Knysha Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 thorgal - na koncercie ;] Salv - oj to sie przekonaj ;] AGmakonts - nie skomentuje ;P kome - hmm dalej mam te 182 cm wzrostu ;> mentaller - w tym roku pisze mature ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 aaa zdradzę swój zarys... co mi tam;) http://img495.imageshack.us/img495/5959/jahaha6yq.jpg Jak widzicie pozdrawiam Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 a poznaje, widziałem cię ostatnio na poczcie ;p p.s. ładna koszulka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 dawno mnie tu nie bylo, zycie mnie doswiadczylo dosyc solidnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 a gdzie dresy i czapka ;( to nie ten sam dres :( ---------------------- chociaz buty pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 kome sie o buty nie pyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 przecież się pyta ;] oj dresie, wyglądasz jakoś ... tak ... jakbyś mieszkał w polsce C :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Knysha nielot007 kuciel sory chlopaki.. ale wasze zdiecia mi sie tez napatoczyly heh niezłe, też zrobiłem podobne, mam nadzieje maras, że sie nie obrazisz:) maras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 heh niezłe, też zrobiłem podobne, mam nadzieje maras, że sie nie obrazisz:) ...i jak tu pokazac swoje prawdziwe oblicze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Jeszcze przed ślubem... z narzeczoną na imprezce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 fajny kalendarz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 cyan magenta yellow black? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 łeee do tej pory myslalem ze karbon :P ..czlowiek nosi w glowie nieswiadomosci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Kris_R boje sie ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 przepraszam, musialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 illy rotfl xD, mogłeś coś na ekran innego dać:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 illy - lol , dobre jak zawsze Kris - fajne foty ;] wiec to juz żona czy jeszcze nażeczona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Hehe ok dostałem foty z sobotniej sesji (Monastyr tym razem) echh szkoda ze nie wszystkie bo fajniejsze były ale szlak pamięć trafił ;( Tutaj otwór gębowy naszego MG :p Tu wszyscy gracze (przerwa o 03:00 w nocy) Tu znów nasz MG tym razem robi uniki pzred kostkami Tu ja (nie czepisć się, szpiegiem gram:p ) Znów ja i kawałki reszty:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 No nieźle illy!! :D na tej przeróbce twojej wyglądam jakbym się zastanawiał co to w ogóle jest! :D klawiatura? hmm... a jak to działa? LOL :D Kome > nie bój się... nie gryzę :) no może czasami... trochę Marcin > to jeszcze narzeczona.. w kwietniu ślub. AGmakonts > co za ekipa! :D aż mi się łezka w oku zakręciła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Kris_R się zastanawia bo klawiatura jest "w drugą stronę": 8) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 AG, co sie stalo twojej kolezance za toba na ostatnim zdjeciu :D edit - no z ta klawiatura ja tez bym sie raczej nie polapal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Kome - to facet jest:P a tak wygląda bo go uderzyłem gdzieś niechcący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 ale z was giki, bez ory ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Kris_R ja cię gdzieś chyba widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Hoho, to sie w kwietniu posypią zdjecia od Krisa. Slub, wesele, miesiac miodowy.. chrzciny.. ;) Nigdy tu nie eksponowalem nadmiernie rąk, a poniewaz zostaly uwiecznione w sprzyjajacych okolicznosciach wiec wrzucam.. I moze to. W przerwie sesji troche poskakalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 w pierwszej brakuje mi jednak głowy modelki - mały ale drażniący szczegół co do drugiego: oooha! skąd ty masz takie pomysły?? :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 co do drugiego: oooha! skąd ty masz takie pomysły?? :) hehe, teraz mi sie skojarzylo, ale byc moze podswiadomie zainspirowalem sie akcją "stop wariatom drogowym" : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 22 Listopad 2005 Share Napisano 22 Listopad 2005 masz fajny pasek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 No i przedostatni post panowie. Ostatni bedzie w wiadomym dziale. Zebyscie mnie nie zapomnieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 kurdę, to z za konsoli też odchodzisz? :( zostaw nam chociaż jakieś swoje sety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Miałem kiedyś taki piękny plakat. Niestety ludzie jak do mnie przychodzili mierzyli mnie dziwnym wzrokiem, więc już nie mam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 dlaczego tak nisko zawieszony ? tak z czystej ciekawości pytam ;] ... EDIT: chyba że stoisz na krześle ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 no, już myślałem że to doda, masz szczęście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 mentaller- stoje na łóżku:p kome- nie myśl sobie, Dobra muzyka to moje drugie imię (i dlatego mam mandarynę na ścianie;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 ee ta lepsza :] http://karawan.blox.pl/resource/mandarynanago1.jpg Wystaw plakacik na allegro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 przyszedł taki czas aby zdradzić jak się wygląda:) fota 1 - stanowisko pracy, zwraca uwagę nienaganny porządek i masa wspomagaczy fota 2 - tu wyje do księżyca fota 3 - to niestety tylko ja bez retuszu w ps;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 hehe. kangupychota! xD druga fota to jakaś sesja czy co? tak artystycznie uchwycony profil kobitki + ty w tle? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 ghehe, własnie wcinam kangusy! troche drogie ale jest na cały dzień;) 2 fota faktycznie, nudziło nam sie w Chorwacji i cykaliśmy dziwne zdjęcia, niestety zwykłą cyfrówką za ok800pln, ale parę wyszło przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 fajne buty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 maras zacne zdjęcia:) zwłaszcza 2 mi się baaaaaardzo podoba a ja robiłem za króliczka :P na kuligu zeszłej zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 maras to spojrz lepiej na moje stanowisko pracy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 tylko ja nie umiem pracować w bałaganie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 chyba nie tylko ty :D thorgal: po co ci klucz hydrauliczny przy kompie?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 To jest rosyjski komp, trzeba go czasem restartować mechanicznie. Jak wszystko, co rosyjskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 echh ja swojego nie będe pokazywał, może nie aż tak jak u thorgal ale przebijam w ilości misek, talezy, kubków i kartonów po mleku:P no i czasem na tablecia kanapki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 chyba nie tylko ty :D thorgal: po co ci klucz hydrauliczny przy kompie?? :D To jest rosyjski komp, trzeba go czasem restartować mechanicznie. Jak wszystko, co rosyjskie. do restartu kozystam z mlotka.. stoi obok biurka (nie widac na zdieciu) a klucz potrzebny mi byl do podkrecania procka ;) a tak na serio to do rozkrecania sprzetu ktory przekladam na czyde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 maras zacne zdjęcia:) zwłaszcza 2 mi się baaaaaardzo podoba a ja robiłem za króliczka :P na kuligu zeszłej zimy uuu... to musiało być jakieś hardcorowe zimowe ognisko, co do 2 zdjecia widzę duże zainteresowanie, tak więc wyślę na maila każdemu kto da 50gr;) maras to spojrz lepiej na moje stanowisko pracy ;) przebijasz mnie zdecydowanie, najwiekszy niepokój wzbudzają dziwne przedmioty, które normalnie nie powinny sie znajdować na biurku:) Wygląda to tak jak byś wpadał do domu, wyciagał wszystko z kieszeni i rzucał na biurko (tel, klucze, portfel, fajki, zapalara, nożyk(!)), ja to wszystko zwylke wywalam na łóżko razem ze stertą ubrań, które w nocy zalegają na krześle a w dzień na łóżku właśnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Thorgal, mamy cos wspolnego - kubek. ;) Jak jedziemy z tymi miejscami pracy to jedziemy. Od dzisiaj mam cyfrowke, to sobie testuje. :) widok ogolny: szczegol: takiego go bedziemy pamietac: "powiedz cos... cos": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 ooooo nara RA Patrick Star na monitorze :D rządzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Ra: Hehe respect, też mam pulpa, tylko inny model ten z Mią (Umą) i spluwą, wisi sobie centralnie nad biurkiem. o taki wogle taki jak twój to pierwszy raz widze lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi