Napisano 19 Marzec19 Mar Już 20 czerwca 2025 na ekranach kin zadebiutuje nowa animacja od Disneya i Pixara – „Elio”.To opowieść o 11-letnim Elio, marzycielu z obsesją na punkcie kosmosu, który pragnie... zostać porwany przez obcych! Jego przygoda rozpoczyna się, gdy faktycznie zostaje zabrany do Communiverse – międzygalaktycznej organizacji, w której przypadkowo zostaje uznany za lidera Ziemi. Teraz Elio musi odnaleźć się wśród niezwykłych istot i odkryć swoje prawdziwe miejsce we wszechświecie.🎤 Obsada głosowa:🔹 Yonas Kibreab – Elio🔹 Zoe Saldaña – ciocia Olga🔹 Remy Edgerly – Glordon🔹 Brad Garrett – Lord Grigon🔹 Jameela Jamil – Ambasador Questa🔹 Shirley Henderson – OOOOOZa reżyserię odpowiadają Madeline Sharafian, Domee Shi i Adrian Molina, a produkcją zajęła się Mary Alice Drumm („Coco”). Zobacz cały news
Napisano 19 Marzec19 Mar Juz sie zmienilem w 100% w starego zgreda bo nie widze NIC w tym ciekawego, fajnego, smiesznego... Nastepny film z tasmociagu.Brakuje mi tylko scen jak najpierw sie nasmiewaja z niego w szkole a potem ci sami co sie nasmiewali boja sie ufoka. I ten tam dzieciak pojawia sie, wita sie z ufokiem i wszyscy rozdziawiaja japy jaki to on odwazny i wspanialy ze ma kumpla z innej planety. I juz nikt go w szkole nie meczy tylko jest traktowany z najwyzszym uznaniem. Ufok odlatuje na swoja planete ale dzieciak zostaje bo "odkryl siebie" i juz wie ze jego miejsce jest na Ziemi. Na koncu spoglada w niebo i jedna z gwiazd rozjasnia sie bardziej a on sie usmiecha i wraca do wesolej zabawy ze swoimi nowymi przyjaciolmi. Koooonieeeec.
Napisano 19 Marzec19 Mar Ja przeskoczyłem kilak razy po trailerze i mi wystarczy :) @Nezumi może mieć rację ale nawet mnie nie obchodzi jaka jest tam fabuła choć jeszcze z dekadę temu oglądałem wszystkie 3d filmy lub choc trailery żeby grafikę zobaczyć ale już dawno się przejadło i spowszedniało jak marvel z taśmociągu. Co do samej bajki to tak jak rajtuzy dla dzieci nawet powinny już nam nie pasować :D
Napisano 19 Marzec19 Mar Z jednej strony fajnie, że Pixar próbuje się oprzeć modzie na sequele i rebooty, ale jakoś tak mam wrażenie, że to wszystko już było. I stylistyka jakaś taka coraz mniej spójna u Pixara, imo, taki trochę miszmasz w ich kilku ostatnich filmach wyczuwam. Nie jest to już ta spójność świata z Aut, Toy Story, czy innych Potworów i Spółków...
Napisano 24 Marzec24 Mar PIXAR chyba nie umi już w histroię. Chyba też stali się niewolnikami wykreowanego przez siebie stylu.Dla porównania:https://www.youtube.com/watch?v=g4Hbz2jLxvQPatrzę na spidermenowy trailer i mam ochotę to zobaczyć... patrze na PIXARowego i widzę jakieś obrazki :| "Daleko" zaszli w tym PIXArze... od tego co kiedyś prezentowali. Znaczy technicznie nadal super... ale widząc kolejny ich film, z tyłu głowy mam czy ja już tego nie widziałem? Albo jestem stary i ta stylistyka i historia to nie dla tetryków :P Edytowane 24 Marzec24 Mar przez Mortom
Napisano 24 Marzec24 Mar Tak pixar kelpie w koło wojtek to samo z tego samego wzorca a ile można patrzeć na to samo?
Napisano 15 Kwiecień15 Kwi Jest spoko. Milutkie. Propsy już za to, że nie jest to sequel, remake ani remake sequela.