tweety Napisano 15 Sierpień 2005 Napisano 15 Sierpień 2005 rowr: nie narzekaj. grunt że w kraju wypoczywał :) vorek: fajne fotki ale z meetingu pewnikiem by były lepsze ;)
Badyl Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 badyl w wersji wakacyjnej. w standardzie: - dach z lekkich włókien - przyciemniane szyby - klimatyzacja
Vorek Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 huehue, jeszcze cygaro, 2 piękne kobiety po bokach, plaża w tle i będzie git :D
Badyl Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 huehue, jeszcze cygaro, 2 piękne kobiety po bokach, plaża w tle i będzie git :D to można dokupic w opcji :D
Vorek Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Klicek, jest prawdopodobieństwo że będzie miała niedługo małe kociaki, chcesz jednego ? :D:D
sikham Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 kontynuując wakacyjne tematy ja w polskich górach :)
Knysha Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Fajny dres xD. Btw. To sa Tatry czy Bieszczady ;]?
sikham Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 nieczepiać sie ubrania ;) dresik jest najwygodniejszy do biegania 7 h po górach ;) dodam ze Tatrach :) aha może niewygląda ale było 7 stopni :D
Knysha Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 Hyhy ^_^. Sry sikham, ale jakos tak od slowa do slowa ;].
sikham Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 biedne to bmw wybrałeś ale niech ci bedzie hehehe
Marcin Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 zapoczatkowalem jakis trend "montarz na zyczenie" ? ;] ej ... kilku z mojej rodziny zawsze chcialo fote na tle jakiejs egzotycznej wyspy ;] dam ją tu a wy zrobicie ;] czysty zysk :> sikham - ah polskie gory ;] piekna zecz jak sobie pobiegac ... ja tam najlepiej wspominam kasprowy i nosal ;]
Knysha Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 sikham - pierwsze lepsze ktore sie pokazalo na altaviscie po wpisaniu 'bling bling bmw' xD Marcin - montaz ;]. Dawaj :>. Zmontujemy cos xD
rowr Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 buhahaha tia masz marcin siostre bo faktycznie mozna by cos zmontowac ;) hehe nio fakt czarne bmw bylo by lepsze ...za malo szpanerskie :D
Pionier Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 hahaha swiry haha :D strach zdjecie wrzucac bo cos dorobia zaraz:) sikham, swietny krajobraz masz za plecami :)
Marcin Napisano 17 Sierpień 2005 Napisano 17 Sierpień 2005 strach zdjecie wrzucac bo cos dorobia zaraz:) taa ;] "The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters." bla bla bla
KLICEK Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 Vorek ja chcialbym jednego ;D ale moja rodzinka juz nie :) wiec narazie sie wstrzymam, ale dzieki za propozycje ;) Sikham fajny widoczek ;d furka zeczywiscie kiepawa ;D
Vorek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 hehe, Kilcek, spoko, i tak nic pewnego :D Co do BMW to mnie się podoba, pasuje do ubiorku jak ulał. A tak wogóle to zazdroszczę wakacji w górach, sam bym się wybrał :D Pozdrawiam
kolegaalek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 A ja dostałem sypendium od cca.edu i wyleciałem do Stanów:) oto pare zdjęc alcatraz wnętrze alcatraz zewnetrze promuje max3d przed studiem pixaru(niestety nie udało się wejść do samego studia, proboałem sie nawet "zapoznać" z ludźmi wjeżdżającymi ale nic z tego:/ west coast zią i tutaj jeszcze panienki i artykul jaki przygotowala o mnie kolezanka i mój plakat dużo tego:)
rowr Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 niom szkoda ze jestem taki stary :( hehe cycalek a wpadles na to ze po to dali ci to stypendium bys tu juz nie wracal :P
Vorek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 hehe, fajny artykuł :D Najpierw Alcatraz, potem Pixar, będziesz miał znajomości :D Pozdrawiam
leander Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 kolegaalek: widze, ze nie zostawiasz na dziewczynach suchej nitki :] Tak trzymaj ;) Tina troche przesadzila z tym "At first, Al looks like a regular young man from Poland...". Przeciez u nas wszyscy sa niezwykli.. :)
Knysha Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 'It's hard beeing black in Poland, so I immigrated to Poland' - muehehehe xD. leander - no ba... Popatrz na komego (jakich ma kolegow do kapieli ;]), albo sikhama - wszedzie zabiera swoja furasie ;].
Leru Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 kolegaalek -> hehe zarządzasz :D btw. co znaczy "loose condom" ? Tzn chodzi o polski odpowiednik, nie czaje niczego takiego :]
kolegaalek Napisano 18 Sierpień 2005 Napisano 18 Sierpień 2005 uhu jaki odzew:) marcin- no a co do lasek, to wiesz, ze ten murzyn na zdjeciu nr. 4 to tez laska, heh dla mnie to byl szok:) rowr tak naprawde to oni chcieli mnie zabić-> dali mi nożyk chirurgiczny to wycięcia swoich prac i oto efekt (6 szwów, cięcie do kości:)) Vorek- oj znajomości ma teraz od cholery, nawet poznalłem producenta DVD z Gnomon workshop, ktory obiecał mi 5 dvd (dałem mo swojego maila miesiac temu i do tej pory sie nie odezwał:/) Leander ba:) Knysha- tego tekstu miało nie być, miało chodzić o to, że ja w sercu jestem murzynem i źle mnie traktowali w Polsce, wiec wróciłem do USA:p I w ogołe to zjebsuła, bo miało być bardziej po ziomalsku to napisne z przekleństwami i w ogóle:p Leru uuu, źle leru zwątpiłem w twoje zią-alstwo, to znaczy "luźna gumka", podstawa ziomm
Leru Napisano 18 Sierpień 2005 Autor Napisano 18 Sierpień 2005 nie wątp kolegoalku! Luźnej gumki nie znam :] pozdrowienia dla zagranicznych bejbe
Rascal Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Skoro wszyscy sie pokazuja to ja tez wyjde z ukrycia :) hehe tak mniej wiecej wygladam czekac w pelnym skupieniu patrzac na ktorys z koleji render ktory z zalozenia ma byc lepszy niz poprzedni hehehe.
Knysha Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Rascal - mehehehe - to tzw. cisza przed burza, jak zly wyjdzie xD?
Vorek Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 a na co się tak złowrogo patrzysz, na fotografa ? :D
Batou Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 No i wróciłem z Zakopca. 1dzień... wycieczka doliną strążyską na Sarnią skałę (1377m) i zejscie Doliną Białego: 2 dzień... pogoda do d. ;) 3 dzień... start doliną Chochołowską (nudy ;) ), wejście na Ornak 1867 (musieliśmy z ojcem zrezygnować ze Starobociańskiego Wierchu ze względu na psującą się pogodę) i zejście doliną Kościeliską (pikna dolinka). Polecam ta trasę ze względu na piękne widoki i fantastyczny Ornak porośnięty pomarańczowo, czerwoną trawą i łatkami kosodrzewiny. Piękne widoki (wiadomo, brak drzew, nic nie zasłania). Poza tym wejście banalnie proste.
Batou Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 4 dzień... start w Palenicy Białszczańskiej. Po drodze wodogrzmoty Mickiewicza (nic specjalnego w sumie). Doliną Roztoki (trochę nudna) nad Wielką Siklawę (Wielki prysznic.. fantastyczna sprawa). Siklawa Potem dolina Pięciu Stawów (głównie wielki Staw) >> Wielki Staw i jakiś bachor i fantastyczna trasa na Szpiglasowy Wierch. Stepowe krajobrazy niemalże ;) Zero drzew, kosodrzewina, skałki. Jednym słowem raj :). >> Zbocze Wierchu Zaliczenie Szczytu. Wejście po łańcuchach.. jeśli ktoś ma lęk wysokości może być trochę strasznie... zwieńczone bardzo ładnymi widokami na dolinę 5 stawów z zachodu, morskie oko i czarny staw ze wschodu a z południa na Słowację). Zejście nad Morskie Oko i z Morskiego do wyjścia. 11h na nogach w tym ze 2h potwornie nudnego szlaku z Morskiego Oka do busu po asfalcie. Tak czy siak polecam. A to Ja na szczycie ;)
Vorek Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 Batou Ty farciarzu :) Zazdroszczę jak diabli, piękne zdjęcia. Pozdrawiam
Hatred Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 profesjonalny team developerski na wykladzie o projektowaniu gry :)
MF Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 Batou: Sarnia skala, to przepiekne miejsce. Szczegolnie w bardzo sloneczny dzien :]... Gdzies mam zdjecia robione przez mojego znajomego ;)...
Knysha Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 ...11h na nogach w tym ze 2h potwornie nudnego szlaku z Morskiego Oka do busu po asfalcie. Tak czy siak polecam... Skad ja to znam ;]. Tylko ze ja schodzilem z 4h z siora na plecach [pod gorke tez xD].
rowr Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 dobra dam stare zdjecie z wycieczki heh ma chyba z 8 miechow teraz mam dlugie krecone wlosy i lepsza twarz :] heh jak dorwe nowe zdjecia to dam hemmm bylem mocno zja.....napity :] a tu juz wogole bylo po mnie :) co do szyi to sama mi sie tak zmasakrowala :]
KLICEK Napisano 22 Sierpień 2005 Napisano 22 Sierpień 2005 nie dosc ze cycki to jeszcze ten busz na klacie ;D i 3cia reka ... mocno musiales sie nawalic razem z panem aparatem ;d
rowr Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 hehe co zrobic alkohol byl szemrany i troche ingerencji w kod genetyczny wprowadzil :D
Vorek Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 taa jasne, rowr, przestań ściemniać i powiedz wkońcu prawdę przed wszystkimi :D
rowr Napisano 23 Sierpień 2005 Napisano 23 Sierpień 2005 no dobra UWAGA LUDZIE TAK NAPRAWDE JESTEM TRANSWESTYTĄ :]
Drakula Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 o, wreszcie jakas bratnia dusza na forum ;) Moje jakies poroczne zdjecie na domowym stanowisku pracy :D :D
rowr Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 eee hehe deus :* hemmm eee czemu wszystcy maja taki pozadek w pokoju co wy sprzatacie do tych zdjec czy co????
Batou Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 Ja np. mam porządek w pokoju :P Może nie taki jak na pulpicie (do minimalizmu trochę brakuje moim 4 ścianom) ale jednak. Jedyny objaw chaosu to : Monitor poobklejany czarny kartonem :P Rower na środku pokoju upaćkany w błocie .. i kilka innych drobiazgów które chyba tylko w oczach matki zaburzają harmonię i porządek (walające się pisma, szklanki, ubrania, papier toaletowy, ciężarki itp. drobiazgi).
rowr Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 buhahaha eeee ja mam jeszcze prywatna kolekcje plesni i pierwotniakow z ktorych jestem naprawde dumny :D
rowr Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 eeee dokladnie nie wiem a co mam warstwe wierzchnia zeskrobac i sprawdzic????:):):)
Rekomendowane odpowiedzi