JunioR Napisano 18 Marzec 2024 Napisano 18 Marzec 2024 Cześć, po latach nieobecności no i w sumie z sentymentu do tego forum(rejestracja 20 lat temu, sic!) chciałem podrzucić mój ostatni projekt. Soft: 3ds max, FStorm, Photoshop. Pozdr. JunioR 11 1 2
KLICEK Napisano 18 Marzec 2024 Napisano 18 Marzec 2024 cos pieknego 😄 mam nadzieje ze jeszcze ze czasem jeszcze cos wrzucisz 😄 1
JunioR Napisano 18 Marzec 2024 Autor Napisano 18 Marzec 2024 10 minut temu, KLICEK napisał(a): cos pieknego 😄 mam nadzieje ze jeszcze ze czasem jeszcze cos wrzucisz 😄 Dzięki KLICEK ! W niedługim czasie mam zamiar stworzyć sobie w dziale WIP teczkę na różne testy, więc będzie tego więcej 🙂 3
adek Napisano 18 Marzec 2024 Napisano 18 Marzec 2024 Dzięki JunioR za ponowną wrzutkę. Piękne prace. Wrzucę też zaraz na FB 🙂 1 1
hcpiter Napisano 19 Marzec 2024 Napisano 19 Marzec 2024 Świetne wizki- czuć klimat ! Gratulacje fronta 🙂 1
pionix Napisano 15 Lipiec 2024 Napisano 15 Lipiec 2024 Obrazki wyśmienite w każdym detalu! Materiały, światło, klimat wszystko super wygląda 👍 🙂 Mam jeszcze pytanie poboczne. Jak wypada ogólnie praca z FStorm'em w porównaniu z V-Ray'em lub Coroną?
adek Napisano 5 Październik 2024 Napisano 5 Październik 2024 Wątek chyba odżył pod odpaleniu nowej galerii. Chętnie bym zobaczył więcej prac z #archviz. Swoją drogą @JunioR jak to teraz wygląda. Rynek jest zalany (info od kuzynki), która szukała inspiracji właśnie jeśli chodzi o domy, wnętrza. I masa jest generowanych rzeczy z AI, które wyglądają na pierwszy rzut oka - wow. Ale jak patrzysz bliżej to nic tam nie ma sensu.
jarross Napisano 10 Styczeń Napisano 10 Styczeń Przepraszam za zaśmiecanie ale szukam kontaktu do JunioR. Chcę zlecić wykonanie wizek zespołu kamienic w centrum Wroc...
Destroyer Napisano 10 Styczeń Napisano 10 Styczeń 8 minutes ago, jarross said: Przepraszam za zaśmiecanie ale szukam kontaktu do JunioR. Chcę zlecić wykonanie wizek zespołu kamienic w centrum Wroc... http://www.pm-studio.eu/
polka dot Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu fotoreal przypomina third7th, co wyobrażam jest nieziemskim wyzwaniem budynek tonie we mgle, choć w końcu to las. dzięki za inspirację
Rekomendowane odpowiedzi