Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hym opelek co tu powiedziec w orginale bardzo ladny samochodzik oparty na elise ale pokaz go tak zeby mozna bylo cos powiedziec ale juz mi sie okolice bocznych wlotow nie podobają i chyba cos sie dzieje na tylnim blotniku

Napisano

Witam!

model bardzo ladny

to co zaznaczylem sie baaardzo rzuca w oczy naprawde sie rzuca jak to zobaczylem to wszedzie to widzialem:D:D

ale jak mozesz daj jeszcze pare ujec to inni cos wiecej powiedza:D

Napisano

wiesz tak sobie przypominam twoje modele i chyba najlepszy byl nissan chyba to byl nissan moze tak :) . speedster kiepski jest kiepski bo jest poprostu krzywy wiekszosci powierzchni wogole nic nie trzyma sie kupy. wlot boczny blotniki tragedia poprostu

Napisano

jest sporo niezgodności z oryginałem jak choćby to przejście drzwi w krawędź przedniego nadkola (przerąbana część) a także brak ciągłości powierzchni (środkowa krawędź maska-wlot jest wyraźnie urwana), jednak ogólnie scenka sprawia bardzo miłe wrażenie, zwłaszcza lakier mi się bardzo podoba, jest taki... skromny, a jednocześnie bardzo ładny :)

pozdrawiam

Napisano

witam ;) dosc pokrzywiony model na pierwszy rzut oka wydaje sie byc bardzo dobry ale po przyjrzeniu widac niedociagniecia i odstepstwa od oryginalu.. no i rendery jak dla mnie troszke za ciemne ;)

pozdrawiam

Napisano

Jejku Wy to zawsze znajdziecie dziure w calym;P Nikogo nie oszczedzicie;P A tak powaznie... drobne bugi sa ale to normalne jak na wykonanie modelu ma sie 4-5 dni:/

Napisano

nic nie widze! :( ale pierwszy obrazek, mi wystarcza, vision3d to juz marka sama w sobie;) nie ma sie co czepić (...), czekam na większe i z innych ujęć.

Napisano

ja tylko komentuje to co widze nic wiecej, a widze co widze a ze w 5dni to hym ale dalej widze co widze no co ja zrobie :P tak to jest jak sie oddaje po ogolna krytyke :P :D

Napisano

gdzies juz kiedys widziałem tutorial do tego samochodziku i to identyczny

Napisano

Zgodne z oryginałem,cały czas to ludziska piszą .I co z tego? Może autor miał taką wizję,może ta niezgodność jest lepsza niż oryginał ,jak dla mnie super modelik .Nie czepiajcie się panowie

Napisano

Jest błędów, jest ;/ Trzeba ci przyznać że autko wcale nie jest takie łatwe, bardzo dawno temu próbowałem go zrobić i wiem jakie speedster ma dziwne przejścia kształtów. A poza usprawiedliwaniem to fajne materiały.

PS. Dawoj siatulca.

Napisano

Tak słuchajcie Seo........................tylko potem nie mowcie, że Wam w nogi ziomno:D

Pracka baaaardzo mi sie podoba, a siatke to bym tez chetnie zobaczył.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności