Napisano 15 Sierpień 200519 l rowr: nie narzekaj. grunt że w kraju wypoczywał :) vorek: fajne fotki ale z meetingu pewnikiem by były lepsze ;)
Napisano 17 Sierpień 200519 l badyl w wersji wakacyjnej. w standardzie: - dach z lekkich włókien - przyciemniane szyby - klimatyzacja
Napisano 17 Sierpień 200519 l huehue, jeszcze cygaro, 2 piękne kobiety po bokach, plaża w tle i będzie git :D
Napisano 17 Sierpień 200519 l huehue, jeszcze cygaro, 2 piękne kobiety po bokach, plaża w tle i będzie git :D to można dokupic w opcji :D
Napisano 17 Sierpień 200519 l Klicek, jest prawdopodobieństwo że będzie miała niedługo małe kociaki, chcesz jednego ? :D:D
Napisano 17 Sierpień 200519 l nieczepiać sie ubrania ;) dresik jest najwygodniejszy do biegania 7 h po górach ;) dodam ze Tatrach :) aha może niewygląda ale było 7 stopni :D
Napisano 17 Sierpień 200519 l zapoczatkowalem jakis trend "montarz na zyczenie" ? ;] ej ... kilku z mojej rodziny zawsze chcialo fote na tle jakiejs egzotycznej wyspy ;] dam ją tu a wy zrobicie ;] czysty zysk :> sikham - ah polskie gory ;] piekna zecz jak sobie pobiegac ... ja tam najlepiej wspominam kasprowy i nosal ;]
Napisano 17 Sierpień 200519 l sikham - pierwsze lepsze ktore sie pokazalo na altaviscie po wpisaniu 'bling bling bmw' xD Marcin - montaz ;]. Dawaj :>. Zmontujemy cos xD
Napisano 17 Sierpień 200519 l buhahaha tia masz marcin siostre bo faktycznie mozna by cos zmontowac ;) hehe nio fakt czarne bmw bylo by lepsze ...za malo szpanerskie :D
Napisano 17 Sierpień 200519 l hahaha swiry haha :D strach zdjecie wrzucac bo cos dorobia zaraz:) sikham, swietny krajobraz masz za plecami :)
Napisano 17 Sierpień 200519 l strach zdjecie wrzucac bo cos dorobia zaraz:) taa ;] "The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters." bla bla bla
Napisano 18 Sierpień 200519 l Vorek ja chcialbym jednego ;D ale moja rodzinka juz nie :) wiec narazie sie wstrzymam, ale dzieki za propozycje ;) Sikham fajny widoczek ;d furka zeczywiscie kiepawa ;D
Napisano 18 Sierpień 200519 l hehe, Kilcek, spoko, i tak nic pewnego :D Co do BMW to mnie się podoba, pasuje do ubiorku jak ulał. A tak wogóle to zazdroszczę wakacji w górach, sam bym się wybrał :D Pozdrawiam
Napisano 18 Sierpień 200519 l A ja dostałem sypendium od cca.edu i wyleciałem do Stanów:) oto pare zdjęc alcatraz wnętrze alcatraz zewnetrze promuje max3d przed studiem pixaru(niestety nie udało się wejść do samego studia, proboałem sie nawet "zapoznać" z ludźmi wjeżdżającymi ale nic z tego:/ west coast zią i tutaj jeszcze panienki i artykul jaki przygotowala o mnie kolezanka i mój plakat dużo tego:)
Napisano 18 Sierpień 200519 l niom szkoda ze jestem taki stary :( hehe cycalek a wpadles na to ze po to dali ci to stypendium bys tu juz nie wracal :P
Napisano 18 Sierpień 200519 l hehe, fajny artykuł :D Najpierw Alcatraz, potem Pixar, będziesz miał znajomości :D Pozdrawiam
Napisano 18 Sierpień 200519 l kolegaalek: widze, ze nie zostawiasz na dziewczynach suchej nitki :] Tak trzymaj ;) Tina troche przesadzila z tym "At first, Al looks like a regular young man from Poland...". Przeciez u nas wszyscy sa niezwykli.. :)
Napisano 18 Sierpień 200519 l 'It's hard beeing black in Poland, so I immigrated to Poland' - muehehehe xD. leander - no ba... Popatrz na komego (jakich ma kolegow do kapieli ;]), albo sikhama - wszedzie zabiera swoja furasie ;].
Napisano 18 Sierpień 200519 l Autor kolegaalek -> hehe zarządzasz :D btw. co znaczy "loose condom" ? Tzn chodzi o polski odpowiednik, nie czaje niczego takiego :]
Napisano 18 Sierpień 200519 l uhu jaki odzew:) marcin- no a co do lasek, to wiesz, ze ten murzyn na zdjeciu nr. 4 to tez laska, heh dla mnie to byl szok:) rowr tak naprawde to oni chcieli mnie zabić-> dali mi nożyk chirurgiczny to wycięcia swoich prac i oto efekt (6 szwów, cięcie do kości:)) Vorek- oj znajomości ma teraz od cholery, nawet poznalłem producenta DVD z Gnomon workshop, ktory obiecał mi 5 dvd (dałem mo swojego maila miesiac temu i do tej pory sie nie odezwał:/) Leander ba:) Knysha- tego tekstu miało nie być, miało chodzić o to, że ja w sercu jestem murzynem i źle mnie traktowali w Polsce, wiec wróciłem do USA:p I w ogołe to zjebsuła, bo miało być bardziej po ziomalsku to napisne z przekleństwami i w ogóle:p Leru uuu, źle leru zwątpiłem w twoje zią-alstwo, to znaczy "luźna gumka", podstawa ziomm
Napisano 18 Sierpień 200519 l Autor nie wątp kolegoalku! Luźnej gumki nie znam :] pozdrowienia dla zagranicznych bejbe
Napisano 20 Sierpień 200519 l Skoro wszyscy sie pokazuja to ja tez wyjde z ukrycia :) hehe tak mniej wiecej wygladam czekac w pelnym skupieniu patrzac na ktorys z koleji render ktory z zalozenia ma byc lepszy niz poprzedni hehehe.
Napisano 21 Sierpień 200519 l No i wróciłem z Zakopca. 1dzień... wycieczka doliną strążyską na Sarnią skałę (1377m) i zejscie Doliną Białego: 2 dzień... pogoda do d. ;) 3 dzień... start doliną Chochołowską (nudy ;) ), wejście na Ornak 1867 (musieliśmy z ojcem zrezygnować ze Starobociańskiego Wierchu ze względu na psującą się pogodę) i zejście doliną Kościeliską (pikna dolinka). Polecam ta trasę ze względu na piękne widoki i fantastyczny Ornak porośnięty pomarańczowo, czerwoną trawą i łatkami kosodrzewiny. Piękne widoki (wiadomo, brak drzew, nic nie zasłania). Poza tym wejście banalnie proste.
Napisano 21 Sierpień 200519 l 4 dzień... start w Palenicy Białszczańskiej. Po drodze wodogrzmoty Mickiewicza (nic specjalnego w sumie). Doliną Roztoki (trochę nudna) nad Wielką Siklawę (Wielki prysznic.. fantastyczna sprawa). Siklawa Potem dolina Pięciu Stawów (głównie wielki Staw) >> Wielki Staw i jakiś bachor i fantastyczna trasa na Szpiglasowy Wierch. Stepowe krajobrazy niemalże ;) Zero drzew, kosodrzewina, skałki. Jednym słowem raj :). >> Zbocze Wierchu Zaliczenie Szczytu. Wejście po łańcuchach.. jeśli ktoś ma lęk wysokości może być trochę strasznie... zwieńczone bardzo ładnymi widokami na dolinę 5 stawów z zachodu, morskie oko i czarny staw ze wschodu a z południa na Słowację). Zejście nad Morskie Oko i z Morskiego do wyjścia. 11h na nogach w tym ze 2h potwornie nudnego szlaku z Morskiego Oka do busu po asfalcie. Tak czy siak polecam. A to Ja na szczycie ;)
Napisano 21 Sierpień 200519 l Batou Ty farciarzu :) Zazdroszczę jak diabli, piękne zdjęcia. Pozdrawiam
Napisano 22 Sierpień 200519 l Batou: Sarnia skala, to przepiekne miejsce. Szczegolnie w bardzo sloneczny dzien :]... Gdzies mam zdjecia robione przez mojego znajomego ;)...
Napisano 22 Sierpień 200519 l ...11h na nogach w tym ze 2h potwornie nudnego szlaku z Morskiego Oka do busu po asfalcie. Tak czy siak polecam... Skad ja to znam ;]. Tylko ze ja schodzilem z 4h z siora na plecach [pod gorke tez xD].
Napisano 22 Sierpień 200519 l dobra dam stare zdjecie z wycieczki heh ma chyba z 8 miechow teraz mam dlugie krecone wlosy i lepsza twarz :] heh jak dorwe nowe zdjecia to dam hemmm bylem mocno zja.....napity :] a tu juz wogole bylo po mnie :) co do szyi to sama mi sie tak zmasakrowala :]
Napisano 22 Sierpień 200519 l nie dosc ze cycki to jeszcze ten busz na klacie ;D i 3cia reka ... mocno musiales sie nawalic razem z panem aparatem ;d
Napisano 23 Sierpień 200519 l hehe co zrobic alkohol byl szemrany i troche ingerencji w kod genetyczny wprowadzil :D
Napisano 23 Sierpień 200519 l taa jasne, rowr, przestań ściemniać i powiedz wkońcu prawdę przed wszystkimi :D
Napisano 24 Sierpień 200519 l o, wreszcie jakas bratnia dusza na forum ;) Moje jakies poroczne zdjecie na domowym stanowisku pracy :D :D
Napisano 24 Sierpień 200519 l eee hehe deus :* hemmm eee czemu wszystcy maja taki pozadek w pokoju co wy sprzatacie do tych zdjec czy co????
Napisano 24 Sierpień 200519 l Ja np. mam porządek w pokoju :P Może nie taki jak na pulpicie (do minimalizmu trochę brakuje moim 4 ścianom) ale jednak. Jedyny objaw chaosu to : Monitor poobklejany czarny kartonem :P Rower na środku pokoju upaćkany w błocie .. i kilka innych drobiazgów które chyba tylko w oczach matki zaburzają harmonię i porządek (walające się pisma, szklanki, ubrania, papier toaletowy, ciężarki itp. drobiazgi).
Napisano 24 Sierpień 200519 l buhahaha eeee ja mam jeszcze prywatna kolekcje plesni i pierwotniakow z ktorych jestem naprawde dumny :D
Napisano 24 Sierpień 200519 l eeee dokladnie nie wiem a co mam warstwe wierzchnia zeskrobac i sprawdzic????:):):)