Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

rowr: nie narzekaj. grunt że w kraju wypoczywał :)

vorek: fajne fotki ale z meetingu pewnikiem by były lepsze ;)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 102,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

badyl w wersji wakacyjnej.

w standardzie:

- dach z lekkich włókien

- przyciemniane szyby

- klimatyzacja

adam.jpg

Napisano

huehue, jeszcze cygaro, 2 piękne kobiety po bokach, plaża w tle i będzie git :D

Napisano
huehue, jeszcze cygaro, 2 piękne kobiety po bokach, plaża w tle i będzie git :D

to można dokupic w opcji :D

Napisano

Klicek, jest prawdopodobieństwo że będzie miała niedługo małe kociaki, chcesz jednego ? :D:D

Napisano

nieczepiać sie ubrania ;) dresik jest najwygodniejszy do biegania 7 h po górach ;) dodam ze Tatrach :) aha może niewygląda ale było 7 stopni :D

Napisano

zapoczatkowalem jakis trend "montarz na zyczenie" ? ;] ej ... kilku z mojej rodziny zawsze chcialo fote na tle jakiejs egzotycznej wyspy ;] dam ją tu a wy zrobicie ;] czysty zysk :>

sikham - ah polskie gory ;] piekna zecz jak sobie pobiegac ... ja tam najlepiej wspominam kasprowy i nosal ;]

Napisano

sikham - pierwsze lepsze ktore sie pokazalo na altaviscie po wpisaniu 'bling bling bmw' xD

Marcin - montaz ;]. Dawaj :>. Zmontujemy cos xD

Napisano

buhahaha tia masz marcin siostre bo faktycznie mozna by cos zmontowac ;) hehe nio fakt czarne bmw bylo by lepsze ...za malo szpanerskie :D

Napisano

hahaha swiry haha :D strach zdjecie wrzucac bo cos dorobia zaraz:)

sikham, swietny krajobraz masz za plecami :)

Napisano
strach zdjecie wrzucac bo cos dorobia zaraz:)

taa ;]

"The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters." bla bla bla

Napisano

hehe, Kilcek, spoko, i tak nic pewnego :D

Co do BMW to mnie się podoba, pasuje do ubiorku jak ulał. A tak wogóle to zazdroszczę wakacji w górach, sam bym się wybrał :D

Pozdrawiam

Napisano

A ja dostałem sypendium od cca.edu i wyleciałem do Stanów:)

oto pare zdjęc

alcatraz wnętrze

alcatraz8rw.th.jpg

alcatraz zewnetrze

alcatrazz17hi.th.jpg

promuje max3d przed studiem pixaru(niestety nie udało się wejść do samego studia, proboałem sie nawet "zapoznać" z ludźmi wjeżdżającymi ale nic z tego:/

pixar.JPG

west coast zią

nate9fu.th.jpg

i tutaj jeszcze panienki

jessicalaura0oa.th.jpg

kerry9my.th.jpg

i artykul jaki przygotowala o mnie kolezanka

zine5rd.th.jpg

i mój plakat

plakat9ro.th.jpg

dużo tego:)

Napisano

niom szkoda ze jestem taki stary :( hehe cycalek a wpadles na to ze po to dali ci to stypendium bys tu juz nie wracal :P

Napisano

hehe, fajny artykuł :D

Najpierw Alcatraz, potem Pixar, będziesz miał znajomości :D

Pozdrawiam

Napisano

kolegaalek: widze, ze nie zostawiasz na dziewczynach suchej nitki :] Tak trzymaj ;)

Tina troche przesadzila z tym "At first, Al looks like a regular young man from Poland...". Przeciez u nas wszyscy sa niezwykli.. :)

Napisano

'It's hard beeing black in Poland, so I immigrated to Poland' - muehehehe xD.

leander - no ba... Popatrz na komego (jakich ma kolegow do kapieli ;]), albo sikhama - wszedzie zabiera swoja furasie ;].

Napisano
  • Autor

kolegaalek -> hehe zarządzasz :D btw. co znaczy "loose condom" ? Tzn chodzi o polski odpowiednik, nie czaje niczego takiego :]

Napisano

uhu jaki odzew:)

marcin- no a co do lasek, to wiesz, ze ten murzyn na zdjeciu nr. 4 to tez laska, heh dla mnie to byl szok:)

rowr tak naprawde to oni chcieli mnie zabić-> dali mi nożyk chirurgiczny to wycięcia swoich prac i oto efekt (6 szwów, cięcie do kości:))

palec3vd.th.jpg

Vorek- oj znajomości ma teraz od cholery, nawet poznalłem producenta DVD z Gnomon workshop, ktory obiecał mi 5 dvd (dałem mo swojego maila miesiac temu i do tej pory sie nie odezwał:/)

Leander ba:)

Knysha- tego tekstu miało nie być, miało chodzić o to, że ja w sercu jestem murzynem i źle mnie traktowali w Polsce, wiec wróciłem do USA:p I w ogołe to zjebsuła, bo miało być bardziej po ziomalsku to napisne z przekleństwami i w ogóle:p

Leru uuu, źle leru zwątpiłem w twoje zią-alstwo, to znaczy "luźna gumka", podstawa ziomm

Napisano
  • Autor

nie wątp kolegoalku! Luźnej gumki nie znam :]

pozdrowienia dla zagranicznych bejbe

Napisano

Skoro wszyscy sie pokazuja to ja tez wyjde z ukrycia :) hehe tak mniej wiecej wygladam czekac w pelnym skupieniu patrzac na ktorys z koleji render ktory z zalozenia ma byc lepszy niz poprzedni hehehe.

me.jpg

Napisano

No i wróciłem z Zakopca.

1dzień... wycieczka doliną strążyską na Sarnią skałę (1377m) i zejscie Doliną Białego:

1sarnia.jpg

2sarnia.jpg

2 dzień... pogoda do d. ;)

3 dzień... start doliną Chochołowską (nudy ;) ), wejście na Ornak 1867 (musieliśmy z ojcem zrezygnować ze Starobociańskiego Wierchu ze względu na psującą się pogodę) i zejście doliną Kościeliską (pikna dolinka). Polecam ta trasę ze względu na piękne widoki i fantastyczny Ornak porośnięty pomarańczowo, czerwoną trawą i łatkami kosodrzewiny. Piękne widoki (wiadomo, brak drzew, nic nie zasłania). Poza tym wejście banalnie proste.

3ornak.jpg

Napisano

4 dzień... start w Palenicy Białszczańskiej. Po drodze wodogrzmoty Mickiewicza (nic specjalnego w sumie). Doliną Roztoki (trochę nudna) nad Wielką Siklawę (Wielki prysznic.. fantastyczna sprawa).

Siklawa

Potem dolina Pięciu Stawów (głównie wielki Staw)

5staw.jpg

>> Wielki Staw i jakiś bachor

i fantastyczna trasa na Szpiglasowy Wierch. Stepowe krajobrazy niemalże ;) Zero drzew, kosodrzewina, skałki. Jednym słowem raj :).

7szpigl.jpg

>> Zbocze Wierchu

Zaliczenie Szczytu. Wejście po łańcuchach.. jeśli ktoś ma lęk wysokości może być trochę strasznie... zwieńczone bardzo ładnymi widokami na dolinę 5 stawów z zachodu, morskie oko i czarny staw ze wschodu a z południa na Słowację).

9szpigl.jpg

10szpigl.jpg

11szpigl.jpg

Zejście nad Morskie Oko i z Morskiego do wyjścia. 11h na nogach w tym ze 2h potwornie nudnego szlaku z Morskiego Oka do busu po asfalcie. Tak czy siak polecam.

A to Ja na szczycie ;)

Napisano

Batou Ty farciarzu :) Zazdroszczę jak diabli, piękne zdjęcia.

Pozdrawiam

Napisano

Batou: Sarnia skala, to przepiekne miejsce. Szczegolnie w bardzo sloneczny dzien :]... Gdzies mam zdjecia robione przez mojego znajomego ;)...

Napisano
...11h na nogach w tym ze 2h potwornie nudnego szlaku z Morskiego Oka do busu po asfalcie. Tak czy siak polecam...

Skad ja to znam ;]. Tylko ze ja schodzilem z 4h z siora na plecach [pod gorke tez xD].

Napisano

dobra dam stare zdjecie z wycieczki heh ma chyba z 8 miechow teraz mam dlugie krecone wlosy i lepsza twarz :] heh jak dorwe nowe zdjecia to dam

hemmm bylem mocno zja.....napity :]

rowr28oc.jpg

a tu juz wogole bylo po mnie :)

ro14dv.jpg

co do szyi to sama mi sie tak zmasakrowala :]

Napisano

hehe co zrobic alkohol byl szemrany i troche ingerencji w kod genetyczny wprowadzil :D

Napisano

taa jasne, rowr, przestań ściemniać i powiedz wkońcu prawdę przed wszystkimi :D

Napisano

no dobra UWAGA LUDZIE TAK NAPRAWDE JESTEM TRANSWESTYTĄ :]

Napisano

o, wreszcie jakas bratnia dusza na forum ;)

Moje jakies poroczne zdjecie na domowym stanowisku pracy :D

cam0003481nb.jpg

:D

Napisano

eee hehe deus :*

hemmm eee czemu wszystcy maja taki pozadek w pokoju co wy sprzatacie do tych zdjec czy co????

Napisano

Ja np. mam porządek w pokoju :P Może nie taki jak na pulpicie (do minimalizmu trochę brakuje moim 4 ścianom) ale jednak.

Jedyny objaw chaosu to :

Monitor poobklejany czarny kartonem :P

Rower na środku pokoju upaćkany w błocie

.. i kilka innych drobiazgów które chyba tylko w oczach matki zaburzają harmonię i porządek (walające się pisma, szklanki, ubrania, papier toaletowy, ciężarki itp. drobiazgi).

Napisano

buhahaha eeee ja mam jeszcze prywatna kolekcje plesni i pierwotniakow z ktorych jestem naprawde dumny :D

Napisano

eeee dokladnie nie wiem a co mam warstwe wierzchnia zeskrobac i sprawdzic????:):):)