Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hheheeh..to sportsman z Ciebie....psujesz stereotyp wychudzonego, garbatego grafika komputerowego w wielkich brylach :P

• Odpowiedzi 1,2k
  • Wyświetleń 103,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Długie pióra to podstawa. Aż się boję momentu kiedy zaczną wypadać :/ Choć z drugiej strony mój ojciec ma wciąż gęste włosy to może do pięćdziesiątki półmetrową kitę ponoszę :)

Napisano

Hehe co za widok w poniedziałek rano! Od razu mi się humor poprawił! :D

Szczególnie drugie - klimatycznie "wyrenderowane" ;)

Napisano

MareG - to masz sie jeszcze posmiej ;] sesja zdjeciowa byla dluga ... a mi uda odmarzaly ;] chcielismy pozniej oddac do uzytku publicznego ale nie przeszedł testow na wytrzymalosc , a zainspirowal nas dzieciak ktory na zjezdzalni wyzej zsikał sie w portki ;] i sobie powiedzielismy ze nikt nie bedize sie tak kompromitowal i zbudowalismy kibelek ...

3.jpg

Napisano

Marcin - wypas ;)

Woznkt

Co do jednostek - Szwoleżer to napewno nie jest :).

Mysle, ze sa to legionisci (z ktorej kampanii to nie mam pojecia, ale cos kolo roku 1800), a dokladniej granadierzy :).

Napisano

Marcin wypas WC tak na świerzym powietrzu i mozna podczas uzytku

w nocy gwiazdy poogladac :) Przyjemne z pozytecznym.

A tak na marginesie na pierwszym zdjęciu czego szukała w tym sedesie ta postac? :P

Napisano

komorka tam mu wpadla ... bo caly lej byl wykopany do samej wody ... (tak to bylo na jeziorze gdzies tak z 10 m od brzegu ;]

a a komorka oczywiscie znalazla sie na dnie ;]

Napisano

@ Woznkt- II-gi pułk piechoty Xięstwa Warszawskiego. Patrząc na fotkę to jakiś cholernie świeży pobór... goli się tam ktoś ?

@Marcin- super. Sądząc po 2 i 3 zdjęciu to komórkę... olano ?

Napisano

nie , to kompletnie inne strony ;]

to jest Necko ... zaraz przy hotelu Warszawa , a raczej blizej sanatorium dla staroszkow ... teraz najpopularniejsza plaza w lato ...

no coz ... ktos kiedys wejdzie do wody i wylowi komorke ;]

Napisano

RK - skąd wiedziałeś że dwójka? :] a z tyłu to artylerzyści idą....

Napisano
No to teraz moja kolej...

Kilka fotek z wyjazdu.

oo.. tego Pana to ja widzialem na ostatnim DTMie... dosc radosie smigal sobie.. i ciagle do kogos zagadywal :)

Napisano

@ Hatred- raczej nie... dokładnie przeciwnie (strasznie przeszkadzają przy całowaniu- wchodzą do nosa, łaskoczą w uda i takie tam). Szczęściem jestem żonaty z tolerancyjną kobietą i resztą osobników płci żeńskiej nie muszę się przejmować :)

Napisano

Moje bejbe sobie aparat kupilo i mam pelno fotek z zaskoczenia ;]

Tutaj strasze

ill.JPG

Napisano

desu3.jpg

rano bylo robione - skrzywienie twarzy w stopniu wiekszym niz zwykle spowodowane zaspaniem :P

Napisano

o kurcze... faktycznie trochę morph target siadł ;)

Napisano

o ja :)

ja tez zapodam swoje zdjecie operacyjne, nie smiac sie to wszystko wina komorki

photo-21.jpg

Napisano

Hatred... ależ pijacki gordziel. Wygląda jakbyś mógł duże piwo na dwa łyki wydoić.

Napisano

zaden elo! a fe bron Boze! :P

hmmm smieszny? hmmm :> niewiem jak mam to odbierac....

RK :P

Napisano

ten po lewej to Twoje prawdziwe oblicze :> ;) tylko symetry Ci źle oczy odbiło ;)

Napisano

inaczej

prawy: rendering leci juz 4 godzine

lewy: komp sie zawiesil

Napisano
lewy: komp sie zawiesil

A na usta juz sie cisnie '#%@$#&^%#@#%!@#^#%&&$' ;)

Pzdr :)

Napisano

Normalnie jak Was obejrzałem , i poczytałem Wasze komentaże .. jesteście FAJNYMI ludzmi. Spoko Rodzinka. i uśmiałem się do łez... pozdro.

Napisano
A na usta juz sie cisnie '#%@$#&^%#@#%!@#^#%&&$'

morda_mix.jpg

CZY TE OCZY MOGA KLAMAC (...)?

Napisano

Loozack, to po lewej to profil? Wlasnie szukalem referek do modelu a tu jak znalazl :)

Korzystajac ze spaceru z psem i mgły zaprojektowałem przed chwilą statuetkę do Bitwy 2D ;)

statue.jpg

Napisano

nie widac zebys skorzystal ze ps`a

ps: jak zwykle slabo z anatomia, krotkie nogi za duza glowa itd... ;)