Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 123
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bo to resorak (?). Tak jak piszesz jakimś ew. magnific ejajem, co zmyśla detale przy powiększaniu trzeba by było machnąć. Tutaj sami ludyci, czego się spodziewałeś? 🤣

Posted Images

Napisano
  • Autor

Dobra kupiłem tego topaza, może mi się przyda w przyszłości. Szkoda, że nikt się nie odezwał.

Napisano

Kurde nie wiem czy topaz sobie z tym poradzi bo obraz miejscami jest rozmyty a szczegółów jest mało i w sumie to wygląda jakby było wygenerowane bo są jakieś brudy. Chyba, że ten nowy ai co wzbogaca obrazek o dodatkowy detal ale to chyba inne systemy lepeij sobie z tym radziły, @Oldman jakiś czas temu wrzucał dobre testy do tego, topaz moim zdaniem polegnie

Napisano
14 minutes ago, Destroyer said:

jest rozmyty a szczegółów jest mało

Bo to resorak (?). Tak jak piszesz jakimś ew. magnific ejajem, co zmyśla detale przy powiększaniu trzeba by było machnąć.

2 hours ago, michal1 said:

Szkoda, że nikt się nie odezwał.

Tutaj sami ludyci, czego się spodziewałeś? 🤣

Napisano
Godzinę temu, kengi napisał:

Tutaj sami ludyci, czego się spodziewałeś? 🤣

Genialne XD

3 godziny temu, michal1 napisał:

Szkoda, że nikt się nie odezwał.

Weekend brachu, a w pon trzeba się rozruszać... Mogłeś poczekać chociaż do jutra :P

Napisano
  • Autor

To ma iść na banner. 1,5 na 2 metry jakiś i pewnie nie na całą stronę ale tego nie wiem. Mi się wydaje, że ujdzie, powiększyłem i tragedii nie ma ale nie jest też jakoś ekstra ładniejsze.

Napisano

Masz tu open source narzędzie od tego

Upscayl
No image preview

Upscayl - AI Image Upscaler

Tu powiększone do 8K, w ok minutę, wyszły jakieś artefakty w cieniach, ale to do podmalowania.

[img]img%5D

Edytowane przez stormwind