DraB Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Duzo tutaj nie widze ale Wrazenie pozytywne. Fajny ogien, aha i witam na forum :)
Gizmo74 Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Pierwsza klasa! Bardzo mi się podoba. Napisz tylko w czym robiłeś i jakich użyłeś technik ;)
DonVito Corleone Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 O MASZ...super, ale wogole nie wyglada jak praca 3d, mi sie cos wydaje ze modelowane to tylko te macki sa a reszta to fotoszop :P. Ale pracka super :)
sartr Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 o bardzo fajnie, pokaż siateczki i napisz coś o post produkcji
Chalek Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Wygląda bardzo fajnie, nietypowa praca. Koniecznie napisz jak i w czym robione + siateczki.
Gotham Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Nie lubię jak w dusznym kadrze nie ma prawie nic poza fx. Dzięki spójnej kolorystyce całkiem miłe dla oka... Ale dla mnie jakoś w ogóle nieciekawe. Mówiąc inaczej- na wprawkę fx- ok, na stilla- nie. Pozdrawiam,
Tores Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Jeżeli byłaby to animka to wyszło by dobrze bo bym więcej zobaczył o co tam chodzi. Na stilla się nie nadaje. Efekty super. Natomiast z tytułu X-bot myślałem, że zobaczę niemiecki okręcik a zobaczyłem hmm... sam nie wiem.
Damian Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 gdyby jeszcze było widac co to takie.. :/ no chyba ze to kadr z jakiejs animacji... tyle ze co z tego skoro dalej nic nie widac...
Pionier Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 sorry, ja tu nie widze jakiegos glownego elementu sceny na ktory mam zwrocic swoja uwage. Cos gdzies wystahe (ramiona robota?) cos wybucha ale co to nie mam pojecia. Jestem na NIE. chyba ze to kadr z animacji jak pisano wczesniej... Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Jeśli to kadr z animacji to może być ciekawie, jeśli ćwiiczonko to ładnie wyszło, jeśli still to jestem na NIE - poczytaj o kompozycji...
MareG Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Efekciarskie - w zasadzie nic tu nie widać, miniaturowa rozdzielczość, chaotyczny i ściśnięty kadr. Niestety nie mam się czym zachwycać. Pozdr
Idaho Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Daje po oczach tylko nie bardzo wiem co to jest. Macki + dysze silnika? Rozwiń pracke zmniejsz dym. Daj tło. Złapałeś moment który z czegoś wynika. Odbiorca nie wie co było genesis tej sytuacji ani co będzie po. Musisz więcej opowiedzieć a po pracce widać że jesteś na dobrej. Pozdrawiam
misiold Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 eh no tak te macki to mi przypominają matrixa i te roboty a ogień wygląda jak by był pod wodą(czy to było zamierzne?) ogółem fajne ale jako "still" to właściwie nie wiadomo co to jest... ale mi się nawet podoba:P
Ferdkowaty Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Jak dla mnnie to troszeczkę mało tam widać.Jeden wielki ogień i jakieś macki, to powinno być gdzieś w oddali od kamery bo nic nie widać.
tracid Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Bardzo ładna praca tylko że niewiadomo co ona przedstawia :( Ogien jest bardzo ladny i te efekty ;) Też jestem ciekaw w czym to robiles.
Wert Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 a mi się kompozycja podoba...macka też (bo to chyba jest jedna nie? ctrl-c ctrl-v :) ale za co od razu na pierwszą stronę? mnie nigdy nie dali :
Rekomendowane odpowiedzi