Napisano 10 godzin temu10 godz Autor Dobra kupiłem tego topaza, może mi się przyda w przyszłości. Szkoda, że nikt się nie odezwał.
Napisano 8 godzin temu8 godz Kurde nie wiem czy topaz sobie z tym poradzi bo obraz miejscami jest rozmyty a szczegółów jest mało i w sumie to wygląda jakby było wygenerowane bo są jakieś brudy. Chyba, że ten nowy ai co wzbogaca obrazek o dodatkowy detal ale to chyba inne systemy lepeij sobie z tym radziły, @Oldman jakiś czas temu wrzucał dobre testy do tego, topaz moim zdaniem polegnie
Napisano 8 godzin temu8 godz 14 minutes ago, Destroyer said:jest rozmyty a szczegółów jest małoBo to resorak (?). Tak jak piszesz jakimś ew. magnific ejajem, co zmyśla detale przy powiększaniu trzeba by było machnąć.2 hours ago, michal1 said:Szkoda, że nikt się nie odezwał.Tutaj sami ludyci, czego się spodziewałeś? 🤣
Napisano 6 godzin temu6 godz Godzinę temu, kengi napisał:Tutaj sami ludyci, czego się spodziewałeś? 🤣Genialne XD3 godziny temu, michal1 napisał:Szkoda, że nikt się nie odezwał.Weekend brachu, a w pon trzeba się rozruszać... Mogłeś poczekać chociaż do jutra :P
Napisano 6 godzin temu6 godz Autor To ma iść na banner. 1,5 na 2 metry jakiś i pewnie nie na całą stronę ale tego nie wiem. Mi się wydaje, że ujdzie, powiększyłem i tragedii nie ma ale nie jest też jakoś ekstra ładniejsze.
Napisano 1 godzinę temu1 godz Masz tu open source narzędzie od tegoUpscaylUpscayl - AI Image UpscalerTu powiększone do 8K, w ok minutę, wyszły jakieś artefakty w cieniach, ale to do podmalowania.[img] Edytowane 1 godzinę temu1 godz przez stormwind