flesz_gordon Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 witam popelnilem samochod ;) grzebie przy nim juz jakis czas; wiem ze boczne szyby sa krzywe :) bede wdzieczny za wytkniecie bledow i itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 ale jesteś super flesz_gordon ale ci ta panda wyszła super model jestem pod wrażeniem ale tu mam coś oprócz wspomnianych szyb, to coś mi nie pasi przy tych listewkach co zaznaczyłem na przednim pasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 niom modelik jest super ale wydaje mi sie ze ona jest za dluga ! ;/ to konca tylnych drzwi jest ok ale potem ten tyl jest troszke da bardzo wysuniety i to dziwnie wyglada O_o ! aleja kto popravisz to bedzie extra ;] powodzenia! pozdro V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=lang_pl&q=fiat+panda&btnG=Szukaj Proprcje się zgadzają. Panda jest z tyłu taka "wysunięta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 największy błąd jaki mi się rzuca w oczy to kanciaste przejście między światłem a maską .... w orginale napewno tak nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 javor - napewno to tylko kopernik nie zyje ;) bardzo ladny model pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon73 Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Bardzo ładny model, dorobiłbym jeszcze wnęki kół, brak ich jest widoczny na ostatnim rederze, ale to drobiazg. Czekam na materiały, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 nieźle... mogę powiedzieć, że nawet bardzo dobrze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 modelik naprawde fajny ale mnie nie podchadza przednie swiatla i ich okolice ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek93 Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 największy błąd jaki mi się rzuca w oczy to kanciaste przejście między światłem a maską .... w orginale napewno tak nie jest Oj, napewno tak nie jest. A tutaj dobrze to widać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 2 Marzec 2005 Autor Share Napisano 2 Marzec 2005 dzieki za odzew :) ta przednia atrapa co pokazal marcin_mocny nie ma smootha (zapomnialem heh)- i moze cos niegrac a okolice swiatel jeszcze obadam ;) aa kurde juz zgłupiałem, ciagle cos poprawiam, przestawiam, przesowam- przewalone z tymi samochodami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{VeTeR} Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 świetny model... [ Pozdrawiam VTR ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 2 Marzec 2005 Share Napisano 2 Marzec 2005 Bardzo ladny modelik. Nie ma sie czego czepic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 modelik niezly, ale mi cos przednia szyba nie pasi szczegolnie gorny rog, tak jakby wystawal i w ogole chyba jest za plaska pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 13 Marzec 2005 Autor Share Napisano 13 Marzec 2005 witam- to takie testy, w zasadzie bawienie sie mentalem wrzucam bo moze ktos powie cos ciekawego ;) kurczak..na dniach potestuje rendery w Vrayu w ogole zapomnialo mi sie o meshsmoocie i wyglada to jak wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 czy to ten sam model? eee.. ten lakier jakos bardzo go pokrzywił :P no szczerze to kiepskie te materialy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Model świetny! Z materiałów możnaby jeszcze troche wycisnąć. Czekam na rendery w Vrayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 lakier jakis za bardzo bylszczacy o reflektorach juz nie wspomne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 vray moze ktos ma pomysl jak ladnie to oswietlic? samochod...bosze ile z tym babrania, nastepny zrobie za 2 lata hehe- wprawdzie jeszcze tego nie skonczylem .. bede wdzieczny za wytkniecie tego i owego a teraz zrobie sobie przerwe- trzeba obczaic "expres polarny" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 górny tylny słupek i jego okolice dziwnie wygłądają... chyba zapomniełeś dać tam chamfera ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 gordon probowales renderowac moze w v-rayu, ale materialy w standardzie-szare? Bo ja mam taki walek, ze na obiekcie po renderingu mam miejscami takie ciemniejsze plamy i nie wiem od czego to zalezy. Myslalem ze to przez siatke ale w tych miejscach gdzie sa plamy siatka jest jak najbardziej w porzadku. Moze wiesz albo kto inny jak tego wałka sie pozbyc? A jesli chodzi o twoj samochodzic to modelik bardzo fajny, a do rendera moglbys wykorzystac HDRi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 24 Marzec 2005 Autor Share Napisano 24 Marzec 2005 tutaj jest wszystko vray material materialy standardowe maxa podobno lubia sie kaszanic w tym rendererze ja uzywam vraya od paru dni to za wiele nie wiem heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!Ld Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 mam pytanie, czym jest ta kulka "unosząca" sie za lewym tylnym kołem. Poza tym na drogim obrazku ukazujacym tył pandy chyba niema prawego tylnego koła. Pozaytym to model jest śliczny. Pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi