Kalberos Napisano 14 Listopad Napisano 14 Listopad (edytowane) Kilka ilustracji, ktore wykonałem do projetku "Into the Godsgrave " firmy Lucky Duck Games "Toolmaker" "Trickster" "Noble Dwarf" "Out of nowhere " "The Executor " Edytowane 14 Listopad przez Kalberos 9 2
kengi Napisano 14 Listopad Napisano 14 Listopad Handlarz sikorami najlepszy jak dla mnie. Fajne światło i charakter na ryju. 1
EthicallyChallenged Napisano 14 Listopad Napisano 14 Listopad 7 minut temu, kengi napisał: Handlarz sikorami najlepszy jak dla mnie. Fajne światło i charakter na ryju. this. Diler ostrzy najlepszy, wyróżnia się z całego zestawu. 1
Ania Napisano 14 Listopad Napisano 14 Listopad Pierwsze dwa mi się najbardziej podobają. Mają charakter. Podpadła mi koszula pani Trickster, niby prosta, mało kresek, ale każda kreska siedzi gdzie powinna, świetna. Dwarf ma jakoś płaską albo "suchą" twarz, i niestarannie wyrenderowane klejnoty na palcu (odblaski są gdzie nie powinny, a tam gdzie powinny (na kamieniu) nie ma. 1
michalo Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Fajowe 😉 Robiłem dla nich Maalboga, też go może rysowałeś? 2
jameli Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 3 godziny temu, michalo napisał(a): Fajowe 😉 Robiłem dla nich Maalboga, też go może rysowałeś? oooo ja go widziałam na żywo jako figurkę na graniu 😄 zajebisty jest! Toolmaker i Out of Nowhere są to moje ulubione 😉 Ja niestety mało co mogę pokazać z tego projektu bo strasznie mało pokazują ostatnio 😜 1
michalo Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Godzinę temu, jameli napisał: oooo ja go widziałam na żywo jako figurkę na graniu 😄 zajebisty jest! Super 🙂 Chciałbym też zobaczyć. Myślałem, żeby sobie kupić ten dodatek na pamiątkę i zapomniałem :/ Godzinę temu, jameli napisał: Toolmaker i Out of Nowhere są to moje ulubione 😉 Ja niestety mało co mogę pokazać z tego projektu bo strasznie mało pokazują ostatnio 😜 Miałem propozycję żeby zrobić więcej ale niestety mogłęm wtedy tylko tego Maalboga. Szkoda bo kocnepty bardzo fajne, w moim stylu. Spoko że ty tyle ich robiłeś, widać czemu takie fajne 😉 1
Kalberos Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu 5 godzin temu, michalo napisał(a): Fajowe 😉 Robiłem dla nich Maalboga, też go może rysowałeś? Wiesz co, koncepty robiłem ale do innego projektu, tego z Fafnirem i smokiem W dniu 14.11.2024 o 20:42, Ania napisał(a): Pierwsze dwa mi się najbardziej podobają. Mają charakter. Podpadła mi koszula pani Trickster, niby prosta, mało kresek, ale każda kreska siedzi gdzie powinna, świetna. Dwarf ma jakoś płaską albo "suchą" twarz, i niestarannie wyrenderowane klejnoty na palcu (odblaski są gdzie nie powinny, a tam gdzie powinny (na kamieniu) nie ma. Dzieki, mam podobne wrazenie. Te krasnolud byl robiony w samolocie nna ipadzie:D ale to żadne tłumaczenie. W dniu 14.11.2024 o 11:49, kengi napisał(a): Handlarz sikorami najlepszy jak dla mnie. Fajne światło i charakter na ryju. dziekówa stary! 1
Rekomendowane odpowiedzi