Polik Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Witam! Sorry za niedokladny tytul ale tak ma byc. Jest to pierwszy test mojej pracy. Jakie to auto?? Wielu ludzi ktorzy ogladali tez obrazek czesto nie wiedzieli co to za fura:) Od razu mowie, ze mialem klopoty z szybami nie potrafilem im nadac odpowiedniej textury. Ok, a teraz zapraszam do krytyki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Jak dla mnie model przypomina low-poly ?! Moze bys go lepiej oswietlil i pokazal siatke, wtedy mozna cos wiecej powiedziec. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 siateczka i troszke jasniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Wygląda jak model do NFSU2 To jest wzorowane na Toyote Celice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 to raczej nissan 350-z. Wygląda jak żywcem wzięty z nfsa. I chyba nawet jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 to raczej toyotata jest...chyba :) celika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 toyota 350-z :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 tak jest! to model wziety zywcem z nfs'a! Prawidlowa odpowiedz juz padla! Toyota Celica! Brawa dla zwyciezcy :) Ale co powiecie o wykonaniu? Jak wam sie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Wykonanie nienajgorsze. Widzialem gorsze i lepsze. Porpacuj nad materialami. Lusterka zgubiles?? Nieladnie. EA ma licencje - samochody sie nie rozwalaja :). Jakby uciac przod, to przypomina nowego Peugeota(szczegolnie reflektory). Ale generalnie spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 z ladnym materialem byloby calkiem znosnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 to twoja praca czy nie? bo felgi sa z maxowego tutka a model wygląda jak low poly z nfs + tasselate. "tak jest! to model wziety zywcem z nfs'a! Prawidlowa odpowiedz juz padla!" - czy mam to rozumieć tak jak własnie zrozumiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 niee, w nfs wpadli na to, zeby dac lusterka boczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 5 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2004 tak to moja praca. Felgi sa rzeczywiscie maxowe ale to chyba nie przestepstwo, nie? co do lusterek to ... nienawidze lusterek :) Nigdy nie potrafilem ich dokladnie wymodelowac. dzieki za opinie! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 to jest jego praca , w nfs jakby dali tyle polygonow to by nikt nie pograł , po drugie wogole nie jest podobny do fury z nfs a po trzecie primo to jest tojota celica a nie 350z czy jak ktos to powiedzil toyota 350z hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polik Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 dzieki stary za szczerosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bednarz Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 A Mnie Sie Wydaje ze To Nie Jest Celica ale nie wiem wiem tylko napewno Nie Jest To 350z Tamten to wogule inna bajka Może i Nie jest najgorsy ale nie ma lusterek i wygląda jak nie dokończony Jak Możesz To Pokaż Siatke .... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 siatka jest pare postow wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad Napisano 8 Grudzień 2004 Share Napisano 8 Grudzień 2004 troszkęza kanciasto sie wydaje pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi