vision3d Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 Jeden z ostatnich modeli jaki ukonczylem. Czekam na komentarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 mi sie podaoba bardzo ... nie jestem jakims tam fane woozkow ale lubie fajne modele...lakier taki matowy,czy taki mial byc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 hym opelek co tu powiedziec w orginale bardzo ladny samochodzik oparty na elise ale pokaz go tak zeby mozna bylo cos powiedziec ale juz mi sie okolice bocznych wlotow nie podobają i chyba cos sie dzieje na tylnim blotniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 Witam! model bardzo ladny to co zaznaczylem sie baaardzo rzuca w oczy naprawde sie rzuca jak to zobaczylem to wszedzie to widzialem:D:D ale jak mozesz daj jeszcze pare ujec to inni cos wiecej powiedza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 28 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2005 zaraz powrzucam, wlasnie uzeram sie z serwerem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 28 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2005 Baldack lakier mialbyc matowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 wiesz tak sobie przypominam twoje modele i chyba najlepszy byl nissan chyba to byl nissan moze tak :) . speedster kiepski jest kiepski bo jest poprostu krzywy wiekszosci powierzchni wogole nic nie trzyma sie kupy. wlot boczny blotniki tragedia poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 jest sporo niezgodności z oryginałem jak choćby to przejście drzwi w krawędź przedniego nadkola (przerąbana część) a także brak ciągłości powierzchni (środkowa krawędź maska-wlot jest wyraźnie urwana), jednak ogólnie scenka sprawia bardzo miłe wrażenie, zwłaszcza lakier mi się bardzo podoba, jest taki... skromny, a jednocześnie bardzo ładny :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferdkowaty Napisano 28 Styczeń 2005 Share Napisano 28 Styczeń 2005 Mi model bardzo sie podoba ale jak sie przyjzec to widać pare niedociągnięć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 witam ;) dosc pokrzywiony model na pierwszy rzut oka wydaje sie byc bardzo dobry ale po przyjrzeniu widac niedociagniecia i odstepstwa od oryginalu.. no i rendery jak dla mnie troszke za ciemne ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 model miejscami troche pokrzywiony ale ogolnie robi dobre wrazenie. Lakier mi sie nie podoba ale to kwestia gustu, no i mogloby byc troche jasniej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 29 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2005 Jejku Wy to zawsze znajdziecie dziure w calym;P Nikogo nie oszczedzicie;P A tak powaznie... drobne bugi sa ale to normalne jak na wykonanie modelu ma sie 4-5 dni:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 nic nie widze! :( ale pierwszy obrazek, mi wystarcza, vision3d to juz marka sama w sobie;) nie ma sie co czepić (...), czekam na większe i z innych ujęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 ja tylko komentuje to co widze nic wiecej, a widze co widze a ze w 5dni to hym ale dalej widze co widze no co ja zrobie :P tak to jest jak sie oddaje po ogolna krytyke :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cjk6 Napisano 29 Styczeń 2005 Share Napisano 29 Styczeń 2005 gdzies juz kiedys widziałem tutorial do tego samochodziku i to identyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 Zgodne z oryginałem,cały czas to ludziska piszą .I co z tego? Może autor miał taką wizję,może ta niezgodność jest lepsza niż oryginał ,jak dla mnie super modelik .Nie czepiajcie się panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hokr Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 w czym to renderowales?? fajnie wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 30 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2005 Rendering oczywiscie Brazil R/S:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seo000 Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 Jest błędów, jest ;/ Trzeba ci przyznać że autko wcale nie jest takie łatwe, bardzo dawno temu próbowałem go zrobić i wiem jakie speedster ma dziwne przejścia kształtów. A poza usprawiedliwaniem to fajne materiały. PS. Dawoj siatulca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 Tak słuchajcie Seo........................tylko potem nie mowcie, że Wam w nogi ziomno:D Pracka baaaardzo mi sie podoba, a siatke to bym tez chetnie zobaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 30 Styczeń 2005 Share Napisano 30 Styczeń 2005 jak zwykle super pracka gratuluje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 a mi pomimo kilku niedociagniec bardzo sie podoba modelik . Modelowales splajnami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 31 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2005 Nie, juz nie modeluje na spline'ac, tylko poly:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 31 Styczeń 2005 Share Napisano 31 Styczeń 2005 aha :] mimo wszystko model mi sie podoba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 1 Luty 2005 Share Napisano 1 Luty 2005 a gosciu, ktorego widzialem zdaje sie na cgtalk... :) trzymiesz poziom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi