Hindus Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 podpisuje sie pod resztą ;) tak 3maj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 no Pionierku, gratulacje, pamiętaj o max3d.pl jakby co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Moje zdanie na temat tej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Warto docenić bardzo dobrą robotę i fakt, że cały świat (cg) pieje z zachytu. Więc ja ci daję za to wszystko 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 obyś dzięki temu stał się rozpoznawalny i żeby zaczęło ci to przynosić duże dochody... tylko nie przenoś się na auta bo nie lubię konkurencji ;> pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Panownie, ja powiem tylko tyle: dzieki z dostaniem sie do 'elemental2' bedzie bardzo ciezko oczywiscie, tam sa tylko najlepsze prace, ale trzymam (i Wy rowniez) kciuki, niezaleznie od wyniku dam info tu w tym topicu, mam nadzieje ze Leru nie bedzie mial nic przeciwko ze za jakis czas odkopie ponownie watek :) dzieki i pozdrawiam ! Pionier..ek :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 gdzie wchode na jakas stronke poswiecona gradice 3d tam wszedzie widze twoja pracke, gratuluje Ci i zycze wicej sukcesow. Widze ze powoli ludzie zaczynaja sie wybijac, trzeba zareklamowac jakos to forum:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Haha, zobaczcie sobie na google.com, wpiszcie w wyszukiwarce obrazków "czołg" i co wyskakuje pierwsze...? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 http://pl.wikipedia.org/wiki/Czo%C5%82g :P ale szukalem na google.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorazek Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 ech... i co ja mam powiedzieć, jak to zobaczyłem to mnie zatkało. gratulacje i dalszych sukcesów PIONIER pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi