Kalberos Napisano wczoraj o 10:23 Napisano wczoraj o 10:23 (edytowane) Kilka ilustracji, ktore wykonałem do projetku "Into the Godsgrave " firmy Lucky Duck Games "Toolmaker" "Trickster" "Noble Dwarf" "Out of nowhere " "The Executor " Edytowane wczoraj o 10:33 przez Kalberos 5
kengi Napisano wczoraj o 10:49 Napisano wczoraj o 10:49 Handlarz sikorami najlepszy jak dla mnie. Fajne światło i charakter na ryju.
EthicallyChallenged Napisano wczoraj o 10:57 Napisano wczoraj o 10:57 7 minut temu, kengi napisał: Handlarz sikorami najlepszy jak dla mnie. Fajne światło i charakter na ryju. this. Diler ostrzy najlepszy, wyróżnia się z całego zestawu.
Ania Napisano wczoraj o 19:42 Napisano wczoraj o 19:42 Pierwsze dwa mi się najbardziej podobają. Mają charakter. Podpadła mi koszula pani Trickster, niby prosta, mało kresek, ale każda kreska siedzi gdzie powinna, świetna. Dwarf ma jakoś płaską albo "suchą" twarz, i niestarannie wyrenderowane klejnoty na palcu (odblaski są gdzie nie powinny, a tam gdzie powinny (na kamieniu) nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi