Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 4,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mi sie podaoba bardzo ... nie jestem jakims tam fane woozkow

ale lubie fajne modele...lakier taki matowy,czy taki mial byc??

Napisano

hym opelek co tu powiedziec w orginale bardzo ladny samochodzik oparty na elise ale pokaz go tak zeby mozna bylo cos powiedziec ale juz mi sie okolice bocznych wlotow nie podobają i chyba cos sie dzieje na tylnim blotniku

Napisano

Witam!

model bardzo ladny

to co zaznaczylem sie baaardzo rzuca w oczy naprawde sie rzuca jak to zobaczylem to wszedzie to widzialem:D:D

ale jak mozesz daj jeszcze pare ujec to inni cos wiecej powiedza:D

Napisano

wiesz tak sobie przypominam twoje modele i chyba najlepszy byl nissan chyba to byl nissan moze tak :) . speedster kiepski jest kiepski bo jest poprostu krzywy wiekszosci powierzchni wogole nic nie trzyma sie kupy. wlot boczny blotniki tragedia poprostu

Napisano

jest sporo niezgodności z oryginałem jak choćby to przejście drzwi w krawędź przedniego nadkola (przerąbana część) a także brak ciągłości powierzchni (środkowa krawędź maska-wlot jest wyraźnie urwana), jednak ogólnie scenka sprawia bardzo miłe wrażenie, zwłaszcza lakier mi się bardzo podoba, jest taki... skromny, a jednocześnie bardzo ładny :)

pozdrawiam

Napisano

witam ;) dosc pokrzywiony model na pierwszy rzut oka wydaje sie byc bardzo dobry ale po przyjrzeniu widac niedociagniecia i odstepstwa od oryginalu.. no i rendery jak dla mnie troszke za ciemne ;)

pozdrawiam

Napisano

model miejscami troche pokrzywiony ale ogolnie robi dobre wrazenie. Lakier mi sie nie podoba ale to kwestia gustu, no i mogloby byc troche jasniej

pozdro

Napisano
  • Autor

Jejku Wy to zawsze znajdziecie dziure w calym;P Nikogo nie oszczedzicie;P A tak powaznie... drobne bugi sa ale to normalne jak na wykonanie modelu ma sie 4-5 dni:/

Napisano

nic nie widze! :( ale pierwszy obrazek, mi wystarcza, vision3d to juz marka sama w sobie;) nie ma sie co czepić (...), czekam na większe i z innych ujęć.

Napisano

ja tylko komentuje to co widze nic wiecej, a widze co widze a ze w 5dni to hym ale dalej widze co widze no co ja zrobie :P tak to jest jak sie oddaje po ogolna krytyke :P :D

Napisano

gdzies juz kiedys widziałem tutorial do tego samochodziku i to identyczny

Napisano

Zgodne z oryginałem,cały czas to ludziska piszą .I co z tego? Może autor miał taką wizję,może ta niezgodność jest lepsza niż oryginał ,jak dla mnie super modelik .Nie czepiajcie się panowie

Napisano

Jest błędów, jest ;/ Trzeba ci przyznać że autko wcale nie jest takie łatwe, bardzo dawno temu próbowałem go zrobić i wiem jakie speedster ma dziwne przejścia kształtów. A poza usprawiedliwaniem to fajne materiały.

PS. Dawoj siatulca.

Napisano

Tak słuchajcie Seo........................tylko potem nie mowcie, że Wam w nogi ziomno:D

Pracka baaaardzo mi sie podoba, a siatke to bym tez chetnie zobaczył.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności