Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajny, a jakie ma poczciwe i wierne oczyska! Wielkie brawa za pomysł! Wykonanie również przyjemne dla oka.

Oczy są świetne -> normalnie mają coś z ............... Tommy Lee Jonnesa miało być :)) Tymbardziej praca z takim (ukrytym) charakterem mi się podoba!

Pozdro

Napisano

Chcialem to samo napisać. Ale oczy to ma sfietne. Tylko kolor siersci zmień to wtedy bedzie wyglądal ładnie:]. I jakiegoś skrina zeby calego było widac chyba ,że jest niedokonczony :).

Napisano
Tylko kolor siersci zmień

jakiej sierści?? może pobaw się ShagFurem i pokryj cudaka sierścią??

----EDIT----

zgadzam się: najpiękniejsze są oczy: (render po małym retuszu-chyba nie masz nic przeciwko?)

Napisano

Hehehe super hehehe.

No nie mogę siedzę przed tym monitorem i zara sie zleje ze śmiechu. Spójrzcie tylko na jego wyraz twarzy hehehe. Naprawde BARDZO mi się podoba :) Może technicznie nie jest cudem 3D ale jest bardzo śmieszny i przyjemny. Brawo :)

Napisano

oj ale mily piesek! podoba mi sie, ma charakter. chcialabym takiego

Napisano

sympatyczny niewątpliwie ;) a mógłbyś nieco pojechać z jasnością? myślę, żeby się przydało.

Napisano
  • Autor

piesek powstal na szybko w ramach przeprosin dla mojej dziewczyny, a to poczciwe spojrzenie ma mowic jej wszystko. Koślawość tego psa jest celowa bo gdyby był idealny to nie był by taki "poczciwy " (jak ja buehehe)

Napisano

ten piesek to taki troche osiole ze Shreka.

ale fajny spatolony technicznie ale fajny.

Napisano

Jaki tam spatolony? Rewelacja pełną gębą - gratuluję pomysłu... nareszcie widzę tu jakieś nierealistyczne (to jest komplement) pracki! W końcu programy 3d służą głównie do.... (tutaj niektórzy "kopiści" mogą się zdziwić) ukazywania swoich fantazyjnych i abstrakcyjnych marzeń, tego czego nie można pokazać w szarym, otaczającym nas świecie.

Napisano

mowie co mysle a gdyby nie pyl spatolony;) to pewnie bylo by jasniej w tej scenie.

Napisano

generalnie cos brzydkiego bez pomyslu zalane meszmutem o. nie podoba mi sie, nie chcial bym takiego. nie ma w tym zadnych cech psa. procz tego ze pies ma takze oczy, paszcze i uszy.

Napisano

JEST SUPER! kompozycja, kolorki i nawet ładnie zaświecone:) brawo! a oczki to juz wogole wypas!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.