Napisano Piątek o 13:292 dn Studio NOLABEL zamieściło na swojej stronie VFX Breakdown "Heweliusza". Krakowskie studio NOLABEL odpowiedzialne było za efekty specjalne w serialu Netflixa. Zobacz cały news
Napisano Piątek o 13:552 dn To jest magia absolutna. Nie umiem sobie przypomnieć kiedy coś zrobiło na mnie takie wrażenie. ILM'y się mogą schować ze swoimi wytworami. Wielkie gratulacje dla ekipy! Edytowane Piątek o 13:582 dn przez piotr_forkasiewicz
Napisano Piątek o 18:351 dn Autor Niesamowite. No i jak długi materiał. To czego brakuje, to też pytają o to na FB - jaki stack użyty no i w sumie nie wiem dlaczego nie ma creditsów.
Napisano Piątek o 22:491 dn 8 godzin temu, piotr_forkasiewicz napisał(a):To jest magia absolutna. Nie umiem sobie przypomnieć kiedy coś zrobiło na mnie takie wrażenie. ILM'y się mogą schować ze swoimi wytworami. Wielkie gratulacje dla ekipy!To prawda. Ogladajac serial, bylem pewien ze uzyli jakiejs makiety, bo te sceny wyszly tak naturalnie. No szacun dla ekipy i aktorow.
Napisano Wczoraj o 09:08 1 dn Miło, że Polacy to robili. Zgaduję, że te efekty to nie stocki + particle illusion :)