Napisano 26 Listopad 200420 l Będę wrzucać tu moje komputerowe pracki. Wszystkie zrobione są w paint. Proszę o komentarze.
Napisano 26 Listopad 200420 l To osmioletnia siostra Mateusza, ignorancie. ;)) Fajowe pracki, tylko rybki moglyby plywac w niebieskiej wodzie, a nie w czarnej smole :)
Napisano 26 Listopad 200420 l etam, jest gites, Marysia zrobila czarna to ma byc czarna, Marysia tak samodzielnie? jestem pod wrazeniem.
Napisano 26 Listopad 200420 l widze, ze na max3d przyszla moda na bawienie sie w przedszkolanki... sweeet.
Napisano 26 Listopad 200420 l ech, sztkua dzieci wypasiona sprawa, i mówie to calkiem serio. ja tam zrzucam na dzyszla, i czekam na więcej Marysiu :)
Napisano 26 Listopad 200420 l To osmioletnia siostra Mateusza, ignorancie. ;)) Fajowe pracki, tylko rybki moglyby plywac w niebieskiej wodzie, a nie w czarnej smole :) upsss.... pomyłka jeśli to siostra Mateusza to pardon. niniejszym kajam się i błagam o przebaczenie albowiem wielka moja jest wina!!!! MEA CULPA MEA CULPA MEA MAXIMA CULPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 26 Listopad 200420 l Biorąc pod uwagę wiek oraz fakt ,że pracujesz w paincie to bardzo to pracki są bardzo fajne-ładne i proste za razem(dobrze,że nikt nie widział moich pracek w paincie, ha ha :) ) Trzeba zachęcać młode talenty :D
Napisano 26 Listopad 200420 l buahahah bigleb lol :) ja dzięki Marysi mam nową tapetkę, nie ukrywajmy, że ma talent :) ja bym na miejscu rodziców na mikołaja kupił jej pierwszy tablet pentragrama i wydrukował polski manual do gimpa ;]
Napisano 26 Listopad 200420 l 'podwodne rybki' graficznie są super :x kolorowe paski podobnie czy to aby napewno nie prowokacja ;) czekamy na więcej
Napisano 26 Listopad 200420 l prowokacja. osmioletnie dziewczynki nie dobieraja podobnych kolorów jak na paskach :P no ale moge sie mylic bo picasso najpierw nauczył sie rysowac a potem mowic : )
Napisano 26 Listopad 200420 l hmmm ciekawe stylem przypominja troszke "Pieska Leszka " kreskowki z 4fun.tv :)
Napisano 26 Listopad 200420 l Paski swietne Marysiu. Faktycznie za dobre jak na 8 lat. Co oni teraz dodaja do płatków sniadaniowych? ;) Jak tak dalej pojdzie to nowe pokolenie wyprze nas zanim zdazymy powiedziec "a ja.. JA robilem CZAJNIKI zanim Ty jeszcze babki w piaskownicy stawialas!" ;)
Napisano 26 Listopad 200420 l Heh, przeciez kolory w paincie są tak ustawione o ile mnie pamiec nie myli;> Ale rybki mi sie podobają. Może jeszcze nie ustawie ich na tapete, ale miło sie oglada. Ja tak nie potrafie ;P
Napisano 26 Listopad 200420 l W zwiazku z powtarzajacymi sie pytaniami, odpowiadam: Marysia ma 8lat, prace wykonywala zupelnie sama, to niejest prowokacja. peter_muler: Widac moja siostra jest lepsza od picassa, ona juz mowi! ;)
Napisano 26 Listopad 200420 l :) moje dziło w Pintcie zrobione na informatyce:) Tam tylko Painta mają
Napisano 27 Listopad 200420 l W takim razie gratuluję bardzo uzdolnionego rodzeństwa :) alek, to chyba nie jest odpowiedni wątek na twoją pracę
Napisano 27 Listopad 200420 l Dzikie zwierzaki dla mnie swietne ;). Tez mam brata - 7 lat ale do rysowania to sie nie nadaje ;P. Gratuluje...
Napisano 27 Listopad 200420 l ostatnio zastanawiałęm się nad naturą rysowanych przez dzieci słoneczek :) to jest naprawdę ciekawe, to chyba w genach jest :) dzikie zwierzątka górą, kangur ma mój rozmiar buta :D
Napisano 27 Listopad 200420 l Jak na osiem lat to super, ja teraz bym takich zwierzatek nie narysowal. Mateusz o ile to nie jest prowokacja to mozesz byc naprawde dumny ze swojej siostry. Powodzenia Marysiu
Napisano 27 Listopad 200420 l Jak mój 11 letni brat powiedział że chce tu rysunek wystawić to mu kompa wyłączyłem :D
Napisano 27 Listopad 200420 l git prace, nie powiem, sa lepsze od niektorych zamieszczanych tu wczesniej na forum przez "doroslych grafikuf" ;D, kupcie marysi wacoma rodzice drodzy...;)
Napisano 27 Listopad 200420 l Moja siostra (8,5 roku) zażyczyła sobie tablet na komunię... Marysiu -> fajnie, rysuj dalej.
Napisano 27 Listopad 200420 l o, fajne. najbardziej mi sie podobaja rybki, i glowa kobieca tez bardzo ladna. mateusz, naucz ja photoshopa czy czegos, mysle ze z painta powoli wyrasta?
Napisano 27 Listopad 200420 l moja mama powiedziała, że masz Marysiu wielki talent! do dzieła, nie zmarnuj się :)
Napisano 27 Listopad 200420 l jak na osiem lat to pracki powalają (w wieku 8lat ja grałem w gierke Wilk i Zajec from CCCP) Marysiu świetne pracki! Mateusz może pokaż jej co to Photoshop?? :D
Napisano 28 Listopad 200420 l lepiej położyć nacisk na techniki tradycyjne ;) brawo Marysiu, pyszczek żyrafy mnie urzekł ;)
Napisano 28 Listopad 200420 l Wydaje mi się że to jakiś żart.Robić takie prace nadodatek w PAINCIE i dawać je na wydawać by się mogło pożądne forum.Sorry ale znajdź sobie jakieśforum dla dzieci ;P
Napisano 28 Listopad 200420 l forum jest dla wszystkich, wszystko jest względne Georgas. Nie wiem czy masz taki talent jak Marysia, ale nawet jeśli tak, to z uprzejmości byś się zamknął :)
Napisano 28 Listopad 200420 l wiem, widziałem 'pysia' i nie powiedziałem Aniu, że nie umie :) niech się dziecko rozwija, ma duży talent i potencjał, w który warto inwestować
Napisano 28 Listopad 200420 l Wiesz Georgas z tego co piszesz wynika ze uwazasz sie za swietnego grafika, a jak pamietam twoje "sygnatury" nie powalaly, wiec moze bys chociaz nie krytykowal innych, szczegolnie ze ta osoba ma osiem lat. O! Rybki wymiataja Marysiu;]
Napisano 29 Listopad 200420 l pożądne porządne chyba... Poza tym w regulaminie nie ma notki, że forum jest dostępne dla ludzi w wieku od lat np. 18...
Napisano 29 Listopad 200420 l jakby tak było to z 4929 forowiczów zrobiło by się z jakieś 1000 z czego tylko 1/3 stawiała by posty ;)
Napisano 11 Grudzień 200420 l jak na 8latek to jest wypasiona, ciekawe co bedzie za nastepne 8... Będzie wtedy w moim wieku... Ona naprawdę będzie kiedyś wymiatac... Serio :):(
Napisano 11 Grudzień 200420 l Jeżeli to naprawdę rysunki autorstwa 8-letniej Marysi, to jestem pod wrażeniem i prosze o jeszcze.