sith_LORD Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 Dziękuję za dobrą zabawę i specjalne podziękowania dla mojej dziewczyny Pazzi, za jej cierpliwość do mnie w czasie tej bitwy...Dziękuję kochnanie..[spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 i końcowe plansze uwaga DUŻE a high-res jest już na mailu u Saygon`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 22 Maj 2003 Autor Share Napisano 22 Maj 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 22 Maj 2003 Share Napisano 22 Maj 2003 powtarzam sie po raz kolejny... TWARZ :o TEXTURA TWARZY :o:o:o :D piknie, naprawde piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 swoetna robota !! tez schce taka kurtke !!!tylew ze w czarnym kolorze !! ne pracka powala mi osobiscie sie modeling najbardzieja podoba texturki sa tez swietan pracka jest poprostu 1 kalsa [wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 SITH!!!.. Bracie ty moj. Piekna robota. .. Naprawde chlopie masz potencjal.Polska potrzebuje takich ludzi jak ty, aby rozruszac monotonna stagnacje, jest to kraj w ktorym wiele galezi jest neistety na niskim poziomi , tacy ludzie jak ty potrafia rozruszac segment grafiki/sztuki. Dusza jestesmy z toba. Pozdrawiam i sciskam mocno( tylko bez podtekstow:D:D).Nie musze chyba komentowac twojego dziela, juz i tak wiesz jakie jest moje zdanie na ten temat:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 a ja zadnych obrazkow nie mam :(((( pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 23 Maj 2003 Autor Share Napisano 23 Maj 2003 .....Dziękuję wam wszystkim za posty...teraz rzadko tu wpadam...bo zajęty jestem szkołą i przygotowaniami na egzaminy wstępne na studia, ale jak już jestem to przeglądam...dziękuję jescze raz i gratuluję pozostałym uczestnikom bitwy za wspaniały poziom który reprezentują swoimi pracami...dzięki tej bitwie naprawdę się podciągnąłem i wiele nauczyłem w maxie..to chyba najlepszy sposób na naukę max`a.... a do tego nawiązania kontaktów ..GRAFICY I MAXOWCY POLSCY>>>ŁĄCZCIE SIĘ...[piwo](a tak na marginesie to ostatnie 4 doby przed zakończeniem bitwy to było prawdziwe urwanie głowy, szczątkowe godziny snu..i wypalone oczy od moinitora..pewnie dla każdego..) Pozdrawiam wszystkich i dzięki jeszce raz za tak wspaniałą zabawę i współpracę...[heej][heej][heej] P.S.jakby komuśjeszce obrazki się nie ładowały to dajcie znać..prześlęna pocztęalbo coś pokombinujemy....[piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 23 Maj 2003 Share Napisano 23 Maj 2003 Sith, wiesz że jestem zachwycona!!!!!! [uścisk] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 az milo popatrzec:-)[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezz Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 to prawda Tomku.. az milo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sicoPath Napisano 27 Maj 2003 Share Napisano 27 Maj 2003 niezle, niezle, podoba mi sie :) cos czuje ze chiba tez sie zainteresuje 3D ;) a poki co 3mam kciuki... (wyniki jush chyba powinny byc [co?]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 27 Maj 2003 Share Napisano 27 Maj 2003 Jesteś po prostu genialny!!! Interesuje mnie jak skonfigurowałeś shag heira by otrzymać tak dobry efekt włosów?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 27 Maj 2003 Autor Share Napisano 27 Maj 2003 dziękuję.... z shagiem to trzeba kupę eksperymentów..i godziny renderów....w pocjach trochę pomieszać...i trochę obliczania pod naciskiem innych przedmiotów...jednym słowem masa czasu.....ae chyba warto bo to naprawdęfajny plug... sicoPath fajna galeria polecam(2d): http://www.grafika.art.pl/ [piwo][piwo][piwo] jeszce raz dziękuję wzsystkim za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 ok..i mój nowy avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 ok..i mój nowy avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 i nowy avatar.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Maj 2003 Autor Share Napisano 28 Maj 2003 i jeszce dla zom`a który prosił żebym pokazał drogę przekształcania... drugie oczko nos i usta tą samą drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PENdzel Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 no i zajebiscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajan21 Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 Ale pracka to wypas!! Ta lapa mnie powala. No i teksturki. Bomba!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazzi Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 Sith, ty zdolniacho! ..nie mogę doczekać się Twojej oceny[uścisk] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sicoPath Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 heh... ciekawym kiedy w końcu będą te wyniki... 3mam kciuki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tau Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 Pracka powala!!!! chyba troszkę się napracowałeś. [spox]Chylę czoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tregarth Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 Bardzo ładna praca, dokładna, imponująca w każdym calu... gratuluje przede wszystkim zaciętości... śledziłem już wcześniej Twoje kolejne etapy pracy... tempo i zawziętość niemal demoniczna... :) Po prostu bomba [yes] Swoją drogą już nie mogę się doczekać nowej bitwy i Twojego w niej udziału :) Znów będzie na co popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 3 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2003 woow nie spodziewałem się że ktokolwiek jeszce tu zagladnie..a tutaj coraz to nowe osoby....Tau, sicopath, tregath, pazzi..dziękuję..[piwo][piwo][piwo]..FAJNIE ŻE BITWA MIMO IŻ SKOŃCZYŁA SIĘ JUŻZE DWA TYGODNIE TEMU NADAL TRWA...DZIĘKI RAZ JESZCE ZA ODWIEDZINY I PRZYCHYLNE POSTY....[piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sicoPath Napisano 9 Czerwiec 2003 Share Napisano 9 Czerwiec 2003 Gratuluje :D czwarte miejsce, niezle niezle, trzeba bedzie to oblac ;) [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 12 Czerwiec 2003 Share Napisano 12 Czerwiec 2003 gratuluje 4 miejsca podziwiam i sie bardzo ciesze ze tak wysoko jestes !! chyle czola przed talentem [spox] trzymaj tak dalejk i mam nadzieje ze sie w nastepniej bitwie spotkamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 28 Czerwiec 2003 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2003 bitwa już skończona..ale chciałem się jeszce wszystkim wam pochwalić ...dostałem się na wydział wzornictwa przemysłowego w asp w Gdańsku..i to na pierwszym miejscu na liście...dzieki wam wszystkim za odwiedziny....miłych wakacji...może niedługo pojawię się na wip`ie, mam nową koncepcję może zrealizuję ją przez wakacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Czerwiec 2003 Share Napisano 29 Czerwiec 2003 tylko gratulowac ::):):)[piwo] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conq Napisano 3 Lipiec 2003 Share Napisano 3 Lipiec 2003 sliczne po prostu śliczne ja bym tak nie umiał :( Moje congratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 dopiero teraz tu zajżałem i muszę ci powiedzieć, że nigdy nie przejżałem 29 stron postów z takim zaciekawieniem :) naprawdę masz wielki talent, nic tylko gratulować [winko] mam tylko jedno pytanie, a może i dwa :D od kiedy bawisz się Maxem i kiedy zacząłeś się interesować rysunkiem ?? z niecierpliwością czekam na dalsze prace, pozdrawiam [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi