soshka.cg Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Jeszcze dużo roboty przedemną ale wrzucam co mam do tej pory. pozdro Ps zmieniłem sobie login z sebfx gdyby kogoś to interesowało :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 ładnie ladnie ... ;) tylko zdradz nam troche wiecej o scenie ... ;) jesli mozesz z ustawien cos nam zdradzic ... photony czy direct c. ? skylight portal czy zwyczajny light ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 Modelowane w maxie 6 render to Vray z irradiance map bez photonów. Narazie są 3 światełka Vraylight i jedno direct. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 troszkę brakuje mi mocniejszego speculara na obiciu mebli, firanka też troskzę zbyt regularna, dodaj falowania o większej amplitudzie i długości. brak też konsekwencji w oświtleniu - wydaje się miekkie a cienie koło stołu są twarde jak od ostrego Słońca. za oknem coś by się przydało tak poza tym to pięknie :) czekam na updejty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Dlaczego zmieniłeś nicka? Tamten był dobry, teraz jakoś dziecinnie :\ Przyzwoity VIZ, ale praktycznie wszystko ciąży na prawej części kadru i to nie wygląda zbyt przemyślanie - coś należałoby zróżnicować - "odciążyć". No i stół paskudny - jak stary kuchenny z wyjętymi szufladami i uciętymi nogami - inna bajka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 nicka nie poznalem ale zdjecie od razu (avatar:P), mnie razi brak czegos za szyba, tak jest troche zludzenie ze foto:D jednak jakis odbic brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Ładnie ale ta szarość za oknem wygląda bardzo źle :). To pierwsze co mi się rzuciło w oczy. Jakiś bardzo jasny kolor (prawie biały) by tu pasował lepiej moim zdaniem. Fotele wyglądają trochę sztucznie, ale tego bym się akurat specjalnie nie czepiał. Projekt pozostawiam bez komentarza... nie mam nic do powiedzenia (nie znam się ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 majtkowy kolor scian. koniecznie zmien ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 wedlug mie wporzo pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 troche mebleki sa nisko detalowane moze jakies zmarszczki w przjsciach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 Oczywiście to wszystko się poprawi jak to w wipie bywa ;) Mareg login dziecinny bo jego właściciel dzieciny ;) (ja przez 4h dziennie bajki z synkiem oglądam hehe) ale ze stołem to zmartwiłeś mnie bardzo bo do Ikea żonke po niego wyslałem hihi a tu proszę :) Za oknem nie wstawiłem jeszzcze nic więc tak lipnie to wygląda. pozdrawiam i dzieki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 IMHO : -rewelacyjnie dobrane kolory sprawiaja ze wnetrzy wydaje sie bardzo cieplutie mimo ze jest ubogie (jak narazie) -kolor scian to taki ala lososiowy (a nie majtkowy [lol]) -firanka z tego co widze zapinana na zakladke a nie typowo marszczona wiec tez ladnie -super dywanik -kanapie i fotelom przydaloby sie kilka zmarszczek dla podniesienia realizmu -okno jw. ale przeciez to nie jest skonczona praca -ostry cien czesc stolu wynika zapewno ze tego, ze ten fragment jest w zasiegu bezposredniego padania slonca (przez okno) i tez moim zdaniem wyglada super -render na 5+ pozdrawiam i nie moge sie doczekac konca mojego projektu (ja chce wnetrze !!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 28 Listopad 2004 Autor Share Napisano 28 Listopad 2004 Powoli sobie brnę przez tą scenkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 super bardzo fajnie wyglada kwiatek w doniczce (ten po lewej) podoba mi sie tez podloga ale ogolnie to wszystko mi sie podoba tylko ze to najbardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 super ;) troche dziwny ekran tv ale jest git jak robisz kwiatki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultek Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 swietna robota... moje skromne zdanie: - na pierwszej fotce przydalby sie ogolnie jakis zarys tego co jest za oknem (jakies bloki, drzewka, czy cokolwiek, bardzo jasne)... - na drugiej fotce - wedlug mnie ten drugi kwiatek wyglada jakby sztuczny byl i przez 5 lat w jakiejs tubie schowany... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Wydaje mi sie ze odbicia na telewizorze nie powinny byc rozmyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 Telewizorek jeszcze poprawie. Za oknem wstawię jakiąś fotkę. Jak widać trochę pusto jeszcze na pólkach ale zapełni się napewno. Roślinki robię particlami. pozdro i dzieki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 ta jedna roslina naprawde dobra ale czy to musi byc wszystko na rozowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 hhe ten tv wyglada jak namalowany przez rebranta na kartonie ;) troche taki dziwny no ale pozatym fajnie wszytko ten dywanik no i jak wyzej ten kwiatek :) hmm jeszce ta lampka troche taka dziwna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Taki smaczek. Wystarczy kliknąć na link :) http://sebfx.webpark.pl/proba.mov (235kb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 SebF....sorki soska , jak się takie rzeczy w Quick Time robi? aaa...i lampę ukradli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Chveti: Bzyku uzyl tego progsa przy jego Renault Megane :). http://www.vrtoolbox.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 Jak wrócę z roboty to podeślę linka na ten temat pozdro aaa... i lampę się odzyska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 http://plugins.angstraum.at/cubicvr/index.htm - miłej zabawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 fajne to :) a mam pytanko bo stronek raczej nie mailem przyjemnosci jeszcze robic yyy nie mam tego panelu do zoomowania tylko sam obraz :/ prosze o pomoc, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 Nie musisz przecież robić stronki. Musisz z sześciu obrazków wygenerować sobie w tym programiku plik *.mov który możesz otworzyć w przeglądarce albo w samym quick time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 hmm ja zrobilem plika index w ktorym mam embed src i podalem sciezke pliku mov no i wyslalem to na serw. i mam jest ok moge wykonywac ruchy kamera ale nie mam tego malego panelu na dole nie moge zoomowac :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 zoom in/out to ctrl albo shift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 dzieki za pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Burnet Napisano 1 Grudzień 2004 Share Napisano 1 Grudzień 2004 i po co ja robilem index :) hyhy spoko no wystarczylo mov miec i wpisac adresie boshe z miluj sie hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 Jak się wam podoba taki kadr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 ładnie wygląda. dodaj jeszcze cos na stole. PS: czy sofa nie ma buga na łączeniu opracia z podłokietnikami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi