Napisano 18 Marzec 20241 r Cześć, po latach nieobecności no i w sumie z sentymentu do tego forum(rejestracja 20 lat temu, sic!) chciałem podrzucić mój ostatni projekt. Soft: 3ds max, FStorm, Photoshop. Pozdr. JunioR
Napisano 18 Marzec 20241 r Autor 10 minut temu, KLICEK napisał(a): cos pieknego 😄 mam nadzieje ze jeszcze ze czasem jeszcze cos wrzucisz 😄 Dzięki KLICEK ! W niedługim czasie mam zamiar stworzyć sobie w dziale WIP teczkę na różne testy, więc będzie tego więcej 🙂
Napisano 15 Lipiec 202415 Lip Obrazki wyśmienite w każdym detalu! Materiały, światło, klimat wszystko super wygląda 👍 🙂 Mam jeszcze pytanie poboczne. Jak wypada ogólnie praca z FStorm'em w porównaniu z V-Ray'em lub Coroną?
Napisano 5 Październik 20245 Paź Wątek chyba odżył pod odpaleniu nowej galerii. Chętnie bym zobaczył więcej prac z #archviz. Swoją drogą @JunioR jak to teraz wygląda. Rynek jest zalany (info od kuzynki), która szukała inspiracji właśnie jeśli chodzi o domy, wnętrza. I masa jest generowanych rzeczy z AI, które wyglądają na pierwszy rzut oka - wow. Ale jak patrzysz bliżej to nic tam nie ma sensu.
Napisano 10 Styczeń10 Sty Przepraszam za zaśmiecanie ale szukam kontaktu do JunioR. Chcę zlecić wykonanie wizek zespołu kamienic w centrum Wroc...
Napisano 10 Styczeń10 Sty 8 minutes ago, jarross said: Przepraszam za zaśmiecanie ale szukam kontaktu do JunioR. Chcę zlecić wykonanie wizek zespołu kamienic w centrum Wroc... http://www.pm-studio.eu/
Napisano 17 Styczeń17 Sty fotoreal przypomina third7th, co wyobrażam jest nieziemskim wyzwaniem budynek tonie we mgle, choć w końcu to las. dzięki za inspirację