Napisano 29 Listopad 200420 l spoko ale rozmieszyl mnie fakt, iz: ja tez z kraka i tez psiaka robie buhehe
Napisano 29 Listopad 200420 l Bardzo fajny, a jakie ma poczciwe i wierne oczyska! Wielkie brawa za pomysł! Wykonanie również przyjemne dla oka. Oczy są świetne -> normalnie mają coś z ............... Tommy Lee Jonnesa miało być :)) Tymbardziej praca z takim (ukrytym) charakterem mi się podoba! Pozdro
Napisano 29 Listopad 200420 l Chcialem to samo napisać. Ale oczy to ma sfietne. Tylko kolor siersci zmień to wtedy bedzie wyglądal ładnie:]. I jakiegoś skrina zeby calego było widac chyba ,że jest niedokonczony :).
Napisano 29 Listopad 200420 l Tylko kolor siersci zmień jakiej sierści?? może pobaw się ShagFurem i pokryj cudaka sierścią?? ----EDIT---- zgadzam się: najpiękniejsze są oczy: (render po małym retuszu-chyba nie masz nic przeciwko?)
Napisano 29 Listopad 200420 l Hehehe super hehehe. No nie mogę siedzę przed tym monitorem i zara sie zleje ze śmiechu. Spójrzcie tylko na jego wyraz twarzy hehehe. Naprawde BARDZO mi się podoba :) Może technicznie nie jest cudem 3D ale jest bardzo śmieszny i przyjemny. Brawo :)
Napisano 29 Listopad 200420 l sympatyczny niewątpliwie ;) a mógłbyś nieco pojechać z jasnością? myślę, żeby się przydało.
Napisano 29 Listopad 200420 l Autor piesek powstal na szybko w ramach przeprosin dla mojej dziewczyny, a to poczciwe spojrzenie ma mowic jej wszystko. Koślawość tego psa jest celowa bo gdyby był idealny to nie był by taki "poczciwy " (jak ja buehehe)
Napisano 29 Listopad 200420 l ten piesek to taki troche osiole ze Shreka. ale fajny spatolony technicznie ale fajny.
Napisano 3 Grudzień 200420 l Jaki tam spatolony? Rewelacja pełną gębą - gratuluję pomysłu... nareszcie widzę tu jakieś nierealistyczne (to jest komplement) pracki! W końcu programy 3d służą głównie do.... (tutaj niektórzy "kopiści" mogą się zdziwić) ukazywania swoich fantazyjnych i abstrakcyjnych marzeń, tego czego nie można pokazać w szarym, otaczającym nas świecie.
Napisano 3 Grudzień 200420 l mowie co mysle a gdyby nie pyl spatolony;) to pewnie bylo by jasniej w tej scenie.
Napisano 3 Grudzień 200420 l generalnie cos brzydkiego bez pomyslu zalane meszmutem o. nie podoba mi sie, nie chcial bym takiego. nie ma w tym zadnych cech psa. procz tego ze pies ma takze oczy, paszcze i uszy.
Napisano 4 Grudzień 200420 l JEST SUPER! kompozycja, kolorki i nawet ładnie zaświecone:) brawo! a oczki to juz wogole wypas!