Napisano 7 Sierpień 200519 l illy jeszcze na archaicznym sprzecie (juz wymieniony ale o fotki nie moge sie doprosic
Napisano 7 Sierpień 200519 l aleście ladni wszyscy :D niżej fotki z mojego ex-hulaszego życia pt. ' gramy w kapeli' kheheh :P
Napisano 7 Sierpień 200519 l plastique - co to za stratocaster ? ;] kiedys mialem Squiera Start ... przesiadlem sie na MeG`a EMP z 120 W Laneyem TF 320 ;]
Napisano 7 Sierpień 200519 l Plastique na tej fotce wyszedles plastikowo no co bede obwijal w bawelne :D
Napisano 7 Sierpień 200519 l plastique - co to za stratocaster ? ;] kiedys mialem Squiera Start ... przesiadlem sie na MeG`a EMP z 120 W Laneyem TF 320 ;] ee to kumpla gitarka, tania była ale brzmi fajnie niewiem nawet jakis noname :) Laney dobra rzecz Klicek-> hehe no i oto chodzi ;) :D Reanimator -> bardziej kurt kombajn ;)
Napisano 7 Sierpień 200519 l nieee....bardziej jak majkel dżekson. ;) Micheal jest brzydki i nie ma nosa... :D btw. Chvet pamiętaj o higienie, bo wziecia nie bedziesz mial :D ;)
Napisano 7 Sierpień 200519 l btw. Chvet pamiętaj o higienie, bo wziecia nie bedziesz mial :D ;) ...Świry :D btw.po twoich radach to się do mnie drzwiami i oknami dobijąją (nie Daniele , dziewczyny :D)
Napisano 8 Sierpień 200519 l Oboz w srodku Ustki. :D Wypad pod namiot co by sie troszku poopalac. ;) I jak widac... nie udalo sie. :P
Napisano 8 Sierpień 200519 l Plastique przesadziłeś z retuszowaniem syfkow w PS :) RA wydajesz sie na niewinnego chlopczyka nie to co Klicek :) [edit: a nie moglem sie oprzec: to ja tam udaje ze umiem oblugiwać oscyloskopa, tylem pan od Pracy dyplomowej (spoko elo ziom ) no i w kawalkach gdzies tam moja praca dyplomowa z 2 lat temu :) ]
Napisano 8 Sierpień 200519 l łe Hat nie jest tak zle jak u mnie ;) Ale za to widac ze pr0 pracowania gosci z microsoftu ;) bad boy a jak ! ;)
Napisano 8 Sierpień 200519 l Ja tez siebie pokaze, po dlugiej nieobecnosci na forum. Glen Coe, Szkocja
Napisano 10 Sierpień 200519 l Dobra. To teraz mój debiut w tym wątku. Zdjęcie zrobione w Wenecji podczas wycieczki. Ten w pomarańczowej koszulce to ja ;D http://img20.imageshack.us/img20/3668/obraz0756oc.jpg
Napisano 10 Sierpień 200519 l Wybrales sie w naprawde piekne tereny. Zazdroszcze. ;) ja też :) Slayer swój ziom, zapuszczaj dłuższe pióra :D
Napisano 10 Sierpień 200519 l fajnie :) ale ja nie lubie takich spacerkow wole siedziec na dupie.. najlepiej 12 godzin non stop na tylnim siedzeniu nissana mamy.. kolegaalek pozdro byczo nie?
Napisano 11 Sierpień 200519 l (kome) w tej wodzie wygladasz jak wklejony w fotosklepie:) Przeciez on tak naprawde nigdzie nie pojechal, dla niego wakacje to wybieranie zdjec i montaz w PS ;))) To z morzem mu po prostu lekko niewyszlo ;]] Pozdro
Napisano 11 Sierpień 200519 l fajnie ale ja nie lubie takich spacerkow wole siedziec na dupie.. najlepiej 12 godzin non stop na tylnim siedzeniu nissana mamy.. Ja na przednim siedzeniu stilo (po lewej), ale juz niedlugo cos nowego bedzie mnie wozic;0 Przeciez on tak naprawde nigdzie nie pojechal, dla niego wakacje to wybieranie zdjec i montaz w PS )) To z morzem mu po prostu lekko niewyszlo ;]] Pozdro To moze nowy dzial o wirtualnych wakacjach? Wklejamy swoje zdjecia w fotoszopie z wakacji :)
Napisano 15 Sierpień 200519 l hehehe, wakacje Vorka w skrócie :D http://www.octavo.boo.pl/fotostory.jpg najciekawsze fotki uchwycone kokmórką w sumie w jeden weekend podczas wypadu na wieś, tylko kotek jest z domku :) Pozdrawiam
Napisano 15 Sierpień 200519 l o ty zdrajco heinekena pijesz ??:D hem a nasz krajowe browary to co ??? ojjj ze cie polscy hodowcy chmielu nie dorwali na tej wsi ;)