JunioR Napisano 18 Marzec Napisano 18 Marzec Cześć, po latach nieobecności no i w sumie z sentymentu do tego forum(rejestracja 20 lat temu, sic!) chciałem podrzucić mój ostatni projekt. Soft: 3ds max, FStorm, Photoshop. Pozdr. JunioR 10 1 2
KLICEK Napisano 18 Marzec Napisano 18 Marzec cos pieknego 😄 mam nadzieje ze jeszcze ze czasem jeszcze cos wrzucisz 😄 1
JunioR Napisano 18 Marzec Autor Napisano 18 Marzec 10 minut temu, KLICEK napisał(a): cos pieknego 😄 mam nadzieje ze jeszcze ze czasem jeszcze cos wrzucisz 😄 Dzięki KLICEK ! W niedługim czasie mam zamiar stworzyć sobie w dziale WIP teczkę na różne testy, więc będzie tego więcej 🙂 3
adek Napisano 18 Marzec Napisano 18 Marzec Dzięki JunioR za ponowną wrzutkę. Piękne prace. Wrzucę też zaraz na FB 🙂 1 1
pionix Napisano 15 Lipiec Napisano 15 Lipiec Obrazki wyśmienite w każdym detalu! Materiały, światło, klimat wszystko super wygląda 👍 🙂 Mam jeszcze pytanie poboczne. Jak wypada ogólnie praca z FStorm'em w porównaniu z V-Ray'em lub Coroną?
adek Napisano 5 Październik Napisano 5 Październik Wątek chyba odżył pod odpaleniu nowej galerii. Chętnie bym zobaczył więcej prac z #archviz. Swoją drogą @JunioR jak to teraz wygląda. Rynek jest zalany (info od kuzynki), która szukała inspiracji właśnie jeśli chodzi o domy, wnętrza. I masa jest generowanych rzeczy z AI, które wyglądają na pierwszy rzut oka - wow. Ale jak patrzysz bliżej to nic tam nie ma sensu.
Rekomendowane odpowiedzi