Napisano 3 Grudzień 200420 l Witam! Sorry za niedokladny tytul ale tak ma byc. Jest to pierwszy test mojej pracy. Jakie to auto?? Wielu ludzi ktorzy ogladali tez obrazek czesto nie wiedzieli co to za fura:) Od razu mowie, ze mialem klopoty z szybami nie potrafilem im nadac odpowiedniej textury. Ok, a teraz zapraszam do krytyki :)
Napisano 3 Grudzień 200420 l Jak dla mnie model przypomina low-poly ?! Moze bys go lepiej oswietlil i pokazal siatke, wtedy mozna cos wiecej powiedziec. pozdr
Napisano 4 Grudzień 200420 l to raczej nissan 350-z. Wygląda jak żywcem wzięty z nfsa. I chyba nawet jest ;p
Napisano 4 Grudzień 200420 l Autor tak jest! to model wziety zywcem z nfs'a! Prawidlowa odpowiedz juz padla! Toyota Celica! Brawa dla zwyciezcy :) Ale co powiecie o wykonaniu? Jak wam sie podoba?
Napisano 4 Grudzień 200420 l Wykonanie nienajgorsze. Widzialem gorsze i lepsze. Porpacuj nad materialami. Lusterka zgubiles?? Nieladnie. EA ma licencje - samochody sie nie rozwalaja :). Jakby uciac przod, to przypomina nowego Peugeota(szczegolnie reflektory). Ale generalnie spox.
Napisano 4 Grudzień 200420 l to twoja praca czy nie? bo felgi sa z maxowego tutka a model wygląda jak low poly z nfs + tasselate. "tak jest! to model wziety zywcem z nfs'a! Prawidlowa odpowiedz juz padla!" - czy mam to rozumieć tak jak własnie zrozumiałem?
Napisano 5 Grudzień 200420 l Autor tak to moja praca. Felgi sa rzeczywiscie maxowe ale to chyba nie przestepstwo, nie? co do lusterek to ... nienawidze lusterek :) Nigdy nie potrafilem ich dokladnie wymodelowac. dzieki za opinie! pozdrawiam!
Napisano 7 Grudzień 200420 l to jest jego praca , w nfs jakby dali tyle polygonow to by nikt nie pograł , po drugie wogole nie jest podobny do fury z nfs a po trzecie primo to jest tojota celica a nie 350z czy jak ktos to powiedzil toyota 350z hahaha
Napisano 8 Grudzień 200420 l A Mnie Sie Wydaje ze To Nie Jest Celica ale nie wiem wiem tylko napewno Nie Jest To 350z Tamten to wogule inna bajka Może i Nie jest najgorsy ale nie ma lusterek i wygląda jak nie dokończony Jak Możesz To Pokaż Siatke .... :]