minimum 30 EUR. Jesteśmy partnerem Humble Bundle - kupując pakiet przez nasz link - wspieracie nasz serwis: https://www.humblebundle.com/software/anything-but-ordinary-painter-bundle-software?partner=max3d Jeśli kupicie zestaw, to w świetnej cenie oprócz Paintera możecie uzyskać licencje na: - dodatkowe brushe - programy do edycji wideo: VideoStudio Pro 2022, Plus PaintShop Pro 2022 oraz AfterShot Pro 3 Zobacz cały news 1 1
michalo Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 Korci trochę przyznam. Zwłaszcza painter i video studio.. nie potrzebne mi w zasadzie, ale nadal korci. 1
michalo Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 Pocieszające, że co roku dają taką promkę. Może za rok przyda się bardziej heheh. 1
KLICEK Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 8 minut temu, michalo napisał: Pocieszające, że co roku dają taką promkę. Może za rok przyda się bardziej heheh. no ja kupilem ostatnio troche softu i sie kurzy 😄
Mortom Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 (edytowane) Mój Painter 2019 z Humble Bundle nadal czeka na pierwszą instalację 😄 Ale na pewno odpalę! SOON! Edytowane 11 Październik 2022 przez Mortom 2 3
michalo Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 21 minut temu, KLICEK napisał: no ja kupilem ostatnio troche softu i sie kurzy to tak jak z grami. Kurde, bycie dorosłym i zarabianie na te gry/softy o których kiedyś można było pomarzyć lub spiracić wcale nie jest fajne.... 3 1
Destroyer Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 12 hours ago, Mortom said: Mój Painter 2019 z Humble Bundle nadal czeka na pierwszą instalację 😄 Ale na pewno odpalę! SOON! Kto pamięta jak lata temu dopiero wchodziły zakupy grupowe softów i gier na rynek i producent Mesiah studio idealnie wyczuł moment, rzucił mesjasza za grosze a ludzie się rzucili jak kornik na meblościankę, ludzie co nie animowali nawet po kilak licencji kupowali bo może się przyda a potem producent zwiną manatki i cieszył się wypłatą 😄 4
KLICEK Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 11 minut temu, Destroyer napisał: Kto pamięta jak lata temu dopiero wchodziły zakupy grupowe softów i gier na rynek i producent Mesiah studio idealnie wyczuł moment, rzucił mesjasza za grosze a ludzie się rzucili jak kornik na meblościankę, ludzie co nie animowali nawet po kilak licencji kupowali bo może się przyda a potem producent zwiną manatki i cieszył się wypłatą 😄 2
alex3d Napisano 11 Październik 2022 Napisano 11 Październik 2022 37 minut temu, Destroyer napisał: Kto pamięta jak lata temu dopiero wchodziły zakupy grupowe softów i gier na rynek i producent Mesiah studio idealnie wyczuł moment, rzucił mesjasza za grosze a ludzie się rzucili jak kornik na meblościankę, ludzie co nie animowali nawet po kilak licencji kupowali bo może się przyda a potem producent zwiną manatki i cieszył się wypłatą 😄 Taa, pamiętam, że gość strugał animację w tym mesjaszu o rycerzu i nawet śledziłem zajawki, a później się okazało, że wyszło tak sobie. 850 meters. 1
Destroyer Napisano 12 Październik 2022 Napisano 12 Październik 2022 1 hour ago, alex3d said: Taa, pamiętam, że gość strugał animację w tym mesjaszu o rycerzu i nawet śledziłem zajawki, a później się okazało, że wyszło tak sobie. 850 meters. Też pamiętam tą animację, zawsze było głośno po każdym teeserze jaki wrzucił i wszędzie były o tym newsy więc nie było łatwo to przegapić 🙂 Efekt końcowy nie sprostał tym oczekiwaniom które bardzo rosły z czasem 😛 1
Mortom Napisano 12 Październik 2022 Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) @Destroyer nom pamietam ta akcje z Mesiahem... ale sie spóźniłem i soft już był za free.... a program raz zainstalowałem, pomykałem z 2 suwaczkami i walnąłem w kont, bo może się jeszcze przyda. I właśnie sprawdziłem dysk z softsmi.... Nadal tam czeka na ponowną instalację 🤣 Tak wiem chomik zemnie, w prawdziwości tez chomikuje różne rzeczy bo zawsze może się co przydać 🥺 Edit O tej animacji mówicie? Edytowane 12 Październik 2022 przez Mortom 1 1
blood_brother Napisano 12 Październik 2022 Napisano 12 Październik 2022 Tak, o tej, tylko bańka oczekiwań wyrosła na podstawie teasera, który był całkiem niezły i świeży na tamte czasu. A cały szort wyszedł kupowaty. Ale wydaje mi się, że rycerz przeżył i trafił do jakiegoś średniego serialu dla dzieci. Dobrze mi się wydawało! https://www.imdb.com/title/tt5995728/?ref_=ttrel_rel_tt 2
alex3d Napisano 12 Październik 2022 Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Destroyer napisał: Też pamiętam tą animację, zawsze było głośno po każdym teeserze jaki wrzucił i wszędzie były o tym newsy więc nie było łatwo to przegapić 🙂 Efekt końcowy nie sprostał tym oczekiwaniom które bardzo rosły z czasem 😛 Coś mi to przypomina. Hehe, trochę jak z Blenderem, czekam już paręnaście lat, ale różnica taka, że jest w ciągłym rozwoju, więc nie można źle oceniać. Nie ma, ale będzie. Trzeba jakieś statystyki z ZUS pobrać kto ma szansę tego doczekać: emerytury i XXII wieku. Edytowane 12 Październik 2022 przez alex3d 1
Mortom Napisano 12 Październik 2022 Napisano 12 Październik 2022 WOW! teeser świetny jak na tamte lata - i pomysł i całkiem, całkiem animacja, a short 🤮 - jakoś tak za dużo tych ekstremalnych minek, zwolnień czasu co 2 min itd. No ale i tak bym takiej animacji chyba nie zrobił więc... jestem ostatnim gościem do krytyki 🙂 A co do Blendera to powiem tak 😉 1 2
Destroyer Napisano 12 Październik 2022 Napisano 12 Październik 2022 1 hour ago, blood_brother said: Tak, o tej, tylko bańka oczekiwań wyrosła na podstawie teasera, który był całkiem niezły i świeży na tamte czasu. A cały szort wyszedł kupowaty. Ale wydaje mi się, że rycerz przeżył i trafił do jakiegoś średniego serialu dla dzieci. Dobrze mi się wydawało! https://www.imdb.com/title/tt5995728/?ref_=ttrel_rel_tt O proszę! 52 odcinki nastukali a to już nie w mąkę pierdnął, niezłe osiągnięcie 🙂
michalo Napisano 22 Listopad 2022 Napisano 22 Listopad 2022 Klejny raz wskoczył ta paczka. Może jakiś maxowy link?
Mortom Napisano 22 Listopad 2022 Napisano 22 Listopad 2022 właśnie miałem piać że panter znowu w menu 😉 Ale widzę że wszyscy już wiedzo 😜
michalo Napisano 24 Listopad 2022 Napisano 24 Listopad 2022 Anything but Ordinary Painter Bundle Encore (pay what you want and help charity) (humblebundle.com) jak ktoś się skusi to tutaj jest link z napiwikiem dla max3d, 4 dolce 🙂
Rekomendowane odpowiedzi