Pierzak Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Bede modelowal staruszka w 3ds max 6. Modeluje go w Poly. Na poczatek zajme sie glowa. na dzien dzisiejszy wyglada tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 Obrazek na podstawie ktorego robie wyglada tak: | | | V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 hehe tos sie napracowal:D masz jakis koncept?? zycze powodzenia pozdro edit concept bardzo bardzo tylko mi troche nos nie pasue(ten garb) pozdro2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 RADA: Zacznij od nowa, albo popraw, bo siatka ma wiele bugow. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2005 jak dodalem MeshSmooth to wyglada bardzo ladnie o jakich bugach mowisz.. wymien je albo zaznacz to sie jakos ustosunkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 dziwne że zaczynasz od nosa, zazwyczaj robi się go pod koniec, ale jak Ci wygodznie, narazie mało widać, mam wrażenie że siatka może być za gęsta i utrudnić dalsze modelowanie ale zyczę jak najbardziej powodzenia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 17 Kwiecień 2005 Share Napisano 17 Kwiecień 2005 po meshsmocie ;) moze i wygląda ale możesz mieć problemy z poskładaniem tego wszysstkiego do kupy - rób jak uważasz , na razie jest dobry - myśle chociaz zlikwiduj tego garba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 maly update. widac juz kawalek czola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 a beda zmarszczki ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 WOW jaki concept !!!!!!!!!!!!!!>aaaaaaaaaaaa czemu ja nie umiem rysowac > :(:(:(::((? :(::(:(::(:(( , lol..... poza tym :p , fajna bedzie pracka, p.s co mam Ci napisac, po tym co napisales i pokazales >?, zapodaj jak bedziemial jakis problem, albo cos ! bo poki co nic Ci nie moge powiedziec. pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Witam, zapodaj ze smothem ale tak to spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Mam prosbe : zapodaj wiekszy koncept , chyba tez bym sprubowal sie pobawic bo dawno juz nie modelowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 jak dajesz dawaj dwie polowki lepiej sie oglada:D powiem tak troszke dziwne ale to dobiero poczatek pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 kolejny update. nie jestem z niego zadowolony... sam nie wiem czy isc w strone realizmu czy w strone kreskówkowatowośći Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 uuuuuuu... musisz się szybko zdecydować ja polecam kreskówkowość i popraw bugi bo je jednak widać po MS (okolice ust i nosa) powodzenia też niedługo musze się zabrać za jakąś główke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 w niektorych miejscach siatka troche pochrzanione :D usta takie dziwne hmmm gdybym ja robil to byj robil w strone realizmu ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 ach nielot007 i co teraz ma chłopak zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 jeszcze jeden obrazek. tym razem bez siatki ale z tylem glowy, sklaniam sie w strone kreskowkowatowosci. chcialbym osoagnac cos na wzor Pixar-owych postaci tylko sam nie wiem jak go zmodyfikowac... hmmm...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 wydaje mi sie ze troche ta glowa długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2005 ano... chyba troche tak. moze kształt troche nie teges.. sprobujecos zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 hej. nie zmienilem ksztaltu czaszki. za to dodalem uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 siakta ma bledy glowa ma bledy ksztalt glowy do d... ;) usta tyle odemnie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 co ta głowa jakoś taka...niepropocjonalna, popracuj może jednak nad siadką, PS. Tem koncert to w tym roku? bo jak tak to ja się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 tak koncert w tym roku co za bledy.. gdzie te bledy.... fajnie by bylo jakby je ktory zaznaczyl na czerwono... ksztalt tez, chetnie sie dowiem co jest nie tak. Za duzo nie wynika ze slow "ma bledy". No ludziska.. konkrety.. kam an Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Masz trochę trójkątów niepotrzebnych w siatce - postaraj się je pousuwać ;) A głowa - nieproporcjonalna Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 spoko nieproporcjonalna ale ktore proporcje sa zachwiane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 nie no sie nie znam na tym ale to jest organika a nie samochody i przydaloby sie wymodelowac druga polowe a nie symmetry, albo chociaz poprzestawiac kila werteksow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 zaznaczyłem ci co mi się nie podoba bez paru drobniejszych żeczy których się domyślisz od innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coma Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 jak dla mnie mógłbyś pobawić się trochę z tylną częścią szyi. Spróbuj to jakoś lekko zaokrąglić. Jeśli dałeś tak duży nos (mi się podoba, nie wiem co wy chcecie) wysuń lekko oczy i dolną część głowy (usta, szczęka). Wiem, że tym odbiegniesz nieco od rysunku, ale być może poprawią się ogólne proporcje. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 i o to chodzilo. senkju. bede teraz myslal nad zmianami a potem pomysle jak je zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi