Kryniu Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 w sobote zrobilem dla zabawy tego pieska :
Łukasz Burnet Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 spoko ale rozmieszyl mnie fakt, iz: ja tez z kraka i tez psiaka robie buhehe
MareG Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Bardzo fajny, a jakie ma poczciwe i wierne oczyska! Wielkie brawa za pomysł! Wykonanie również przyjemne dla oka. Oczy są świetne -> normalnie mają coś z ............... Tommy Lee Jonnesa miało być :)) Tymbardziej praca z takim (ukrytym) charakterem mi się podoba! Pozdro
KLICEK Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 jedyne co sie nadaje to oczy reszta padaka
Dracools Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Chcialem to samo napisać. Ale oczy to ma sfietne. Tylko kolor siersci zmień to wtedy bedzie wyglądal ładnie:]. I jakiegoś skrina zeby calego było widac chyba ,że jest niedokonczony :).
tweety Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Tylko kolor siersci zmień jakiej sierści?? może pobaw się ShagFurem i pokryj cudaka sierścią?? ----EDIT---- zgadzam się: najpiękniejsze są oczy: (render po małym retuszu-chyba nie masz nic przeciwko?)
soshka.cg Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 Hehehe super hehehe. No nie mogę siedzę przed tym monitorem i zara sie zleje ze śmiechu. Spójrzcie tylko na jego wyraz twarzy hehehe. Naprawde BARDZO mi się podoba :) Może technicznie nie jest cudem 3D ale jest bardzo śmieszny i przyjemny. Brawo :)
Ania Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 oj ale mily piesek! podoba mi sie, ma charakter. chcialabym takiego
Marcin Y Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 sympatyczny niewątpliwie ;) a mógłbyś nieco pojechać z jasnością? myślę, żeby się przydało.
Kryniu Napisano 29 Listopad 2004 Autor Napisano 29 Listopad 2004 piesek powstal na szybko w ramach przeprosin dla mojej dziewczyny, a to poczciwe spojrzenie ma mowic jej wszystko. Koślawość tego psa jest celowa bo gdyby był idealny to nie był by taki "poczciwy " (jak ja buehehe)
Kulki Napisano 29 Listopad 2004 Napisano 29 Listopad 2004 ten piesek to taki troche osiole ze Shreka. ale fajny spatolony technicznie ale fajny.
MalwiX Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 Jaki tam spatolony? Rewelacja pełną gębą - gratuluję pomysłu... nareszcie widzę tu jakieś nierealistyczne (to jest komplement) pracki! W końcu programy 3d służą głównie do.... (tutaj niektórzy "kopiści" mogą się zdziwić) ukazywania swoich fantazyjnych i abstrakcyjnych marzeń, tego czego nie można pokazać w szarym, otaczającym nas świecie.
Kulki Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 mowie co mysle a gdyby nie pyl spatolony;) to pewnie bylo by jasniej w tej scenie.
Gość P. Napisano 3 Grudzień 2004 Napisano 3 Grudzień 2004 generalnie cos brzydkiego bez pomyslu zalane meszmutem o. nie podoba mi sie, nie chcial bym takiego. nie ma w tym zadnych cech psa. procz tego ze pies ma takze oczy, paszcze i uszy.
Damian Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 JEST SUPER! kompozycja, kolorki i nawet ładnie zaświecone:) brawo! a oczki to juz wogole wypas!
Kris_R Napisano 4 Grudzień 2004 Napisano 4 Grudzień 2004 HAHA! On ma katar i jest przepiękny! :D Super pracka!! :)
Rekomendowane odpowiedzi