Skocz do zawartości

Z drugiej strony ekranu - AD 2005

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Długie pióra to podstawa. Aż się boję momentu kiedy zaczną wypadać :/ Choć z drugiej strony mój ojciec ma wciąż gęste włosy to może do pięćdziesiątki półmetrową kitę ponoszę :)

Napisano

MareG - to masz sie jeszcze posmiej ;] sesja zdjeciowa byla dluga ... a mi uda odmarzaly ;] chcielismy pozniej oddac do uzytku publicznego ale nie przeszedł testow na wytrzymalosc , a zainspirowal nas dzieciak ktory na zjezdzalni wyzej zsikał sie w portki ;] i sobie powiedzielismy ze nikt nie bedize sie tak kompromitowal i zbudowalismy kibelek ...

3.jpg

Napisano

Marcin - wypas ;)

Woznkt

Co do jednostek - Szwoleżer to napewno nie jest :).

Mysle, ze sa to legionisci (z ktorej kampanii to nie mam pojecia, ale cos kolo roku 1800), a dokladniej granadierzy :).

Napisano

Marcin wypas WC tak na świerzym powietrzu i mozna podczas uzytku

w nocy gwiazdy poogladac :) Przyjemne z pozytecznym.

A tak na marginesie na pierwszym zdjęciu czego szukała w tym sedesie ta postac? :P

Napisano

komorka tam mu wpadla ... bo caly lej byl wykopany do samej wody ... (tak to bylo na jeziorze gdzies tak z 10 m od brzegu ;]

a a komorka oczywiscie znalazla sie na dnie ;]

Napisano

@ Woznkt- II-gi pułk piechoty Xięstwa Warszawskiego. Patrząc na fotkę to jakiś cholernie świeży pobór... goli się tam ktoś ?

@Marcin- super. Sądząc po 2 i 3 zdjęciu to komórkę... olano ?

Napisano

nie , to kompletnie inne strony ;]

to jest Necko ... zaraz przy hotelu Warszawa , a raczej blizej sanatorium dla staroszkow ... teraz najpopularniejsza plaza w lato ...

no coz ... ktos kiedys wejdzie do wody i wylowi komorke ;]

Napisano
No to teraz moja kolej...

Kilka fotek z wyjazdu.

oo.. tego Pana to ja widzialem na ostatnim DTMie... dosc radosie smigal sobie.. i ciagle do kogos zagadywal :)

Napisano

@ Hatred- raczej nie... dokładnie przeciwnie (strasznie przeszkadzają przy całowaniu- wchodzą do nosa, łaskoczą w uda i takie tam). Szczęściem jestem żonaty z tolerancyjną kobietą i resztą osobników płci żeńskiej nie muszę się przejmować :)

Napisano

Loozack, to po lewej to profil? Wlasnie szukalem referek do modelu a tu jak znalazl :)

Korzystajac ze spaceru z psem i mgły zaprojektowałem przed chwilą statuetkę do Bitwy 2D ;)

statue.jpg