Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Moja artystyczna wizja wyglądu krwinek w żyle w organizmie ludzkim ;-) Nie jestem biologiem wiec nie wiem czy moja praca jest zgodna z rzeczywistością, tak ja sam sobie wyobrażam krwinki. Jestem początkującym użytkownikiem max więc poszę o wyrozumiałość ;->

krwinki.JPG

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hej, troche swiatlo jakby kulawe, ale ja tez mam z tym problemy, te pierwsze krwinki wygladaja jak naklejone i... nie wiem co wiecej moznaby o tym powiedziec

pzdr

Napisano

zgadzam sie z przedmowcami, troche za jasno, dziwnie to wyglada.

Napisano

Oj, ktos tu cierpi na anemie :P

A co do reszty to kome juz chyba wszystko napisal...

pozdrawiam

Napisano

wrzuc to w ps i tam wypoziomuj.. pamietaj ze nie wszytsko co wyjdzie z maxa mmusi byc ostateczne.. wiekszosc najlepszych produkcji i stilków ma swoje post pro.. to normalaka.. i nie mecz juz krwinek tylko idz dalej..powodzenia

sith

Napisano

ech no bo ja wiem...prfff co tu gadać...pracka raczej marna i dziwnie kojarzy mi się z maxem 6 tam na jednej płytce były przykłady i był filmik z krwinkami ale tamto do tego ...bez porównania, wyglądasz (jak zdjęcie na avatorze jest w miare nowe) na młodą osobe i pewnie dopiero się uczysz ale ja jak zaczynałem to dopiero po 2 latach zdobylem sę zamieścić moje pracki(a i tak powiedziałem, że jestem rok z maxem :P) więc naucz się więęęcej i potem wal pracki do finish works...aha i tak się powinieneś cieszyć sami prfesjonaliści do ciebie napisali :) nielicząc mnie :P

Napisano
  • Autor

Dzięki za wszystkie komętarze. Właśnie mam problem z światłem. Co do rudiego_88 nie korzystałem z żadnych tutoriali ani na niczym się nie wzorowałem. Jeszcze raz dzięki za komęntarze. Pozdro

Napisano

hmmm...nie korzysta z torów...dla mnie głupota w ten sposub człowiek się niepotrzebnie meczy.

Napisano

A moze po prostu sam chce poznac maxa ?

Ja tez nie korzystalem ze zbyt wielu tutoriali.

Napisano
Ja tez nie korzystalem ze zbyt wielu tutoriali.

widac efekty ;P [joke]

mi sie nie podoba za wyblakle i za jasno

pozdro

Napisano

poeksperymentuj zustawieniem mapy falloff, z krzywą i kolorkami, myślę że w sporej części w niej tkwi problem

pozdrawiam

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.