Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Okładka do "Tales of the RED: Hope Reborn"

sebastian-szmyd-crfh14-fh-cover-final.jp

Do teczki na forum wrzucę kilka etapów i procesowego gifa 🙂

Edit: Wrzucam making of z wątku na forum:

Gif procesowy:

sebastian-szmyd-crfh14-fh-cover-process-

Miała być bijatyka w ikonicznej "tawernie" z Cyberpunka czyli Forlorn Hope (pierowtnie dodatek miał taki tytuł, "Tales of the Red: Forlorn Hope" ale zmienili an "Hope Reborn" bo tytuł by się dublował ze starym dodatkiem do CP2020). Część postaci już malowałem wcześniej (te dwie babeczki, z krzesłem i ta z garotą, były tutaj ArtStation - TotR: Shorts, Sebastian Szmyd)

Takie szkice były:

sebastian-szmyd-crfh14-fh-cover-0.jpg?17

Tutaj rozpiska gdzie kto ma być:

CRFH14FHCoverthumbnails1b.thumb.jpg.8a23ef48dd3a61a554b19a5ae19212c7.jpg

Trochę bardziej "wykończony" ten wybrany layout:

sebastian-szmyd-crfh14-fh-cover-1.jpg?17

Tutaj widać trochę rozrysowaną perspektywę. Aż tak dużo tego nie było ze względu na ujęcie.

sebastian-szmyd-crfh14-fh-cover-2.jpg?17

No i malu malu:

sebastian-szmyd-crfh14-fh-cover-8.jpg?17

IMO wyszło bardzo fajnie, można się czepnąć tu i tam, ale kurde bez przesady 😄 

Ciągle nie mogę uwierzyć, że robię okładki i ilustracje do oficjalnych podręczników i dodatków do "tego" Cyberpunka, którego estetyka miała spory wpływ na mnie. Generalnie lubię sobie jojczyć jaki to skill nie ten i że inni lepiej potrafią, ale moje młodsze ja z lat 90. wlepiające gały w ilustracje w RPGówych podręcznikach by nigdy nie uwierzyło, że też będę je robić w przyszłości 😄 Nie wiem czy już tego nie pisałem, ale co tam, naprawdę podnosi mnie to na duchu 😄 

Edytowane przez SebastianSz

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 383
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A da się zrobić tak, że pierwszy tekst co napiszemy wyświetla się w galerii jako opis (tak jak teraz) a te co wrzucamy pod obrazkami w poście, już jako komentarze - tekst pod obrazkiem w galerii, w ta

• Yeah! Dzięki za wrzucenie tego tutaj. W sumie też możesz tutaj pod tą pracą wrzucić making of. W galerii też się fajnie wyświetla (nie ma problemu z duplikowaniem w WIP).  Ale i tak dzięki za wrz

• @SebastianSzCo tu pisać, miszczunio jesteś!  Poproszę jeszcze na priva kontakt do pani z siekierotarą i w sumie tyle 😉  CYMESIK! Zazdroszczę skilla! 

Posted Images

Napisano

Yeah! Dzięki za wrzucenie tego tutaj. W sumie też możesz tutaj pod tą pracą wrzucić making of. W galerii też się fajnie wyświetla (nie ma problemu z duplikowaniem w WIP). 

Ale i tak dzięki za wrzucenie pracy. Pięknie się prezentuje.

I taki disclaimer - bo może się przydać tez innym - na profilu masz dodatkowe pola do uzupełniania, które mogą się pojawić w galerii - łącznie z linkiem do Twoich sociali czy artstation (jeśli chcesz + opis, który w galerii pod nickiem się wyświetli).

Napisano

@SebastianSzCo tu pisać, miszczunio jesteś! 
Poproszę jeszcze na priva kontakt do pani z siekierotarą i w sumie tyle 😉 

CYMESIK! Zazdroszczę skilla! 

Edytowane przez Mortom

Napisano

Super praca i bardzo fajnie, że pokazałeś cały progres. Ja jestem kiepska w śledzenie social mediów, ale Twój postęp mniej więcej kojarzę i zrobiłeś naprawdę świetny progres i bardzo daleko zaszedłeś ze skillem 🙂 Bardzo fajnie się na to patrzy, oby tak dalej 🙂 

Napisano
W dniu 14.10.2024 o 19:49, adek napisał:

Yeah! Dzięki za wrzucenie tego tutaj. W sumie też możesz tutaj pod tą pracą wrzucić making of. W galerii też się fajnie wyświetla (nie ma problemu z duplikowaniem w WIP). 

A da się zrobić tak, że pierwszy tekst co napiszemy wyświetla się w galerii jako opis (tak jak teraz) a te co wrzucamy pod obrazkami w poście, już jako komentarze - tekst pod obrazkiem w galerii, w takiej kolejności jak w poście?
Takie bardziej przeniesienie całego postu do galerii, tyle że pierwszy tekst trafi jako opis do ramki po prawej, tak jak to się dzieje teraz.
Chodzi mi o to, że tekst został zlepiony w jedność co trochę brzmi chaotycznie i czyta się go bez kontekstu bo obrazki są wyświetlane obok na stosie. 
W tym akurat konkretnym przypadku

CO do obrazka - super jest!