Napisano 10 Listopad 200519 l thorgal - na koncercie ;] Salv - oj to sie przekonaj ;] AGmakonts - nie skomentuje ;P kome - hmm dalej mam te 182 cm wzrostu ;> mentaller - w tym roku pisze mature ;]
Napisano 11 Listopad 200519 l aaa zdradzę swój zarys... co mi tam;) http://img495.imageshack.us/img495/5959/jahaha6yq.jpg Jak widzicie pozdrawiam Was!
Napisano 12 Listopad 200519 l a gdzie dresy i czapka ;( to nie ten sam dres :( ---------------------- chociaz buty pokaz
Napisano 12 Listopad 200519 l przecież się pyta ;] oj dresie, wyglądasz jakoś ... tak ... jakbyś mieszkał w polsce C :>
Napisano 12 Listopad 200519 l Knysha nielot007 kuciel sory chlopaki.. ale wasze zdiecia mi sie tez napatoczyly heh niezłe, też zrobiłem podobne, mam nadzieje maras, że sie nie obrazisz:) maras
Napisano 12 Listopad 200519 l heh niezłe, też zrobiłem podobne, mam nadzieje maras, że sie nie obrazisz:) ...i jak tu pokazac swoje prawdziwe oblicze;)
Napisano 19 Listopad 200519 l łeee do tej pory myslalem ze karbon :P ..czlowiek nosi w glowie nieswiadomosci :D
Napisano 20 Listopad 200519 l illy - lol , dobre jak zawsze Kris - fajne foty ;] wiec to juz żona czy jeszcze nażeczona ?
Napisano 20 Listopad 200519 l Hehe ok dostałem foty z sobotniej sesji (Monastyr tym razem) echh szkoda ze nie wszystkie bo fajniejsze były ale szlak pamięć trafił ;( Tutaj otwór gębowy naszego MG :p Tu wszyscy gracze (przerwa o 03:00 w nocy) Tu znów nasz MG tym razem robi uniki pzred kostkami Tu ja (nie czepisć się, szpiegiem gram:p ) Znów ja i kawałki reszty:P
Napisano 20 Listopad 200519 l No nieźle illy!! :D na tej przeróbce twojej wyglądam jakbym się zastanawiał co to w ogóle jest! :D klawiatura? hmm... a jak to działa? LOL :D Kome > nie bój się... nie gryzę :) no może czasami... trochę Marcin > to jeszcze narzeczona.. w kwietniu ślub. AGmakonts > co za ekipa! :D aż mi się łezka w oku zakręciła ;)
Napisano 21 Listopad 200519 l AG, co sie stalo twojej kolezance za toba na ostatnim zdjeciu :D edit - no z ta klawiatura ja tez bym sie raczej nie polapal :)
Napisano 21 Listopad 200519 l Hoho, to sie w kwietniu posypią zdjecia od Krisa. Slub, wesele, miesiac miodowy.. chrzciny.. ;) Nigdy tu nie eksponowalem nadmiernie rąk, a poniewaz zostaly uwiecznione w sprzyjajacych okolicznosciach wiec wrzucam.. I moze to. W przerwie sesji troche poskakalem.
Napisano 21 Listopad 200519 l w pierwszej brakuje mi jednak głowy modelki - mały ale drażniący szczegół co do drugiego: oooha! skąd ty masz takie pomysły?? :) Pozdrawiam
Napisano 22 Listopad 200519 l co do drugiego: oooha! skąd ty masz takie pomysły?? :) hehe, teraz mi sie skojarzylo, ale byc moze podswiadomie zainspirowalem sie akcją "stop wariatom drogowym" :
Napisano 24 Listopad 200519 l No i przedostatni post panowie. Ostatni bedzie w wiadomym dziale. Zebyscie mnie nie zapomnieli
Napisano 24 Listopad 200519 l kurdę, to z za konsoli też odchodzisz? :( zostaw nam chociaż jakieś swoje sety!
Napisano 24 Listopad 200519 l Miałem kiedyś taki piękny plakat. Niestety ludzie jak do mnie przychodzili mierzyli mnie dziwnym wzrokiem, więc już nie mam:(
Napisano 24 Listopad 200519 l dlaczego tak nisko zawieszony ? tak z czystej ciekawości pytam ;] ... EDIT: chyba że stoisz na krześle ;]
Napisano 24 Listopad 200519 l mentaller- stoje na łóżku:p kome- nie myśl sobie, Dobra muzyka to moje drugie imię (i dlatego mam mandarynę na ścianie;))
Napisano 24 Listopad 200519 l ee ta lepsza :] http://karawan.blox.pl/resource/mandarynanago1.jpg Wystaw plakacik na allegro ;)
Napisano 24 Listopad 200519 l przyszedł taki czas aby zdradzić jak się wygląda:) fota 1 - stanowisko pracy, zwraca uwagę nienaganny porządek i masa wspomagaczy fota 2 - tu wyje do księżyca fota 3 - to niestety tylko ja bez retuszu w ps;)
Napisano 24 Listopad 200519 l hehe. kangupychota! xD druga fota to jakaś sesja czy co? tak artystycznie uchwycony profil kobitki + ty w tle? :]
Napisano 24 Listopad 200519 l ghehe, własnie wcinam kangusy! troche drogie ale jest na cały dzień;) 2 fota faktycznie, nudziło nam sie w Chorwacji i cykaliśmy dziwne zdjęcia, niestety zwykłą cyfrówką za ok800pln, ale parę wyszło przyzwoicie
Napisano 25 Listopad 200519 l maras zacne zdjęcia:) zwłaszcza 2 mi się baaaaaardzo podoba a ja robiłem za króliczka :P na kuligu zeszłej zimy
Napisano 25 Listopad 200519 l chyba nie tylko ty :D thorgal: po co ci klucz hydrauliczny przy kompie?? :D
Napisano 25 Listopad 200519 l To jest rosyjski komp, trzeba go czasem restartować mechanicznie. Jak wszystko, co rosyjskie.
Napisano 25 Listopad 200519 l echh ja swojego nie będe pokazywał, może nie aż tak jak u thorgal ale przebijam w ilości misek, talezy, kubków i kartonów po mleku:P no i czasem na tablecia kanapki są
Napisano 25 Listopad 200519 l chyba nie tylko ty :D thorgal: po co ci klucz hydrauliczny przy kompie?? :D To jest rosyjski komp, trzeba go czasem restartować mechanicznie. Jak wszystko, co rosyjskie. do restartu kozystam z mlotka.. stoi obok biurka (nie widac na zdieciu) a klucz potrzebny mi byl do podkrecania procka ;) a tak na serio to do rozkrecania sprzetu ktory przekladam na czyde
Napisano 25 Listopad 200519 l maras zacne zdjęcia:) zwłaszcza 2 mi się baaaaaardzo podoba a ja robiłem za króliczka :P na kuligu zeszłej zimy uuu... to musiało być jakieś hardcorowe zimowe ognisko, co do 2 zdjecia widzę duże zainteresowanie, tak więc wyślę na maila każdemu kto da 50gr;) maras to spojrz lepiej na moje stanowisko pracy ;) przebijasz mnie zdecydowanie, najwiekszy niepokój wzbudzają dziwne przedmioty, które normalnie nie powinny sie znajdować na biurku:) Wygląda to tak jak byś wpadał do domu, wyciagał wszystko z kieszeni i rzucał na biurko (tel, klucze, portfel, fajki, zapalara, nożyk(!)), ja to wszystko zwylke wywalam na łóżko razem ze stertą ubrań, które w nocy zalegają na krześle a w dzień na łóżku właśnie:D
Napisano 26 Listopad 200519 l Thorgal, mamy cos wspolnego - kubek. ;) Jak jedziemy z tymi miejscami pracy to jedziemy. Od dzisiaj mam cyfrowke, to sobie testuje. :) widok ogolny: szczegol: takiego go bedziemy pamietac: "powiedz cos... cos":
Napisano 26 Listopad 200519 l Ra: Hehe respect, też mam pulpa, tylko inny model ten z Mią (Umą) i spluwą, wisi sobie centralnie nad biurkiem. o taki wogle taki jak twój to pierwszy raz widze lol