Napisano 11 Luty 200520 l HEllo;) zawsze chcialem zrobic carrere gt ale odwagi mi nie starczalo no ale przyszedl czas...... moim zalozeniem tego "projektu" bedzie sam model bez tex bo ich nie umiem:( chce zrobic wnetrze i dwie wersje z dachem (ktorego jeszcze nie ma) i bez:D:D wiem ze jest troche krzywizn nadkole krzywe i ten bug kolo drzwi po prawej(okropny):D:D >>ale teraz bede to poprawial uwaga:moje enoz jest juz prawie skonczone nie bede robil textur dokoncze model pare duperelkow i bedzie skonczony:D:D pozdro >>EDIT tego buga po prawej od drzwi juz poprawilem
Napisano 11 Luty 200520 l Ladne bedzie, ale zeby cos pomarudzic to powiem: znowu Porshe Carrera... jakies kompleksy od modelu panny Pussik dostaliscie? :D
Napisano 11 Luty 200520 l Czesc, widze ze poszla lawina same porszaki na forum ale to dobrze ciesze sie bardzo, dzieki temu wiecej motywacji, wzasadzie nowa mala bitwa, a tak wogole dzieki za komentarze, pozdrawiam
Napisano 11 Luty 200520 l Autor Wtorek na pewno nie od pussik (co wy sie jej czepiliscie;)) bardziej juz od majestica:D ale zawsze chcialem wymodelowac carrere gt
Napisano 11 Luty 200520 l Autor kolejne poprawki mam juz karoserie wymodelowana teraz poprawki krzywizn:) narazie ponad 80k facow
Napisano 12 Luty 200520 l heheheaaha wiecie co swiat chyba idzie do przodu, nastala nowa era ;> era carrery gt.. ;> era audi tt odchodzi powoli w niepamiec ;> modelik fajny no ale kilka bugow jest, nieladna krzywizna z przodu nad wlotem
Napisano 12 Luty 200520 l Autor nie chcialo mi sie czekac az sie render skonczy:D:D tak jakos wyszlo:D
Napisano 13 Luty 200520 l jestem pod dużym wrażeniem jak sprawnie ci to idzie, szczególnie że sam kompletnie nie umiem modelować samochodów :P
Napisano 13 Luty 200520 l no, jest swietnie :D troche rowki podejrzanie wygladaja ale poza tym jest super
Napisano 14 Luty 200520 l Autor dzieki za posty. xMark chyba wykrakales:D:D >>PILNE mam problem zaczolem robic wnetrze macie jakies referki deski rozdzielczej albo chociaz jakies zdjecia z boku z gory z kazdej strony sie przyda:( bo bez tego to bede to dluzej robil i nie wiem czy mi wyjdzi tak jak ma byc:D:D
Napisano 14 Luty 200520 l http://www.highresautoimages.com/porsche/carreragt.html http://images.google.pl/images?q=carrera+gt+interior&hl=pl&lr=lang_de&start=0&sa=N http://www.mototapety.za.pl/porsche.html Jak jeszcze nie widziałeś, ale wydaje mi się że połowa ludzi na forum z tego korzysta, więc..... No, ale może sie przyda :) A co do modelu dla mnie supcio jest. POzdro i powodzenia (wybrałeś super auto, ale zarazem trudne w modelowaniu tak wię życze jeszcze raz powodzenia :D)
Napisano 14 Luty 200520 l Autor dzieki bubu za zdjecia mam podobne ale kilku nie mialem napewno sie przydadza:):) a tutaj progress mojego wnetrza cieniutko idzie ale jakos idzie wiem ze ma troche bugow ale poprawie to bo to jest dopiero poczatek:D:D w paru miejscach zapomnalem dac chamfera:D:D wiem ze jest strasznie krzywe ale bede to wszystko prostowal:P aha to co jest takie osobne to to jest zaokraglone tylko tak na renderze wyszlo aha wszystko idealnie pasuje do szyby;) ps mi tez sie wydaje ze jest to trudny samochod:) ps2 jak macie jakies ZDJECIA deski rozdzielczej to niekrepujcie sie;) pozdro
Napisano 18 Luty 200520 l Nielot007, jak dla mnie to siatka jest świetna, szybko Ci idzie, czekamy na aktualizacje pozdro
Napisano 18 Luty 200520 l Naprawdę spoko ci idzie tylko wydaje mi się, że to wgłębienie na gałke skrzyni biegów jest w oryginale troszeczkę bardziej płytkie (mniej wklęsłe), ale ogólnie spox :)
Napisano 13 Marzec 200519 l Autor hohoho troche mnie tu nie bylo:) ale powracam z kolem i z do dupy bieznikiem
Napisano 13 Marzec 200519 l nielot masz bieznik jak do SUVa albo do terenówki :P wogóle cała oponka jakaś taka wielka; samochodzi bardzo fajny, ale cos masz swiatła masz płaskie, ale to pewnie jeszcze niedokonczony element; pozdrawiam
Napisano 13 Marzec 200519 l Hmm fakt. Oponki są mizerne w porównaniu do całego modelu.No ale chyba je poprawisz więc trzymam kciuki :)
Napisano 13 Marzec 200519 l terenowa carrera lol :P prosze powiedz ze widzisz ze te opony sa zle. troszeczke za duzy profil i troszeczke za gleboki bieznik ;)
Napisano 13 Marzec 200519 l Ziarno,ziarno.Po co tyle ? Model ok ale render wygląda jak wydruk z taniej gazetki
Napisano 13 Marzec 200519 l Autor kome: ale powracam z kolem i z do dupy bieznikiem ale felga jest dobra powiedz ze nie?? darcon--> bo to tania gazetka(produkcja) jedziemy po kosztach nie ma zadnego sponsora wiec co ja moge na to poradzic:)
Napisano 14 Marzec 200519 l rzeczywiście bieżnik jest trochę !!! fatalny a światła powinny być trochę uwypuklone
Napisano 15 Marzec 200519 l nielot popraw ten bieznik, bo ... ;) Model mi sie podoba, nawet bardzo :). Powodzenia w dalszym modelowaniu :). Pzdr
Napisano 15 Marzec 200519 l Autor nielot popraw ten bieznik, bo ... ;) prosze powiedz ze widzisz ze te opony sa zle. troszeczke za duzy profil i troszeczke za gleboki bieznik ;) rzeczywiście bieżnik jest trochę !!! fatalny Ale bieźniki to mnie rozbroiły :P ho ho ho;) toscie sie rozpisali no ale racje macie jak sam napisalem do dupy bieznik:) ale jak teraz powicie ze jest do dupy to chyba sie powiesze;);) a tak na serio moze byc?????????????????????? ps. cale kolo ma 45k facow:)
Napisano 15 Marzec 200519 l no duuuuuuuuuuuuzo lepiej ale wydaje mi sie ze sama oponka jest za gruba (render samej oponki); na samochodzie jest duzo lepiej BTW fajna felga
Napisano 15 Marzec 200519 l podzielam zdanie kolegi, że opona jeszcze jednak za szeroka, no i zmiejszył bym te "wypustki" ??? (czy jak to się nazywa) na samej oponie
Napisano 15 Marzec 200519 l Fajna furka, ale bierznik to ci naprawde jakoś ciężko idzie, mógł byś wrzucić referke z której robisz? Nie wiem może ta tak ma ale zazwyczaj to więcej jest wystającego bierznika niż wgłębień, a u ciebie to tak pół na pół się rozkłada.
Napisano 16 Marzec 200519 l Autor slim wiem ze jest za malo wypustek;) za duze sa przerwy miedzy jedna czescia to moze poprawie (jak sie bedzie chcialo) pozdro
Napisano 16 Marzec 200519 l Sam bieznik wydaje sie byc ok, ale cala opona jest jakas przepompowana. To sciecie opony do felgi jest troche przesadzone, tak mi sie wydaje. Tutaj masz "maly" obrazek dla porownania:) http://www.pegasus.com.pl/dziennikarze/pirelli/pzero_nero/pzero_nero_opona.jpg
Napisano 16 Marzec 200519 l Autor hehe blood no sciecie jest "lekko przesadzone" ale jak pisalem tylko bieznik taki zostaje inne sie pozmienia;);) a jak mam rozumiec "przepompowana"?? pozdro
Napisano 16 Marzec 200519 l Srodek opony jest za wysoko w stosunku do brzegow, przez co opona wydaje sie napompowana. Obniz troche srodek oponki, a bedzie dobrze :). Pzdr
Napisano 16 Marzec 200519 l Tak jak mowi Lt.Knysha. Grzbiet opony powinien byc bardziej płaski. A jeszcze moglaby miec mniejszy profil.
Napisano 17 Marzec 200519 l moim zdaniem oponka jest wystarczają co dobra, może tylko jeszcze troszeczkę za szeroka
Napisano 17 Marzec 200519 l Autor hmmm nie wiem czemu za szeroka przeciez ona jest juz prawie plaska(waska jak papier)!!:)
Napisano 19 Marzec 200519 l Opona is good bardzo ladna jak dla mnie Pracuj i pokaz nam kolejne renderki...............:)
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Autor witam!! zamieszczam jak mam zamiar zrobic scene to co tu widzicie to jest tylko pokazanie aha i nie mowcie ze to nie pasuje itp bo tu wszystko bedzie zmienione proporcje kuleja itp drzewa doja zostana przemyslane materialy itp aha sorki za takiego dof'a!! ale pierwszyraz go uzywalm:D a drugi raz mi sie nie chce juz renderowac:D:D juztro postaram ise juz zaczac pracaowac na d scena:D:D aha moze polacze carrera gt i ferrari enzo bedzie taki maly wyscieg pozdro
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Dawaj nielot dawaj, nigdy nie przestawaj :) Ale ten wyscig zapowiada sie super. Pojedynek 1 na 1 na amerkanskiej szosie. BOMBA. Nie zawal
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Niewiem,ale ta roślinność mocno mnie rozbawiła(tak jakbyś na planecie z napisem KILL rozsypał bratki :) ),zrezygnuj z tego.Jak zwykle,a może ja mam za dobry wzrok? (Przedostani render) Przesadziłeś z ziarnistością,siarka że aż pali ;)
Napisano 3 Kwiecień 200519 l Proporcje sa cos nie tak i te krzaczki sa za rowne. Wyglada jak resorak wsrod lego:)
Napisano 4 Kwiecień 200519 l nie no zrobiles postepy od ostatnich 3 miesiecy :) pikna pracka sie zapowiada :> Pracuj dalej