maritim Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 Kanapa, fotel, lawa maja 744 poly...Jedna txt 256x256 Cala reszta to dodatek...dla urozmaicenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 hehe fajnie bipedy i wogóle wszystko w skali 1-10 oceniam na 10 powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 swietny pomysl:) bardzo ladne kanapy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert B. Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 ciekawe ciekawe!! Fotele i tło jak z matrix-a hehe pozytywne!! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 bardzo mi sie podoba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 Świetne, ani słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 acha, ladnie oklejone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 744 lacznie? tak czy inaczej ladnie to wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Whoa, widze postep :) A ja tylko gram :) Sims 2 mowisz?? nie mowisz, ale daje rade. Popraw mi zaraz te "podramienniki" czy jak to, oparcia na rece??No i wiem, dales ciala... a gdzie talerze??(wez od Krzymasa moze jeszcze ma te swoje slynne po 7000 poli:)) Odezwij sie czasem. Take care Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 kurde to jest fajne! Jakos tak "zyja" te bipedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Super, klimatem przypomina mi gre the sims fajnie otexturowałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 hehe super modele i texturowanie ! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi