giorgione Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 Witam Mam kolejne szkice wyonane standardowym ołówkiem ( i znów część najjaśniejsza zniknęła :/ ). Zyczę miłego przeglądania i WESOŁYCH ŚWIĄT :D pozdr giorgione
Ania Napisano 25 Grudzień 2004 Napisano 25 Grudzień 2004 bardzo mi sie podoba, szczegolnie smok przy ostatnim obrazku za bardzo nie widze co to za zecz po lewej, troche mi to wieze szachowe chowajace sie pod kapeluszem przypomina, ale moge sie mylic.
mnemon Napisano 27 Grudzień 2004 Napisano 27 Grudzień 2004 bardzo fajnie nakladasz walor, ogolnie ciekawe, lecz troszke zamalo kontrastu jak dla mnie
Blaster Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Cze. Bardzo ładne szkice. Sczególnie podoba mi sie smok :] Mógłbys troche mniej rozjaśniać te prace, bo jaśniejsze tony znikają po prostu :) Pozdrawiam, Maciek. PS. Witam wszystkich na forum :P
RK Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Świetna perspektywa w octopusie- niesamowite wrażenie przestrzeni. Reszta bardzo fajna ale trochę mało czytelna IMHO (może dlatego że ja sam "sznuruję" niemiłosiernie). Tak czy owak- świetne prace.
Łukasz Burnet Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 wow super, ta pierwsa pracka podoba mi sie najbardziej fajny klimacik, smok tez ekstra , najmniejsze wrazenie wywarla na mnie ostatnia pracka. Ogolnie ekstra :) pozdrawiam.
Predator Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 co by tu napisac by sie nie potworzyc poprostu rewelacja ,... naprawde powalaja pracki na portfolio towim :] piekna sprawa ...
kurt_hectic Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 co tu pisać- ma talent i z niego korzysta.....zazdroszcze mu....
Wert Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 to ci tak skaner zjada? może oddawaj je do profesjonalnego skaningu jakiegoś? świetne. genialny sposob cieniowania, bez kreski, bardzo mi się podoba. oryginalny. mniej abstrakcyjny niż kreska, chociaż ostatnie pracki tigera kreską zachwycają... jesteście świetni! :)
giorgione Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 nom wielkie dzięki za wasze opinie. fajno by było, gdyby jeszcze z tego jakaś kaska była ;( jeśli chodzi o skanowanie - to skaner pomija bardzo lekkie partie szarości, które normalnie są widoczne no i oddają lepszy klimacior :/ zakupiłem juz sobie skaner zobaczymy jak bedzie skanował :D w sotatecznosci pozostaje mi zabawa z warstwami w szopie :). już niedługo kolejne szkice pozdrawiam i jeszcze raz dziuekiz a opinie giorgione
RK Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 Ej no kto jak kto ale Ty akurat z pracą nie powinieneś mieć problemów. Może szukałeś nie tam gdzie trzeba ?
sammael_at Napisano 7 Styczeń 2005 Napisano 7 Styczeń 2005 bardzo ladne pracki [ wiem ze sie powtarzam :P ] a zeskanuj raz jeszcze nowym skanerem i zarzuc nimi :)) bardzo ladne, choc sa np rzeczy ktore mnie jakso tak niepasuja :P np kamienie po prawej na pierwszej pracce :) ale moze sie czepiam :P fajny smok :P pozdro, i powodzenia w szukaniu pracy :)
giorgione Napisano 7 Styczeń 2005 Autor Napisano 7 Styczeń 2005 pracke to ja juz mam :P pozdr giorgione
imprecis Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 eeee moze glupie pytanie ale jak sie zabierasz do szkicu ?? Tzn jakich ołówków używasz, od czego rozpoczynasz koncept itp P.S Jesli ci brakuje kaski to porob videotutki od procesu szkicu do malowania :) I potem to opchnij w necie :) Gwarantuje że chetnych bedzie co niemiara ;)
Falcrum Napisano 8 Styczeń 2005 Napisano 8 Styczeń 2005 OMG !! Rewelacja ! :D 1 praca ma świetny klimat (az by się chciało to widzieć jako digital art...) Smok genialny...(biedny konik...:P) 2 pozostale tez na wysokim poziomie ;) Pokazuj wiecej takich prac, aż miło na nie patrzec :) Pozdr
giorgione Napisano 10 Styczeń 2005 Autor Napisano 10 Styczeń 2005 Z tym tutkiem to pomyślę, bo wcale nie taki głupi pomysł:D Jak wcześniej obiecałem wrzucam coś nowego. Dzięki za wasze opinie. pozdr giorgione
DaveBorck Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Ołówek powiadasz, no to podziwiam taki efekt przy tak ograniczonych środkach:) tylko tak dalej!
Rekomendowane odpowiedzi