Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 102,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

illy jeszcze na archaicznym sprzecie (juz wymieniony ale o fotki nie moge sie doprosic

P1011743.JPG

Napisano

aleście ladni wszyscy :D

niżej fotki z mojego ex-hulaszego życia pt. ' gramy w kapeli' kheheh :P

clipboard028wt.jpgles_photo_10.jpg

Napisano

plastique - co to za stratocaster ? ;] kiedys mialem Squiera Start ... przesiadlem sie na MeG`a EMP z 120 W Laneyem TF 320 ;]

Napisano
plastique - co to za stratocaster ? ;] kiedys mialem Squiera Start ... przesiadlem sie na MeG`a EMP z 120 W Laneyem TF 320 ;]

ee to kumpla gitarka, tania była ale brzmi fajnie niewiem nawet jakis noname :) Laney dobra rzecz

Klicek-> hehe no i oto chodzi ;) :D

Reanimator -> bardziej kurt kombajn ;)

Napisano
nieee....bardziej jak majkel dżekson. ;)

Micheal jest brzydki i nie ma nosa... :D

btw. Chvet pamiętaj o higienie, bo wziecia nie bedziesz mial :D ;)

Napisano

btw. Chvet pamiętaj o higienie, bo wziecia nie bedziesz mial :D ;)

...Świry :D

btw.po twoich radach to się do mnie drzwiami i oknami dobijąją (nie Daniele , dziewczyny :D)

Napisano

Oboz w srodku Ustki. :D

Wypad pod namiot co by sie troszku poopalac. ;)

I jak widac... nie udalo sie. :P

Napisano

Plastique przesadziłeś z retuszowaniem syfkow w PS :) RA wydajesz sie na niewinnego chlopczyka nie to co Klicek :)

[edit: a nie moglem sie oprzec: to ja tam udaje ze umiem oblugiwać oscyloskopa, tylem pan od Pracy dyplomowej (spoko elo ziom ) no i w kawalkach gdzies tam moja praca dyplomowa z 2 lat temu :) ]

hpim12533pk.th.jpg

Napisano

Ja tez siebie pokaze, po dlugiej nieobecnosci na forum.

Glen Coe, Szkocja

zdjecie0bs.jpg

Napisano

Wybrales sie w naprawde piekne tereny. Zazdroszcze. ;)

Napisano
Wybrales sie w naprawde piekne tereny. Zazdroszcze. ;)

ja też :)

Slayer swój ziom, zapuszczaj dłuższe pióra :D

Napisano

fajnie :) ale ja nie lubie takich spacerkow wole siedziec na dupie.. najlepiej 12 godzin non stop na tylnim siedzeniu nissana mamy..

1.jpg

kolegaalek pozdro

byczo nie?

2.jpg

Napisano
(kome) w tej wodzie wygladasz jak wklejony w fotosklepie:)

Przeciez on tak naprawde nigdzie nie pojechal, dla niego wakacje to wybieranie zdjec i montaz w PS ;))) To z morzem mu po prostu lekko niewyszlo ;]] Pozdro

Napisano
fajnie ale ja nie lubie takich spacerkow wole siedziec na dupie.. najlepiej 12 godzin non stop na tylnim siedzeniu nissana mamy..

Ja na przednim siedzeniu stilo (po lewej), ale juz niedlugo cos nowego bedzie mnie wozic;0

Przeciez on tak naprawde nigdzie nie pojechal, dla niego wakacje to wybieranie zdjec i montaz w PS )) To z morzem mu po prostu lekko niewyszlo ;]] Pozdro

To moze nowy dzial o wirtualnych wakacjach? Wklejamy swoje zdjecia w fotoszopie z wakacji :)

Napisano

o ty zdrajco heinekena pijesz ??:D hem a nasz krajowe browary to co ??? ojjj ze cie polscy hodowcy chmielu nie dorwali na tej wsi ;)