@seba@ Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Domek: szybkie zlecenie, mialo wyjsc tak jak z katalogu :) Domek1: To taka szybka wizka dla klienta bez otoczenia Kilka szybkich wnętrz, to był przetarg odnosnie mieszkaniówki, wystrój, aranżacja nie były tematem opracowania. I jeszcze aksonometria (bez dachu) do konkursu "centrum sportu" Koncepcja Witold Gawłowski Czekam na obiektywną krytykę, jak zawsze zresztą pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 odemnie krytyki nie uslyszysz @seba@ to co zrobiles jest swietne. super oswietlenie estetyczny modeling gratuluje bardzo dobra robota
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Witam, WOW 8-) Ale wypas wszystko sterylnie czyste oswietlenie great, super dobrana kolorystyka !!!
JunioR Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Witam, Jestem zachwycony tymi scenkami zwlaszcza 6 i 7 renderem !!!! Gratuluje !!
flesz_gordon Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 bardzo przyjemne, podoba mi sie :) a tak przy okazji moglbys zdradzic czym robiles trawe?- ladnie wyszla to jakis plugin czy po prostu kombinacja map
hcpiter Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Moim zdaniem trawka zrobiona displament mod(nie wiem jak sie to pisze;) ) w V-ray`u (ale tylko tak mysle ) :)
@seba@ Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Napisano 1 Kwiecień 2005 Dzieki za komentarze! Nie spodziewalem sie az tak pochlebnych w tych scenkach jest sporo błedów ktore niestety powstaja przez szybki czas realizacji. Trawa to vray displacment i nic wiecej, zadna kombinacja map :). Pozdrawiam
RA Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 Wszystko BARDZO fajnie, tylko ten exterior domku jednorodzinnego na poczatku psuje caloksztalt. :) pozdrawiam
polka dot Napisano 1 Kwiecień 2005 Napisano 1 Kwiecień 2005 mnie sie wnetrza podobaja bardzo ladne oswietlenie i dobre materialy modele tez niczego sobie outdoory troche gorsze ;D gratz
curka Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 ostatnia piatka na 5 :] reszta troche mniej mi sie podoba,ale i tak gratulacje
kliment woroszyłow Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 bardzo ładne wnetrza...a swoja droga jak krótko to robiłeś, ciekawym....... pozdrawiam!
Leru Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 @seba@ -> zmień temat wątku na zgodny z regulamien i zapoznaj się z nim http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43
DraB Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 SUPER MEGA BOMBA !!!! Gratki tez tak chce umiec :)
@seba@ Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 Leru -> temat wątku został zmieniony zgodnie z regulaminem kliment woroszyłow -> wnętrza powstały w 5 dni (około) Dziekuje za komentarze, Pozdrawiam
buczer Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 widzilem te dwa ostanie obrazki na planszach konkursowych i przyznam ze na forum przezentuja sie duzo lepiej
@seba@ Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 peter, faktycznie plansze konkursowe wyszly okropnie. hmm, nie moja w tym wina zostaly po prostu paskudnie wydrukowane. Co do konkursu to niestety porazka, może z nastepnymi bedzie lepiej. Pozdrawiam
Gość Raftwoman Napisano 3 Czerwiec 2005 Napisano 3 Czerwiec 2005 Wnętrze bardzo przyjemne, jednak zdaje się być dość mdłe + dziwna podłoga w kuchni. Zrezygnowałabym też z tak wyeksponowanego oddzielenia ścian od sufitu [biały pas] - posunięcie odważne aczkolwiek efekt mierny [szybko może się znudzić, prowadząc do zmęczenia przebywaniem w tych pomieszczeniach].
Rekomendowane odpowiedzi